Konu Seçenekleri
Eski 14-01-07, 12:45 Çevrimdışı   #1
Asistan
Smd

Smd - ait Avatar
Genel Mesajlar: 248
Teşekkür etti: 30
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:179
Smd ara sıra gören oluyorSmd ara sıra gören oluyor
Görev çubuğunda küçük resimler {ipucu}

Görev çubuğunda küçük resimler

Microsoft Vista’yı web sitesinden incelerken bir özelliği dikkatimi çekti. Bu özellik sayesinde fare imlecini görev çubuğunda küçültülmüş haldeki bir pencereye götürdüğünüzde, o pencerenin içeriği küçük bir resim halinde görüntüleniyordu. Microsoft bu özelliğin adını “Canlı görev çubuğu küçük resimleri” adını vermiş. Aşağıdaki resim bu özelliğin gösterildiği örnek bir resim...

Bu özelliği oldukça beğendim. Çünkü genellikle aynı anda birden fazla pencere ile çalışıyorum. Bu özellik sayesinde artık pencereler arasında daha kolay ve hızlı geçiş yapabilecektim. Bu doğrultuda, bu özelliği Windows XP’ye eklemek için araştırma yaptığımda Visual Task Tips adında küçük bir programa rastladım. Tam da benim istediğim gibi bu özelliği Windows XP’ye uyarlıyordu. Ayrıca ücretsiz ve sistem üzerine yük bindirmemesi oldukça hoşuma gitti. Dolayısıyla sizinle de paylaşmak istedim.

Eğer bu özelliği daha Windows Vista çıkmadan kullanmak istiyorsanız yazılımı www.visualtasktips.com adresinden indirebilirsiniz. Sadece 70 kb büyüklüğünde ve kurulum gerektirmiyor.

Ve son olarak bu yazılımla kendi bilgisayarımda aldığım sonucu size göstermek istiyorum.

Önce:

Sonra:

alıntı

Bu dünya kimin insanlar yalnız diğerleri maket mi?

Acaba kazanan kim?

Kan Revan İçinde Hep Kanamaz Denen Yerlerim...

Hayat Denen Bu Sahneden Bir Rol Seçip İlerle...

Karanlık Rüzgarı İçime Çekmişim, savruluyorum..

Dokunma Bana!..

Konu Seçenekleri