| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Kemalistler ![]() | görgüsüzlüğün son noktasında gezmek
yabancı bir forumdan bulduğum fotoğrafları sizinle paylaşmak istiyorum. Dünya'ca ünlü bir aktörün evi, her şeyi anladım da kapının önüne araba gibi çekilen uçak çok tuhaf geldi. Adam resmen sıyırmış. ![]() ![]() |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 160
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hee burası john travolta nın evi kendisi pilot olduğundan canı skıldığı zamanlar uçağı ile gezmeyi ve ailesini gezdirmeyi çok seviyormuş. |
|
| | #3 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.203
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 522
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Parası varsa koyar bişi diyemeyiz anca böyle bakarız ![]() |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bakarız da hakısın tabi zenginin malı züğürdün çenesini yorar. Kıskandığım da yok belli olmaz yılbaşında köşeyi dönersem bende kapının önüne zeplin çekecem ama bir ipten kurtulursa iş kötü. hem bakın bu daha orjinal bir fikir....
|
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 500
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yalnız manyaq komik duruo o uçak orda sanki garaja araba sokuo
!!GamE IS OveR!! ![]() |
|
| | #7 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 386
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:1566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | paranın gözünü seveyim beee Seni Sevdimde Noldu? Efes, Telsim Zengin Oldu! çok yoğunum gelemiyorum buralara... |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 413
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:886 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
param olsa bende kapının önüne koyarım. |
|
| | #9 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.194
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:5273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bize bakmak düşer para adamın istediğini yapar ister ucak koyar ister inek baglar Biz Horon Kadar Karadeniz Zeybek Kadar Egeyiz Karşılama kadar Trakyalıyız Halay Kadar Bar Kadar Semah kadar Doğuluyuz Güneydoğuluyuz Anadoluyuz BİZ BÜYÜK TÜRK MİLLETİYİZ..! |
|
| | #10 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 131
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:228 ![]() ![]() ![]() |
bunun neresi görgüsüzlük anlayamadım?
|
|
| | #11 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 267
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:390 ![]() ![]() ![]() ![]() |
bide 1taneyle yetinmeyip 2tane çekmiş garaja ![]() bn kıskandım bnde istiorum:p faşist dünya işte Kırık dökük kapımdan Çek ellerini soframdan Ufacık tefecik dünyamdan Git bir an önce Ben düşmanım çünkü senden değilim Kan kusmadım hiç olmadı petrolüm Halıya bastın çamurdun Oysa ne zor temizlemiştim.. |
|
| | #12 |
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | faşist yanlış kelime, kapitalist dünya olacak, ama sen istediğin kelimeyi kullanabilirsin benim karışmam gibi bir haddim olmaz. sonuçta türk din kurumunda filan çalışmıyorum.
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |