| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan ![]() | görünmez olsanız ne yapardınız arkadaşlar? ben söyleyeyim mesela sınav sorularını alırdım... Code:
|
|
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BEn HErşeyi yapardım Aklınıza gelemeyecek şeyler ![]() hiihaha ama süper olurdu Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 142
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:5728 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ohooooo görünmez olunca yaptıklarımı yazsam iyi olmaz mı bu nasıl dengedir dostlar kimileri kuru ekmeğe muhtaç kimilerinin karnı tok gönlü aç birilerinin hastaneye gidecek parası yok birilerinin başında beş doktor beşi de tok bu nasıl dengedir dostlar... |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.716
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim hakkımda arkamdan konusan varsa ögrenirdim ![]() |
|
| | #5 | |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
onları ne yapardın nasıl olsa görmüolar Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! | |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 39
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:1050 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ırağı kurtarırdımm
|
|
| | #7 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:5 ![]() |
eğer görünmez olsaydım sevdiğimin saçına bi kez olsun dokunurdum onu doya doya koklardım
Yürüyorum, arkama bakmadan yürüyorum Yolumun karanlığa saplanan noktasında Sanki beni bekleyen bir hayal görüyorum. NECİP FAZIL KISAKÜREK |
|
| | #8 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:1188 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben hic bisey yapmazdım...
|
|
| | #9 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 93
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:29 ![]() |
bnde sınav sorularını çalardım dünydaki tüm açlık çeken ülkere zengin ülkelerden para ve yiyicek yardımı yapardım ![]() sawaşlarda ölen çocukların ölememesi için elimden ne geliyorsa yapardım |
|
| | #10 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:11 ![]() |
çoğu insan görünmez yaşıyo zaten.
|
|
| | #11 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:3867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | görünmes olsam işe gitmesdim kimsede farketmesdi ![]() puhaha tam geyik oldu |
|
| | #12 |
| Stajyer ![]()
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() |
görünmez olsam görünmeye çalışırdım..
|
|
| | #13 | |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:11433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
diğerlerini görünerekte yapabiliriz misal : sınav sorularını ki muhasebeden baraj dersinin önemli bi sınvında girdim öğretmenler odasıan hocanın dolabını açtım hangi dosya demişti ya diyim A , B soruları aldım çıktım 50 fotokobi çektik dağıttım sınıfa ve herkes geçti ![]() savaşta ölen çocuklarada görünerekte yardım edebilirz.... yada arkamızdan konuşan insanları az çok kesdirebilirzde ki çok yalaka olurlar yüzünüze karşı öyle işte... "Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun." | |
|
| | #14 |
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:1050 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar bana bi kaç tane görünmez adam lazım amerikayı çökertmek için var mı gönüllü_????????????????
|
|
| | #15 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:80 ![]() |
görünmez olsasydım intahar ederdimm
Acınmaktansa kıskanılmak daha iyidir. Heredot |
|
| | #16 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:80 ![]() |
Ben Kararimi Verdim Sevdiğimi Herdaim Izleyip Yanindan Ayrilmazdim Diyecem Oda Yok
Acınmaktansa kıskanılmak daha iyidir. Heredot |
|
| | #17 |
görünmez olsaydım görümeye çalışırdım
|
|
| | #18 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 83
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:3874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sevgilimin yanına giderdim
|
|
| | #19 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.909
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:8608 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben gider gizli ajan olurdum En Kötü Şey : Yalnızlık En Feci Şey : Ölüm En Güzel Şey : Aşk En Zalim Şey : İntikam En Soğuk Kelime : Hayır En Sıcak Şey : Arkadaşlık En Acı Şey : Unutulmak |
|
| | #20 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 416
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gorunmez olmayi degil de birilerinin ruyalarina girebilmeyi isterdim. Cocuk katillerinin, umut hirsizlarinin, ozgurluk ve bagimsizlik dusmanlarinin mesela.... Karabasanlari olurdum o zaman... Dar ederdim dunyayi onlara... 26 Subat 2009 Hocalı Katliamının 17. Yıldönümü. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |