| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | görüntü bozuk acil yardım ltfn Sevigili arkadaslarım bnm yine bir sorunum var şimdi format atmıstım herşeyi yükledim filmleri bi açayım dedim açtım ama görüntü çok bozuk gösteriyo :S winampta media playerda bsde hepsinde aynı gösterio yeşilimsi gösteriyo netten video izlediğimde normal herşey K-Lite Codec Pack yükledim olmadı hatta bir daha format attım yine olmadı yardım edin bana bu mübarek ramazan ayında Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
| | #2 | |||
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 2.743
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:52072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu "codec" sorunu galiba kardeş ![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() Alternatif; ![]() Alıntı:
Konu Samson tarafından (05-10-07 Saat 00:25 ) de değiştirilmiştir.. | |||
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.662
Forum Gücü: 113 Forum Puanı:39785 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | driver gibi gözüküyor ama sorun teknik servislik galiba komşumunda böyle olmuştu ben yapamadım birşey teknik servise verdiler " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
| Mesaja teşekkür eden: | RebeL (05-10-07) |
| | #5 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | driveri tekrar kuruyorum gizmo k-lite sildim olmadı ama ben driveri tekrar kurmustun geçende olmamıştı bir daha deneyim bakalım Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
| | #6 |
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yükledim tekrar media playerda aynıydı ama classicde düzelmişti güzel gösteriyordu o arada bs yi kurdum classicde bozuk göstermeye başladı Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
| | #8 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 449
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6922 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
k lite codek paket malesef bs player la calısmıyor uyumsuzluk gösteriyor yalnızca biri calısmalı ayrıca gizmonun dedigi gibi Windows Media Player'da Görünüm'e girin ve 'Donanım Hızlandır' değerini 'Hiçbiri'ne getirin bununla sorun çözülecektir
![]() Kalbimde Kalbine Yok Bile Kinim,Bence Artık Sende Herkes Gibisin!!! |
| | #9 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 2.743
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:52072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alternatiflere devam diyelim o zaman ![]() Masaüstü/ sağ tık/özellikler/ayarlar/gelişmiş/sorun gider/donanım ivmesini düşür kademe kademe öyle dene 2. Vlc Player ı dene |
| | #10 |
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya abi o windows media yada dediğiniz seçenke yok sadece o kaldı denemediğim hatta tekar format attım ![]() olmadı bugün bilgisayarcıya sordum tekrar yükle dedi olmuyor da olmuyor :S deniyorum gizmo şimdi Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
| | #12 |
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gizmo gel öpecem abi seni oldu sonundaama oı en son dediğin yerden olmadı ekran yenileme sıklığı zaten en düşükteydi donanım ivemesini düşürden oldu yalnız tarif ettiğin yoldan çıkmadı O Masaüstü/ sağ tık/özellikler/ayarlar/gelişmiş/monitör/ bu yoldan çıktı donanım ivmesi 3.kademede oldu çok teşekkürler gizmo arkadaslar sizlerede tşkler uğraştınız sadness hele sen Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
| | #14 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.677
Forum Gücü: 234 Forum Puanı:95373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rica ederim PainKiller ne demek elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım ama işin sırrını Gizmo kardeşim çözdü (: Sorun halledildiğine göre yapılca tek şey var Konu Yoruma kapalı Arkadaşlar ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Kış Uykusu Moduna Hazırlık... |
| Mesaja teşekkür eden: | YaGMuR_CiNi (05-10-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |