| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör Kemalistler ![]() | Görsel Test ![]() Eğer siz bu bayanın saat yönüne doğru döndüğünü görüyorsanız, beyninizin sağ tarafını kullanıyorsunuz. Eğer öbür yönde görüyorsanız, beyninizin sol tarafını kullanıyorsunuz. Bazı insanlar her iki yönde de döndüğünü görüyorlar. Fakat çoğu insan sadece tek yönde döndüğünü görür. Eğer siz diğer yönde de görmeye çalışırsanız ve görürseniz, IQ'nuz 160'ın üzerinde ve hemen hemen dahi derecesindesiniz demektir. Bu bir şaka değildir, her iki yönde döndüğü görülebilir. ( Ben her iki yönde de döndüğünü gördüm. ) |
|
| Mesaja teşekkür eden: | seda (11-11-07) |
| | #2 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 449
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6922 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
atma receppp din kardeşiyizzz
![]() Kalbimde Kalbine Yok Bile Kinim,Bence Artık Sende Herkes Gibisin!!! |
|
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | takla attı Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.369
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| | #5 |
![]()
Teşekkür etti: 18.827
Forum Gücü: 219 Forum Puanı:90338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Saat yönünde dönüyordu, sonra öbür tarafa dönmeye başladı, korktum Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın? Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım. |
|
| | #6 |
![]()
Teşekkür etti: 18.827
Forum Gücü: 219 Forum Puanı:90338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ayy açıklamanın sonlarını okumamıştım, dahiyim beeennnn Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın? Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım. |
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.228
Forum Gücü: 224 Forum Puanı:91132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İki yönde döndüğünü gördüm |
|
| | #8 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #9 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
Ben 2 tarafada görebiliyorum.arkadaşlara ip ucu.1-2 dakika bakıp göz kaslarını yorsunlar.o zaman istedikleri tarafa döndüğünü görebilirler.
|
|
| | #10 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 8
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:207 ![]() ![]() ![]() |
Ay 2 tarafa da döne döne!Başım döndü.Ama 2 yöne de dönüyor.
ѕözℓєяιη вüуüк, уüяєgιη кüçüк..уαηℓιѕℓαяıη çσк, ∂σgяυℓαяıη уσк.кєη∂ιηє göяє ѕαηѕℓι, вαηα göяє zαναℓℓι!!( ![]() |
|
| | #11 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 482
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:4101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E-dana'nın hepsi dahi galiba. 2 dakika saat yönünün tersinde döndü sonra 2 dakika saat yönünde...
Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap; Yok olacaksan neden varsın? Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum... Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!! ![]() Xasiorklu Melo |
|
| | #12 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla ya iki tarafa da dönüyo bu ![]() boşuna sevinmeyin kmse dahi değil İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| | #13 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 23
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:337 ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu da ıkı tarafa donuo ben annamadım kafamın hangi tarafa calıstını
▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪ ▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫ ▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪ ▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫ ▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪ |
|
| | #14 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.926
Forum Gücü: 90 Forum Puanı:36818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iki yöndede dödüğünü gördüm ![]() LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: ![]() 3 2 1 kayıt (: |
|
| | #15 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.471
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet boşuna sevinmeyin resimin kendisinde var bişi daha resmi yeni açarken yavaş yavaş dönüyordu sonra birden ters döndü anlamamıştım noluyo diye![]() az öne yine baktım gözümün önünde yine birden ters dönmeye başladı hileli resim ![]() ama yinede saol bizle paylaştığın için kısa sürliğine de olsa bize kendimizi dahi biri hissettirdin |
|
| | #16 |
| Stajyer Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 21
resimdeki bayan... güzel dönüyor... her yana dönüyor. ben hatta kendisini durdurdum da.. yaaa... ![]() her iki yönde döndüğünü göremeyenlere not... aşağıdaki gölge size yardımcı olacaktır. |
|
| | #17 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:12 ![]() |
YA KİM DÖNÜYOR ???Bu ne anlama geliyor açıklamamışlar |
|
| | #18 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 19
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:719 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saat yönünde dönüo
ölen bilir hayat nedir... |
|
| | #19 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir sağa dönüyor bir sola dönüyor benim aklım gidiyor geliyormu acaba paylaşımın için teşekkürler Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #20 |
| Öğrenci ![]()
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
ben dahiyim yuppi ![]() ![]() ![]() ![]() kim imza ister?(junior einstein hesabı) ![]() ![]() ![]() ;ti riyaki;![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |