Konu Seçenekleri
Eski 17-11-07, 15:08 Çevrimdışı   #1
Doçent

The.`KinG - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.400
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:12182
The.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmış
Görüntülenemeyen Konular

Ben Kişisel Bir Rahatsızlığımdan Bahsetmek İstiyorum . Doğal Olarak Haklı Sebeplerle Fikir Alışverişinde Bulunularak Kararlaştırılmış Gruplar , meydan bölümü ve katılım görüntüleme formatında birşeyin eksik oldugunu düşünüyorum . Örneğin ben bir özel üyeyim suan fakat grupların özel sohbetlerini görüntüleyemiyorum , sıkıntım bu değil tabiyki sıkıntım benim görüntüleyemediğim konuların bana yeni mesajlar kısmında görünüp zaman kaybettirmesi . Örneğin Bu Bölümler Sadece O Üyelerin Görüntüleyebileceği bir alan olarak gösterilirse yada öyle bir konu kategori oldugundan görüntü hakkına sahip olmayanların haberdar olmayacakları bir platform haline getirilirse daha güzel olucagı kanaatindeyim sevgiler

Gözlerim , Sende Kaldı Sevdalım , Hiçkimseleri Göremiyorum ...
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
ℓєαяѕιση (17-11-07), seda (17-11-07)
Eski 17-11-07, 15:10 Çevrimdışı   #2
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 12.164
Teşekkür etti: 2.068
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:97157
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Güsel Fikir ; )
Eski 17-11-07, 15:29 Çevrimdışı   #3
Doçent

seda - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.208
Teşekkür etti: 772
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:4406
seda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biri
iyi düşünmüşsün bencede öyle.
Eski 17-11-07, 18:07 Çevrimdışı   #4

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.858
Teşekkür etti: 4.284
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:23569
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
güzel fikir

Konu Seçenekleri