| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Forumda uzman | ![]() ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.443
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:23828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevsem ıssırırmı abii بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم |
|
| | #3 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.677
Forum Gücü: 234 Forum Puanı:95373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | öper ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Kış Uykusu Moduna Hazırlık... |
|
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.698
Forum Gücü: 279 Forum Puanı:125360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ıyyyyyyyy ![]()
|
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.365
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bek datluymuş GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.314
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:20169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yeni modelinden yokmu bunun ''off kocakafalı dünya'' |
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.438
Forum Gücü: 126 Forum Puanı:39872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok aradıkta bulamadık bu cinsten ![]() |
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.365
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kac model ? GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #9 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 502
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:48472 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi bir seçim,Tencere-Kapak olmuş SELAM VER ŞEHİTLERE MEZAR OLUR BU VATAN İHANETÇİ İTLERE!!! |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.836
Forum Gücü: 76 Forum Puanı:31936 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adamı kızdırsam, saldırtır mı acaba bana? |
|
| | #11 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Nerden Almıs Bunu ? |
|
| | #12 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 246
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:642 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | size de ısmarlayalım bi tane isterseniz ![]() ![]() ![]() Şu Tertemiz Kalbime Vakitsiz Bir Ecelsin ! ![]() |
|
| | #13 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.303
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende istiyom ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #14 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:(
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #15 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 39
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:83 ![]() |
cinsi ne bunun doberman mi ![]() Bana yukarıdan bakarsan aptal, aşağıdan bakarsan tanrı, karşıdan bakarsan kendini görürsün... Gel, olduğun gibi, olmanı istediğim gibi, eski bir düşman gibi... |
|
| | #16 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.091
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:44371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kiz oyle biseyi taktigina gore tam akilsizmis...
![]() Atatürk'ü sevmeyebilirsiniz, Fikirlerini benimsemeyebilirsiniz, Ama ona asla saldıramazsınız, Saldırırsanız ya kanınız, ya sütünüz bozuktur Y.G.ÖZDEN |
|
| | #17 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 6.130
Forum Gücü: 197 Forum Puanı:80600 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
süper Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| | #18 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 741
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:8073 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunların tüplüsü varmı az yakıyo dıe duymustum |
|
| | #19 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.097
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7342 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | GOTHİC ÇİFTE İLGİNÇ UYGULAMA Otobüse binmek için sıraya giren Tasha Maltby-Dani Graves’i gören otobüs şoförü, sevgilisini tasmayla gezdiren Dani’ye "Manyakları ve köpekleri otobüse almıyoruz" deyince olanlar oldu. ‘KÖPEK GİBİ SEVİYORUM’ Çift, kendilerini otobüse bile yakıştırmayan şoförü çalıştığı kuruma şikayet edip hakkında soruşturma açtırdı. İlginç giysileri ve koyu göz makyajlarıyla dikkat çeken gençler, böyle yaşamaktan mutlu olduklarını ancak bu tip saldırıların canlarını sıktığını söyledi. 19 yaşındaki Tasha Maltby, "Nişanlımı ‘köpek’ gibi seviyorum. Bunu da tasma takarak gösteriyorum" dedi. kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| | #20 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.371
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:13141 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | delimisin kısım sen
![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |