DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Başvuru Bölümü

Konu Seçenekleri
Eski 22-09-06, 11:20 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi

AgReSiVe - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.106
Teşekkür etti: 55
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1314
AgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuş
dikkat Görev İstiyorum

İlginç Olaylar ve YazılarLa,Fıkralar ve Komik Yazılar Bölümüne Mod Yardımcısı oLmak İstiyorum.

Gereğinin YapıLmasını Arz Ederim.. (:

Eski 22-09-06, 11:24 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent

bocuk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.932
Teşekkür etti: 680
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:3610
bocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biribocuk Forumda Saygin ve popüler biri
Tamam ;
Görevin belirlendi İlginç Olaylar ve Yazılar bölümünde 2 konuda yeşil taş var onları toplayıp E-Dana 'ya teslim edersen mod olabilirsin.
Başarılar ...

Her düğünde yanınıza yaklasıp sıra sende diyen yaşlılardan sıkıldıysanız, her cenazede yanlarına gidip sıra sende deyip intikamınızı alın.

Eski 22-09-06, 11:43 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi

AgReSiVe - ait Avatar
AgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuşAgReSiVe üç beş tanıdığı olmuş
ne Yeşili Ne Taşı yaw ? Bide Taş mı TopLayacaz

Eski 22-09-06, 16:40 Çevrimdışı   #4
Doçent

The.`KinG - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.400
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:12182
The.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmış
İyi bir geyik moderatoru olabilirsin . tabi karar yönetimin

Gözlerim , Sende Kaldı Sevdalım , Hiçkimseleri Göremiyorum ...

Eski 22-09-06, 16:46 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent

_\\SlipknoT//_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.279
Teşekkür etti: 46
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:490
_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor
walla bende ii bi müzik modu yada piskopatlık bölümü warsa oraya mod olabilirim

๒ยгıє๔ คlıשє

ölüm ensendeyse..arkanamı bakarsın ölümünün nasıl olcağını görmek için..yoksa hiç arkana bakmadan kaçarmısın ordan?
ben kenara çekilirim

Eski 23-09-06, 21:03 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi

AgReSiVe - ait Avatar
Görev Mörev İstemiyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!

Eski 23-09-06, 21:05 Çevrimdışı   #7

Sidalay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.957
Teşekkür etti: 670
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:80069
Sidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
istedigin bölümlerde ihtiyac yoktu zaten , her ne kadar vazgecsende yapmis oldugun teklif icin tesekkürler.

Konu Seçenekleri