| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | Görüntülenemeyen Konular Ben Kişisel Bir Rahatsızlığımdan Bahsetmek İstiyorum . Doğal Olarak Haklı Sebeplerle Fikir Alışverişinde Bulunularak Kararlaştırılmış Gruplar , meydan bölümü ve katılım görüntüleme formatında birşeyin eksik oldugunu düşünüyorum . Örneğin ben bir özel üyeyim suan fakat grupların özel sohbetlerini görüntüleyemiyorum , sıkıntım bu değil tabiyki sıkıntım benim görüntüleyemediğim konuların bana yeni mesajlar kısmında görünüp zaman kaybettirmesi . Örneğin Bu Bölümler Sadece O Üyelerin Görüntüleyebileceği bir alan olarak gösterilirse yada öyle bir konu kategori oldugundan görüntü hakkına sahip olmayanların haberdar olmayacakları bir platform haline getirilirse daha güzel olucagı kanaatindeyim sevgiler |
|
| | #2 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güsel Fikir ; ) |
|
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 772
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:4406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi düşünmüşsün bencede öyle.
|
|
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.284
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:23569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel fikir
![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |