| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gothic Kıza ilan-ı Aşk Etmek Alıntı:
"Bu Kıza da Nasıl Teklif Edilir ki?" Diye Düşündürür Erkeği. "Seni bi Koluma Taktım mı Değmeyin Mahalledeki Karizmama" Fikriyatıyla Hareket Edilmesi Hüsrana Yol Açabilir. derin.. ![]()
| |
|
| | #2 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.508
Forum Gücü: 320 Forum Puanı:147379 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gothic kızın adı pellinsu olursa ölürüm ben burda ![]() hiç gothic hatuna pellinsu gidermi.. harbi kızdır gothic kız gidiceksin..öle hoşlandım felam yok.. -hatun yerim seni çıtır çıtır dıycen tav olcak sana.. bu tav olmada ayrı bır mevzu opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Tweety (24-09-07), YaGMuR_CiNi (07-12-07) |
| | #4 | |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.508
Forum Gücü: 320 Forum Puanı:147379 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
işte budur... ![]() yada -seninle bir akşam mum ışığında Theatre of Tragedy dinleyip kırmızı şarap içebilermiyez ? opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL | |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #5 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.233
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayattan,şaraptan,nefesimden alamadığım herşeyi sende buluyorum....
David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |