| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: görücü usulü evlilik mutluluk verir mi? | |||
| Evet, verir | | 18 | 54,55% |
| Hayır, vermez | | 11 | 33,33% |
| Kararsızım... | | 4 | 12,12% |
| Oylayanlar: 33. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğrenci ![]() | görücü usulü evlilik mutluluk getirir mi?
sizce??
|
|
| | #2 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.115
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:17546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | getirmemesi için ne gibi bi sebep olabilir ki..tabii ki getirir.. mutluluğun insana nerden geleceği hiç belli olmaz.. o yada bu değil..herşeyin hayırlısını istemek lazım her zaman .. . . sustum.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #3 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.825
Forum Gücü: 231 Forum Puanı:93590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hüzün, acı, üzüntü getirebildiği gibi mutluluk, sevinç, huzur da getirir. Neden getirmesin. Önemli olan biz ne istiyoruz, neyi hak ediyoruz. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | BaD SouL (12-12-07), YaGMuR_CiNi (03-12-07) |
| | #5 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 996
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:16154 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
getiredebilir getirmeyedebilir ama ben insanın tanıdığı biriyle evlenmesini yeğlerim..
|
|
| | #6 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.499
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:8288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Genelde getirmez. :-)
![]() saat çok geçti,kafamız bir hoştu son vapura yetişemedik yollar boştu ama belki düştü doya doya gülüşemedik |
|
| | #7 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 5.335
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:31527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben getirebileceğine inanıyorum ama yine de tabi ki biraz işi şansa kadere bırakmış olmak oluyor ![]() ama şöyle bişey var ,anasına bak kızını al... |
|
| | #8 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 39 Forum Puanı:12641 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mutluluk getirir tabii. Erkek açısından bakalım, eğer başka kız istememişse, hangi kız olursa olsun; yeter ki evleneyim diyorsa amacına ulaşmıştır. Böyle demiyorsa da kendisine bedavaya çalışacak bir hizmetçi bulmuş olur. Kadın açısından bakalım; hayatında doğru dürüst erkek yüzü bile göremeden biriyle evlenir; kaderinde bu vardır, karşı gelmek olmaz.. Bir taraf mutlu diğer taraf nötr ise iki tarafın ortalamasını alalım. Ne çıktı? Mutlu.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.002
Forum Gücü: 178 Forum Puanı:62520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | getirebilirde , getirmiyebilirde kismet isi bu , normal ask evliligi yapmakta cok zor artik bu zamanda saygi olduktan sonra iki tarafta mutlulukta getirebilir biraz da insanlara bagli Yorgun... |
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2047 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla şans işi bu karşındaki aynı kafadansa getirir değilse getirmez
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (04-12-07) |
| | #11 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 13.626
Forum Gücü: 154 Forum Puanı:63390 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şans değilde karşılıklı sevgi ve saygı olduktan sonra mutluluk getirir bence...
Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma |
|
| | #12 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 163
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1668 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
getirebilir aslında
|
|
| | #13 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 51
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:198 ![]() ![]() | GetiRebiLir beNce yaLNıZLık PSiKoLojİkMi$$.. öPünCe GeçErMi$$..!! ![]() __cHoK yarAtıCıYıMdIr__ __AaCcCAip SoRuN yArAtIrıM__ 'kaybedeCek dü$Lerim yOk ki pe$Lerinden ko$ayım.. bütün derdim, keLimeLerLe benim..' |
|
| | #14 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.630
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6647 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | birbirine deliler gibi aşık iki insanın evliliği mutsuzluk getirebileceği gibi görücü üsulu evlilik de mutluluk getirebilir.yeter ki karşılıklı sevgi saygı olsun. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | EyLüLsu (04-12-07) |
| | #15 |
![]() ![]()
Teşekkür etti: 678
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:16462 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben görücü usülü ile evlendim .6 senedirde cok mutluyum
|
|
| | #16 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 26
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:351 ![]() ![]() ![]() ![]() |
tabikide getirir yeterki mutlu olmsını bil ) ben mesela görücü usulu evliliğimi bikaç ay kaldı sadce nişanlıyım ve görücü usulu oldu.... allaha çok şükür allah nazarlardan korusun son derece mutluyuz.... ne çiçek annem(kayınvaldem;ona kayınvalde diyemiyorum çünkü haksızlık ediyomuşum gibi hissediom arkasından konuşanda kayınvalde diyosa benim eşimin annesi farklı olmalı o gerçek bi çiçek anne ) allah herkese aynından versin inşallah)) nerde kalmıştım evet ne çiçekannem kayınvalde nede görümcelerim görümce onlarda arkadaştan öte bişler... öle işte istediğini, mutlu olmasını ve mutlu etmesini bileceksin gerisi çorap söküğü gibi gelir )
|
|
| | #17 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.371
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:13141 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çevremde görücü ile evlenip çok mutlu hayat süren biçok kişi var neden olmasın herşey kısmet işi ama tabiki arada mutsuz evlilikler çıkar |
|
| | #18 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.561
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:88782 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Getirir Tabi.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. « Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum » » Yine Benden Gidiyor Giden « « Aşka Direniyorum » |
|
| | #19 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 18
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eee ben görücü üsülü evlendim ilk yıl zordu artık mutluyum...
|
|
| | #20 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 502
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:48472 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Genelde getirir:-)
SELAM VER ŞEHİTLERE MEZAR OLUR BU VATAN İHANETÇİ İTLERE!!! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |