| |
| |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Görüntüleri Hemen Silin Görüntüleri Hemen Silin ![]() Yeni Sevgilisiyle Görüntülenince Tüm Neşesi Kaçan Reha Muhtar Tehditler Savurdu Şarkıcı Nilüfer, popçu Gülşen'le uzun süre beraberlik yaşayan Reha Muhtar'ın adı son günlerde dizi oyuncusu Deniz Uğur ile anılıyordu. Güzel oyuncuyla yeni bir aşka yelken açan Muhtar kameralara yakalanınca adeta çılgına döndü. Baltalimanı'ndaki yalısının yakınlarında Uğur'la görüntülenen Muhtar, bir anda patlayan flaşlar karşısında şaşkına döndü. Reha Muhtar, görüntü alan gazetecilere sinirli sinirli görüntülerin silinmesini istedi. Bu teklifi kabul etmeyen basın mesuplarına, bağırıp çağıran Reha Muhtar, 'Bu görüntüleri hemen silin! Bir an önce silin! Beni üstlerinizi aratmak zorunda bırakmayın! diyerek tehditler savurdu. (Gecce.com) Yorgun... |
| | #2 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 741
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:8073 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yuuh bu adam bunlamı bişi demiyorum |
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.501
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:14319 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu reha aştı kendini yaw Ağlama artık yüreğim giden gitti dönmez geri.. Zaten seven çeker sevdanın bedelini.. Kar$ıyaka ![]() |
| | #4 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.111
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:13378 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Deniz de başka adam mı bulamamış allasen Tuaf bu insanlar Bir karar vermenin zamanı geldi. Hızlı yaşamak mı;hızlı ölmek mi? ! |
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 8.039
Forum Gücü: 233 Forum Puanı:97032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu adamin neresini begeniyorlar bilmiyom hee ![]() bir aralarda nilüfer birlikteydi .... |
| | #6 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya gülşene ne demeli ![]() aptal ve şişman olmam gerek herhalde beğenilmek için Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.002
Forum Gücü: 178 Forum Puanı:62520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende anlamiyorum ne buluyorlar bu adamda Yorgun... |
| | #8 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.561
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:88782 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Belli Ki Kadin Ruhundan Anliyor, Hersey Dis Görünüs Mü Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. « Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum » » Yine Benden Gidiyor Giden « « Aşka Direniyorum » |
| Konu Seçenekleri | |
| |