Konu Seçenekleri
Eski 09-11-07, 19:32 Çevrimdışı   #1
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 233
Teşekkür etti: 80
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:687
üç45 ara sıra gören oluyorüç45 ara sıra gören oluyorüç45 ara sıra gören oluyorüç45 ara sıra gören oluyorüç45 ara sıra gören oluyorüç45 ara sıra gören oluyor
Görünmez olsaydınız napardınız ?

çapkınlık yapmayın
Eski 09-11-07, 19:33 Çevrimdışı   #2

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.454
Teşekkür etti: 9.698
RepForum Gücü: 279
Forum Puanı:125360
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
görünükken giremediğim yerlere girer yapamadığım şeyleri yapardım

kızların saçını çekerdim erkekleri taciz ederdim vs...

Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

`Düş(ün)üyorum...

Bu `maskeli balo...
Ve onun `sahte yüzleri...

Eski 10-11-07, 11:27 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
aSk
Düşünürler grubu

aSk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 741
Teşekkür etti: 59
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1501
aSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
n!da´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
görünükken giremediğim yerlere girer yapamadığım şeyleri yapardım

kızların saçını çekerdim erkekleri taciz ederdim vs...
)))))))))))))))))) iLqinc 1 yakLasim
Eski 10-11-07, 11:32 Çevrimdışı   #4

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:

(Mevlana)

`Düş(ün)üyorum...

Bu `maskeli balo...

Eski 10-11-07, 12:33 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Spor grubu

Dwyane_Wade_3 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 508
Teşekkür etti: 168
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:1179
Dwyane_Wade_3 üç beş tanıdığı olmuşDwyane_Wade_3 üç beş tanıdığı olmuşDwyane_Wade_3 üç beş tanıdığı olmuşDwyane_Wade_3 üç beş tanıdığı olmuşDwyane_Wade_3 üç beş tanıdığı olmuşDwyane_Wade_3 üç beş tanıdığı olmuşDwyane_Wade_3 üç beş tanıdığı olmuşDwyane_Wade_3 üç beş tanıdığı olmuşDwyane_Wade_3 üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
sapıklık yapardım şaka şaka milleti deli ederdim

http://www.bballcentral.com/sigs/uploads/dwyane%20wade%20copy_orginal.jpg
Eski 10-11-07, 12:35 Çevrimdışı   #6
Profesör
Düşünürler grubu

PigLet - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.906
Teşekkür etti: 1.926
RepForum Gücü: 90
Forum Puanı:36818
PigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
giderdim n!dama arkasından sarılırdım
ama hissedicekmi sarıldığımı bide o waar

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

3

2

1

kayıt (:
Mesaja teşekkür eden:
n!da (10-11-07)
Eski 10-11-07, 13:41 Çevrimdışı   #7

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Ödüller:
Hissederim ben

tatlımmm

(Mevlana)

`Düş(ün)üyorum...

Bu `maskeli balo...

Eski 10-11-07, 13:53 Çevrimdışı   #8
Profesör
Düşünürler grubu

PigLet - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.906
Teşekkür etti: 1.926
RepForum Gücü: 90
Forum Puanı:36818
PigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
o zamn geliouummm yanına
da görünmezlik sihrim yok

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

3

2

1

kayıt (:
Eski 10-11-07, 17:37 Çevrimdışı   #9

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.858
Teşekkür etti: 4.284
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:23569
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
okula gider hocaların derste rezil olmalarını sağlarım

Eski 11-11-07, 14:53 Çevrimdışı   #10
Doçent
Genç Kuvvet

GökYüzü - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.293
Teşekkür etti: 712
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:4005
GökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biri
kimin bnm hkknda ne sölediğni yanına gidip öremek isterim

...

Nabeeerrr=)
Eski 11-11-07, 21:25 Çevrimdışı   #11
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 233
Teşekkür etti: 80
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:687
üç45 ara sıra gören oluyorüç45 ara sıra gören oluyorüç45 ara sıra gören oluyorüç45 ara sıra gören oluyorüç45 ara sıra gören oluyorüç45 ara sıra gören oluyor
merkez bankası
Eski 11-11-07, 23:36 Çevrimdışı   #12
Asistan
Müzik grubu

bLaCk_jaCkaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 491
Teşekkür etti: 115
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:1127
bLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuşbLaCk_jaCkaL üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Yapmadık sey bırakmazdım dersem anlarsınız dimeee

Tek Millet Tek Devlet Tek bayrak Tek Dil
Türkiye Türk'lerindir
Ne mutlu Türk'üm diyene
Eski 12-11-07, 04:02 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

katharsis - ait Avatar
Genel Mesajlar: 591
Teşekkür etti: 956
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1079
katharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
köşeme çekilr işin zevkini çıkartırdım

Hoşçakal..

Konu Seçenekleri