DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv

Anket Sonuçlarını Göster: Görünmez olsaydınız ne yapardınız?
Sınav / ÖSS / KPSS sorularını alıp herkese dağıtırdım 9 30,00%
En beğendiğim ünlünün yatak odasına girerdim 9 30,00%
Tuttuğum takımın maçlarına gider, rakip takımın kalecisini etkisiz hale getirirdim 10 33,33%
Hergün farklı bir uçağa binip, bütün dünyayı dolaşırdım 11 36,67%
Sevgilimin yakın arkadaşlarıyla yaptığı dedikoduları dinlerdim 10 33,33%
Tekrar nasıl görünebilir olurum, hemen araştırmaya başlardım 9 30,00%
Modern Robin Hood olur, zenginlerden alıp fakirlere dağıtırdım 4 13,33%
Banka soyar, paraları çatır çatır harcardım 5 16,67%
İstiklal caddesine çıkar, herkese enseye tokat yapardım 7 23,33%
Geceleri bıyıklı bakanların evlerine girip bıyıklarını keserdim 9 30,00%
Sevgilimi takip eder, burnunu karıştırıyor mu öğrenirdim 4 13,33%
Patronun odasına girip herkesin maaşını öğrenirdim 4 13,33%
Bilemiyorum 3 10,00%
Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 30. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 20-08-07, 16:46 Çevrimdışı   #1
Asistan
Kemalistler

e-opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 351
Teşekkür etti: 200
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:5348
e-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Görünmez Olsaydınız Ne Yapardınız?

Ben şahsen Tekrar nasıl görünür hale gelebilirim diye araştırıdım
Mesaja teşekkür eden: (11 Kişi)
CnRaLpEr (20-08-07), DoĞuŞ (22-08-07), Hasbihal (22-08-07), KartofeL (22-08-07), Opeth (20-08-07), Proserpina (20-08-07), soğan (23-08-07), Tweety (20-08-07), Unfaithful (20-08-07), Zerdüşt. (20-08-07)
Eski 20-08-07, 18:52 Çevrimdışı   #2
Profesör
Kemalistler

solεil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.313
Teşekkür etti: 4.969
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:16389
solεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hergün farklı bir uçağa binip, bütün dünyayı dolaşırdım

....
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (20-08-07)
Eski 20-08-07, 18:55 Çevrimdışı   #3

Proserpina - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.292
Teşekkür etti: 18.827
RepForum Gücü: 219
Forum Puanı:90338
Proserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Off hepsini yapardım ben, zaten çocukluk hayalimdir

Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın?
Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım.
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (20-08-07)
Eski 20-08-07, 19:16 Çevrimdışı   #4
Dekan
Düşünürler grubu

HeLBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.718
Teşekkür etti: 741
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:8073
HeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
gece sevgilimin odasına gider uyurken onu izlerdim
Eski 20-08-07, 19:33 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi

mUsTiyaN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 767
Teşekkür etti: 192
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:1199
mUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuş
iLk üç...

.

HerŞey YoLuNdAysa....biŞiLer KeSinLikLe göZünüzDeN kAçmışTır!!
Eski 20-08-07, 20:04 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi

#snm# - ait Avatar
Genel Mesajlar: 652
Teşekkür etti: 198
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:783
#snm# ara sıra gören oluyor#snm# ara sıra gören oluyor#snm# ara sıra gören oluyor#snm# ara sıra gören oluyor#snm# ara sıra gören oluyor#snm# ara sıra gören oluyor#snm# ara sıra gören oluyor
herşeyi yapardım herhalde

Hayatı komedi sayanlar,son espiriyi iyi düşünsünler....
Eski 20-08-07, 20:11 Çevrimdışı   #7

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Yolda yürürken kızların eteğini açardım

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Mesaja teşekkür eden:
n!da (20-08-07)
Eski 20-08-07, 20:27 Çevrimdışı   #8
Rektör

Unfaithful - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.383
Teşekkür etti: 2.657
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:48125
Unfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
$iklara bayildim yaaa tesekkürler..
Eski 20-08-07, 20:49 Çevrimdışı   #9

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.895
Teşekkür etti: 6.507
RepForum Gücü: 319
Forum Puanı:146879
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
PainKiller´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yolda yürürken kızların eteğini açardım
senın o açan ellerini kırarırım çıtır çıtır sen beni biliyin mi sen beni
haytaaaaaaaaaaa

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Eski 20-08-07, 20:51 Çevrimdışı   #10
Öğrenci
Genel Mesajlar: 11
Teşekkür etti: 3
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:6
pqss27 Herkese mesafeli
Banka soyar, paraları çatır çatır harcardım

en mantıksızı geldi bana zaten görünmezsin adama nasıl para ödücen haha
Mesaja teşekkür eden:
Olimbera (22-08-07)
Eski 20-08-07, 20:55 Çevrimdışı   #11
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.316
Teşekkür etti: 15.228
RepForum Gücü: 224
Forum Puanı:91132
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Çikolata aşırırdım doğan amcanın bakkalından.. Hemdeee Fındıklıı ( hoş istesem yine verir ama. Görünmezim ya hoş olur )

Şıklardan : Sevgilimin yakın arkadaşlarıyla yaptığı dedikoduları dinlerdim ( kız kıza muhabbetlerini dinlerdim )

Konu CnRaLpEr tarafından (20-08-07 Saat 20:57 ) de değiştirilmiştir..
Eski 20-08-07, 21:05 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent

maRia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.937
Teşekkür etti: 96
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:3424
maRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler biri
''Sınav / ÖSS / KPSS sorularını alıp herkese dağıtırdım
Tuttuğum takımın maçlarına gider, rakip takımın kalecisini etkisiz hale getirirdim
Hergün farklı bir uçağa binip, bütün dünyayı dolaşırdım
Sevgilimin yakın arkadaşlarıyla yaptığı dedikoduları dinlerdim
İstiklal caddesine çıkar, herkese enseye tokat yapardım
Geceleri bıyıklı bakanların evlerine girip bıyıklarını keserdim''

'sadece' bunlar

MaRia MaRia ; she reminds me of a west side story...
Eski 20-08-07, 21:42 Çevrimdışı   #13

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.107
Teşekkür etti: 3.349
RepForum Gücü: 96
Forum Puanı:35874
MissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
off ne yapmazdım ki ben yaa

ama ilk önce sewgilim ne işler karıştırıo onu örenirdim

sora aklıma eseni yaprdım sınırım yok

MmMmMmMmMmMmm...!

Eski 20-08-07, 22:25 Çevrimdışı   #14
Doçent
Kemalistler
Genel Mesajlar: 2.639
Teşekkür etti: 3.196
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8645
Zerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Sınav / ÖSS / KPSS sorularını alıp herkese dağıtırdım.
Hergün farklı bir uçağa binip, bütün dünyayı dolaşırdım.
(Çok eğlenceli olurdu.)
Sevgilimin yakın arkadaşlarıyla yaptığı dedikoduları dinlerdim.,
İstiklal caddesine çıkar, herkese enseye tokat yapardım.
(Çok komik olurdu verecekleri tepki. )
Modern Robin Hood olur, zenginlerden alıp fakirlere dağıtırdım.
Geceleri bıyıklı bakanların evlerine girip bıyıklarını keserdim.
(Önce R.T.E )

Galiyev
Eski 20-08-07, 22:28 Çevrimdışı   #15

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.454
Teşekkür etti: 9.698
RepForum Gücü: 279
Forum Puanı:125360
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Herşeyi yapardım kesin!

Hemde herşeyiiiiiii...

Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

`Düş(ün)üyorum...

Bu `maskeli balo...
Ve onun `sahte yüzleri...

Eski 20-08-07, 22:49 Çevrimiçi   #16
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.426
Teşekkür etti: 5.623
RepForum Gücü: 195
Forum Puanı:79985
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

Geceleri bıyıklı bakanların evlerine girip bıyıklarını keserdim
Mesaja teşekkür eden:
Olimbera (22-08-07)
Eski 20-08-07, 23:30 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent
Huzur Pınarı

~~abd~~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.393
Teşekkür etti: 1.238
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:4698
~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri
aklıma ne gelirse onu yapardım

Bacımın örtüsü takılmış namerdin gözüne, Acırım tükürüğüme billahi tükürsem yüzüne. M. AKİF ERSOY:
*İnsanların yaptığı sahte paralar kadar,paraların yaptığı sahte insanlar da vardır.
Eski 20-08-07, 23:36 Çevrimdışı   #18
Asistan
Kemalistler

Adolfo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 226
Teşekkür etti: 101
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:503
Adolfo ara sıra gören oluyorAdolfo ara sıra gören oluyorAdolfo ara sıra gören oluyorAdolfo ara sıra gören oluyorAdolfo ara sıra gören oluyorAdolfo ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
"Geceleri bıyıklı bakanların evlerine girip bıyıklarını keserdim" öncelikle bunu yapardım çok hoş bi şaka olurdu.Sonra gidip ÖSS sorularını çalar ve kimseyede vermezdim..

Türkiye İşçi Sınıfına Selâm!
Meydanlarda Hasretimizi Haykıranlara,
Toprağa, Kitaba, İşe Hasretimizi,
Hasretimizi, Ayyıldızlı Esir Bayrağımıza...
Eski 22-08-07, 12:39 Çevrimdışı   #19

Bölümünde deneyimli
Genel Mesajlar: 2.376
Teşekkür etti: 702
RepForum Gücü: 56
Forum Puanı:21848
MiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Sınır yok aklıma gelen herşeyi yapardım
Eski 22-08-07, 12:42 Çevrimdışı   #20
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.340
Teşekkür etti: 1.166
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:20217
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bu sıkıntıdan kurtulmaya çalışırdım. Görünmek güzeldir

Konu Seçenekleri