| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asker Spor grubu ![]() | Görücü UsuluLü Mü ? Yoksa severek Mi ? ? Arkadaşlar Geçenlerde Bir Program izledim ve hayrete düştüm... Türkiye de Severek Evlenenlerin Boşanma Oranı Görücü Usulü ile evlenenlerin Boşanma oranından daha fazla... Boşanan Çiftlerin %75 i Severek Evlenmiş Düşünün Artık.. Görücü Usulü evlenenlerin boşanma oranı %25.... Mesela Benim Dedem 50 Küsür Yıllık evli.Hemde Görücü usulü ile evlenmiş... Annem babam böle...Dayılarım öle...Yani Çevremdeki İnsanların Çoğu Görücü Usulü ile evlenmiş ve çokğuda mutlu... Şimdi Severek mi Evlenmek Lazım Yoksa Görücü Usulümü? Artık Burdan nasıl Bir Sonuç çıkar Bilmiyorum... Ne DinSiz TürK'üm Nede SoySuz MüslümaN İkisindende Raßßime Sığınırım El_Aman Müslümanım Türk'üm Kur'anımdır Tüm Rehßer Kalßimde İman Dilimde Tekßir Allah'u Ekßer ..! |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.909
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:8608 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben severek evlenmenin taraftarıyım .. o istatiklerin sebebi ise aslında çok açık. Severek evlenen çiftler birbirlerini tanımış olarak evlenio her yanlışlarını hatalarını biliolar ama sonunda evlilik aşkı öldürüo ve bişey kalmıo ortada. Görücü usulü ise evlendikten sonra birbirini tanıyan çiftler olmaya zorluyo insan sonradan aşık oluyor evlilikten sonra olan aşkı evlilik öldüremiyor.
En Kötü Şey : Yalnızlık En Feci Şey : Ölüm En Güzel Şey : Aşk En Zalim Şey : İntikam En Soğuk Kelime : Hayır En Sıcak Şey : Arkadaşlık En Acı Şey : Unutulmak |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.909
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:8608 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben severek evlenmenin taraftarıyım .. o istatiklerin sebebi ise aslında çok açık. Severek evlenen çiftler birbirlerini tanımış olarak evlenio her yanlışlarını hatalarını biliolar ama sonunda evlilik aşkı öldürüo ve bişey kalmıo ortada. Görücü usulü ise evlendikten sonra birbirini tanıyan çiftler olmaya zorluyo insan sonradan aşık oluyor evlilikten sonra olan aşkı evlilik öldüremiyor.
En Kötü Şey : Yalnızlık En Feci Şey : Ölüm En Güzel Şey : Aşk En Zalim Şey : İntikam En Soğuk Kelime : Hayır En Sıcak Şey : Arkadaşlık En Acı Şey : Unutulmak |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 413
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:886 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tabikide severek artık görücü usulümü kaldı |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |