| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Kocasından boşanmak isteyen İ.Y'nin verdiği ifade tüyler ürpertici... Bu kadarı da olmaz! Karısıyla ilişkiye giremeyen adam suçu karısında buldu. Ve intikamı, kaynana ve görümceler aldı. Nasıl mı? Bu olay, yurtdışında bir yerlerde değil Türkiye'de yaşanmış bir olay. Genç bir kadının, boşanma davasında verdiği ifadeyle tüyler ürpertti... Altı aylık gelin İ.Y. (18) avukatı aracılığı ile mahkemeye verdiği yazılı ifadesinde kocası M. Y (26) ve ailesi hakkında inanılmaz suçlamalarda bulundu. İ.Y’nin iddiaları özetle şöyle: KOCASI İLİŞKİYE GİREMEYİNCE... "Birbirimizi severek evlendik. Eşimin ailesiyle aynı evde oturmaya başladık. Evlendiğimiz tarihden itibaren eşim, benimle ilişkiye giremedi. Beni tekme tokat dövdükten sonra defalarca birlikte olmaya çalıştı, ama hiçbirisinde başaramadı. Kötü yaşam koşullarına dayanamayıp durumu kendi aileme anlattım. HAKARET ETTİLER Olayları aileme anlattığımı öğrenen eşimin annesi Ü.G.Y., görümcem H.A. ve diğer görümcem H.K. olay günü beni bir odaya kapatıp dövdüler. Daha sonra zorla yatağa yatırıp soyduktan sonra, kocam odaya girerek benimle ilişkiye girmek istedi. Ancak yine başarılı olamayınca hakaretler etmeye başladı. PLASTİK MUZLA BEKARETİNİ BOZDULAR Kocam ilişkiye giremeyince ailesi yine çıldırdı. Bu defa görümcelerim evde sivri bir şeyler aramaya başladı. Sonra buldukları bir plastik muz üzerinde anlaşmaya vararak onu kremle kaygan hale getirdiler. Görümcem ve kayınvalidem beni tutarken diğer görümcem H.K. ise cinsel organıma sokarak kızlığımı bozdu. Daha sonra ’Artık bakire değilsin’ diyerek benimle alay ettiler." BOŞANMA KARARI VERDİ Mahkeme Hákimi Şerafettin Şanver "şiddetli geçimsizlik nedeniyle açılan davada evlilik birliğinin yürümeyeceğine kanaat getirdiğini" belirterek çiftin boşanmalarına karar verdi. Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #2 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.251
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99091 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oha felan oldum yani Karışır hüzünlenirim, sen aldırma Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim, sen aldırma İçimde taşırım sesini hala.. Yeterki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme.. |
|
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bana inandırıcı gelmedi ekledim ama ![]() Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #4 |
Teşekkür etti: 4.530
Forum Gücü: 123 Forum Puanı:48333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yorumsuz ,,onlara ne oluyorsa anlamış değilim ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| | #5 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.251
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99091 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben en cok mahkemenin kararina hayran kaldim nedense Karışır hüzünlenirim, sen aldırma Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim, sen aldırma İçimde taşırım sesini hala.. Yeterki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme.. |
|
| | #6 |
Teşekkür etti: 4.530
Forum Gücü: 123 Forum Puanı:48333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mahkemede ne diyeceğini şaşırmıştır ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.807
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ceza yok mu o şahıslara yaaa yok artıkk ![]() ![]() - "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: - [ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ] Anti-Aşk Aşk=Yalan&Acı |
|
| | #8 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.510
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | obaa Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
|
| | #9 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.888
Forum Gücü: 103 Forum Puanı:43879 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | insallah gercek degildir,, Cennetlik duygularla cehennem oldun kaldın "Yandım" |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |