Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 04-10-07, 23:28 Çevrimdışı   #1

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
görüntü bozuk acil yardım ltfn

Sevigili arkadaslarım bnm yine bir sorunum var
şimdi format atmıstım
herşeyi yükledim
filmleri bi açayım dedim
açtım ama görüntü çok bozuk gösteriyo :S
winampta media playerda bsde hepsinde aynı gösterio
yeşilimsi gösteriyo
netten video izlediğimde normal herşey
K-Lite Codec Pack yükledim olmadı
hatta bir daha format attım yine olmadı
yardım edin bana bu mübarek ramazan ayında

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!

Eski 05-10-07, 00:19 Çevrimdışı   #2
Dekan

Samson - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.942
Teşekkür etti: 2.743
RepForum Gücü: 128
Forum Puanı:52072
Samson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bu "codec" sorunu galiba kardeş

Alıntı:
k-lite codec in tam teşkilli olanını indir ve direk kur
Kurdun ama olmadı o zaman;

Alıntı:
Bence codeclerı düzgün silemedigin için aynı sorunları yasıyorsun. K-Lİte ve program files'daki klasorunu sil. sonra
başlat>çalıştır>regedit
HKEY_LOCAL_MACHİNE>Software>klite klasörünü de sil.

Ondan sonra reset ve tekrar kur k-lite mega.... sorunun çözülecektir.

Alternatif;

Alıntı:
MPEG dosyalarını Windows Media Player ile çalıştırırken yeşil ekran çıkıyor.
Windows Media Player'da Görünüm'e girin ve 'Donanım Hızlandır' değerini 'Hiçbiri'ne getirin.
Alternatif2; Ekran kartının driveri sorun çıkartıyor olabilir, kendi orjinal driverini kur eski ama işini görür

Konu Samson tarafından (05-10-07 Saat 00:25 ) de değiştirilmiştir..

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
RebeL (05-10-07), Sadness (05-10-07)
Eski 05-10-07, 00:26 Çevrimdışı   #3

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.444
Teşekkür etti: 2.825
RepForum Gücü: 231
Forum Puanı:93590
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Bence driver'larını silip tekrar kur.
Galiba driver problemi yaşıyorsun.

Mesaja teşekkür eden:
RebeL (05-10-07)
Eski 05-10-07, 00:34 Çevrimdışı   #4
Rektör
Genel Mesajlar: 8.361
Teşekkür etti: 4.662
RepForum Gücü: 113
Forum Puanı:39785
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
driver gibi gözüküyor ama sorun teknik servislik galiba komşumunda böyle olmuştu ben yapamadım birşey teknik servise verdiler

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "

Mesaja teşekkür eden:
RebeL (05-10-07)
Eski 05-10-07, 00:47 Çevrimdışı   #5

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
driveri tekrar kuruyorum
gizmo k-lite sildim olmadı

ama ben driveri tekrar kurmustun geçende olmamıştı bir daha deneyim bakalım

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!

Eski 05-10-07, 01:05 Çevrimdışı   #6

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
yükledim tekrar
media playerda aynıydı
ama classicde düzelmişti güzel gösteriyordu
o arada bs yi kurdum
classicde bozuk göstermeye başladı

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!

Eski 05-10-07, 01:10 Çevrimdışı   #7

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.444
Teşekkür etti: 2.825
RepForum Gücü: 231
Forum Puanı:93590
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Farklı bir yerden Bs player kur.
herhalde uyumsuz bir codec yüklüyor.

Mesaja teşekkür eden:
RebeL (05-10-07)
Eski 05-10-07, 01:13 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Müzik grubu

chracter - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.503
Teşekkür etti: 449
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6922
chracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
k lite codek paket malesef bs player la calısmıyor uyumsuzluk gösteriyor yalnızca biri calısmalı ayrıca gizmonun dedigi gibi Windows Media Player'da Görünüm'e girin ve 'Donanım Hızlandır' değerini 'Hiçbiri'ne getirin bununla sorun çözülecektir

Kalbimde Kalbine Yok Bile Kinim,Bence Artık Sende Herkes Gibisin!!!

Mesaja teşekkür eden:
RebeL (05-10-07)
Eski 05-10-07, 20:43 Çevrimdışı   #9
Dekan

Samson - ait Avatar
Samson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alternatiflere devam diyelim o zaman

Masaüstü/ sağ tık/özellikler/ayarlar/gelişmiş/sorun gider/donanım ivmesini düşür kademe kademe öyle dene

2.
Vlc Player ı dene

Mesaja teşekkür eden:
RebeL (05-10-07)
Eski 05-10-07, 20:48 Çevrimdışı   #10

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
ya abi o windows media yada dediğiniz seçenke yok sadece o kaldı denemediğim
hatta tekar format attım
olmadı
bugün bilgisayarcıya sordum tekrar yükle dedi
olmuyor da olmuyor :S

deniyorum gizmo şimdi

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!

Eski 05-10-07, 21:25 Çevrimdışı   #11
Dekan

Samson - ait Avatar
Alternatif;

Masaüstü/ sağ tık/özellikler/ayarlar/gelişmiş/monitör/ekran yenileme sıklığı/ düşürmeyi dene

Mesaja teşekkür eden:
RebeL (05-10-07)
Eski 05-10-07, 21:36 Çevrimdışı   #12

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
gizmo gel öpecem abi seni oldu sonunda
ama oı en son dediğin yerden olmadı ekran yenileme sıklığı zaten en düşükteydi
donanım ivemesini düşürden oldu yalnız tarif ettiğin yoldan çıkmadı O
Masaüstü/ sağ tık/özellikler/ayarlar/gelişmiş/monitör/ bu yoldan çıktı donanım ivmesi
3.kademede oldu
çok teşekkürler gizmo
arkadaslar sizlerede tşkler uğraştınız
sadness hele sen

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!

Sadness (06-10-07), Samson (05-10-07)
Eski 05-10-07, 21:54 Çevrimdışı   #13
Dekan

Samson - ait Avatar
Eyvallah

Çözüldüğüne sevindim, mutlu oldum

RebeL (05-10-07), Sadness (05-10-07)
Eski 05-10-07, 22:55 Çevrimdışı   #14

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.254
Teşekkür etti: 3.677
RepForum Gücü: 234
Forum Puanı:95373
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Rica ederim PainKiller ne demek elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım ama işin sırrını Gizmo kardeşim çözdü (:

Sorun halledildiğine göre yapılca tek şey var

Konu Yoruma kapalı Arkadaşlar

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Kış Uykusu
Moduna Hazırlık...

Mesaja teşekkür eden:
YaGMuR_CiNi (05-10-07)
Kapalı konu