| |
| |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi ![]() | İlginç Olaylar ve YazılarLa,Fıkralar ve Komik Yazılar Bölümüne Mod Yardımcısı oLmak İstiyorum. Gereğinin YapıLmasını Arz Ederim.. (: |
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 680
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3610 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tamam ; Görevin belirlendi İlginç Olaylar ve Yazılar bölümünde 2 konuda yeşil taş var onları toplayıp E-Dana 'ya teslim edersen mod olabilirsin. Başarılar ... Her düğünde yanınıza yaklasıp sıra sende diyen yaşlılardan sıkıldıysanız, her cenazede yanlarına gidip sıra sende deyip intikamınızı alın. ![]() |
| | #3 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne Yeşili Ne Taşı yaw ? Bide Taş mı TopLayacaz ![]() |
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:12182 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi bir geyik moderatoru olabilirsin . tabi karar yönetimin
|
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 46
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:490 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
walla bende ii bi müzik modu yada piskopatlık bölümü warsa oraya mod olabilirim ![]() ![]() ölüm ensendeyse..arkanamı bakarsın ölümünün nasıl olcağını görmek için..yoksa hiç arkana bakmadan kaçarmısın ordan? ben kenara çekilirim |
| | #6 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Görev Mörev İstemiyorum !!!!!!!!!!!!!!!!! |
| | #7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 670
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:80069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | istedigin bölümlerde ihtiyac yoktu zaten , her ne kadar vazgecsende yapmis oldugun teklif icin tesekkürler. |
| Konu Seçenekleri | |
| |