DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Diğer Tartışmalar

Konu Seçenekleri
Eski 29-12-06, 12:07 Çevrimdışı   #1
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.456
Teşekkür etti: 1.203
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7985
ucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmış
görgüsüzlüğün son noktasında gezmek

yabancı bir forumdan bulduğum fotoğrafları sizinle paylaşmak istiyorum. Dünya'ca ünlü bir aktörün evi, her şeyi anladım da kapının önüne araba gibi çekilen uçak çok tuhaf geldi. Adam resmen sıyırmış.

bugün kendimi, tonlarca yük taşıyan gemilerin denizi gibi hissediyorum...
Eski 29-12-06, 12:13 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi

djborga - ait Avatar
Genel Mesajlar: 521
Teşekkür etti: 160
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1256
djborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuşdjborga üç beş tanıdığı olmuş
hee burası john travolta nın evi kendisi pilot olduğundan canı skıldığı zamanlar uçağı ile gezmeyi ve ailesini gezdirmeyi çok seviyormuş.

Copyright© DJ Productions 2006-2007. All rights reserved.
Eski 29-12-06, 13:44 Çevrimdışı   #3
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
ucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmış

adam yine de abartmış. bizim ülkede kapısında jet uçağı olan var mı merak ettim

Eski 29-12-06, 13:45 Çevrimdışı   #4
Doçent

SeKeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.663
Teşekkür etti: 522
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8983
SeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Parası varsa koyar bişi diyemeyiz anca böyle bakarız
Eski 29-12-06, 13:51 Çevrimdışı   #5
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
bakarız da hakısın tabi zenginin malı züğürdün çenesini yorar. Kıskandığım da yok belli olmaz yılbaşında köşeyi dönersem bende kapının önüne zeplin çekecem ama bir ipten kurtulursa iş kötü. hem bakın bu daha orjinal bir fikir....

Eski 03-01-07, 22:56 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Kemalistler

PsicoManiaCc - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.405
Teşekkür etti: 500
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:3653
PsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biriPsicoManiaCc Forumda Saygin ve popüler biri
yalnız manyaq komik duruo o uçak orda sanki garaja araba sokuo

!!GamE IS OveR!!
Eski 03-01-07, 23:01 Çevrimdışı   #7
Dekan

KüçükBey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.815
Teşekkür etti: 386
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:1566
KüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuş
paranın gözünü seveyim beee

Seni Sevdimde Noldu?
Efes, Telsim Zengin Oldu!

çok yoğunum gelemiyorum buralara...
Eski 04-01-07, 19:27 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent

BUR@K - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.063
Teşekkür etti: 413
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:886
BUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuş
param olsa bende kapının önüne koyarım.
Eski 04-01-07, 21:36 Çevrimiçi   #9
Doçent
Genç Kuvvet

GeSTaPo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.413
Teşekkür etti: 1.194
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:5273
GeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorGeSTaPo Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
bize bakmak düşer
para adamın istediğini yapar ister ucak koyar ister inek baglar

Biz Horon Kadar Karadeniz
Zeybek Kadar Egeyiz
Karşılama kadar Trakyalıyız
Halay Kadar Bar Kadar Semah kadar
Doğuluyuz Güneydoğuluyuz Anadoluyuz
BİZ BÜYÜK TÜRK MİLLETİYİZ..!
Eski 06-01-07, 21:06 Çevrimdışı   #10
Asistan

GiZemlİTÜRK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 459
Teşekkür etti: 131
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:228
GiZemlİTÜRK ara sıra gören oluyorGiZemlİTÜRK ara sıra gören oluyorGiZemlİTÜRK ara sıra gören oluyor
bunun neresi görgüsüzlük anlayamadım?

NESCAFE BİLE ÜÇÜ BİR ARADA BEN YANLIZIM
Eski 06-01-07, 23:44 Çevrimdışı   #11
Asistan
Antikapitalistler

IrMakKk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 232
Teşekkür etti: 267
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:390
IrMakKk ara sıra gören oluyorIrMakKk ara sıra gören oluyorIrMakKk ara sıra gören oluyorIrMakKk ara sıra gören oluyor
bide 1taneyle yetinmeyip 2tane çekmiş garaja
bn kıskandım bnde istiorum:p faşist dünya işte

Kırık dökük kapımdan
Çek ellerini soframdan
Ufacık tefecik dünyamdan
Git bir an önce

Ben düşmanım çünkü senden değilim
Kan kusmadım hiç olmadı petrolüm
Halıya bastın çamurdun
Oysa ne zor temizlemiştim..
Eski 07-01-07, 00:12 Çevrimdışı   #12
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
Alıntı:
IrMakKk´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bide 1taneyle yetinmeyip 2tane çekmiş garaja
bn kıskandım bnde istiorum:p faşist dünya işte
faşist yanlış kelime, kapitalist dünya olacak, ama sen istediğin kelimeyi kullanabilirsin benim karışmam gibi bir haddim olmaz. sonuçta türk din kurumunda filan çalışmıyorum.

Konu Seçenekleri