Konu Seçenekleri
Eski 23-09-07, 22:26 Çevrimdışı   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142202
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Gothic Kıza ilan-ı Aşk Etmek

Alıntı:
- Pelinsu Ben Senden Hoşlanıyorum.
- Hiç Gothic Değilsin Hüsnü.
Diyaloğunun Yaşanması Muhtemeldir.

"Bu Kıza da Nasıl Teklif Edilir ki?" Diye Düşündürür Erkeği.

"Seni bi Koluma Taktım mı Değmeyin Mahalledeki Karizmama"

Fikriyatıyla Hareket Edilmesi Hüsrana Yol Açabilir.

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Eski 24-09-07, 11:26 Çevrimdışı   #2

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.895
Teşekkür etti: 6.508
RepForum Gücü: 320
Forum Puanı:147379
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
gothic kızın adı pellinsu olursa ölürüm ben burda
hiç gothic hatuna pellinsu gidermi..
harbi kızdır gothic kız
gidiceksin..öle hoşlandım felam yok..
-hatun yerim seni çıtır çıtır dıycen
tav olcak sana..
bu tav olmada ayrı bır mevzu

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Tweety (24-09-07), YaGMuR_CiNi (07-12-07)
Eski 24-09-07, 11:43 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Figüranlar

Pitekantropus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.445
Teşekkür etti: 236
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:8209
Pitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Karanlık dünyanı Archangel bizi ayırana kadar paylaşır mısın ?
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Olimbera (11-03-08), Opeth (24-09-07), Tweety (24-09-07)
Eski 24-09-07, 12:13 Çevrimdışı   #4

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.895
Teşekkür etti: 6.508
RepForum Gücü: 320
Forum Puanı:147379
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
Pitekantropus´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Karanlık dünyanı Archangel bizi ayırana kadar paylaşır mısın ?

işte budur...

yada
-seninle bir akşam mum ışığında Theatre of Tragedy dinleyip kırmızı şarap içebilermiyez ?

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Pitekantropus (24-09-07), Tweety (24-09-07), YaGMuR_CiNi (07-12-07)
Eski 02-02-08, 22:07 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.558
Teşekkür etti: 3.233
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7320
HANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmış
hayattan,şaraptan,nefesimden alamadığım herşeyi sende buluyorum....

"İnsanlar kurtçuklara benzer. Küçük, kör ve değersiz."
David Smith
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Zamanımı gerçekten boşa harcadım."
Jeffrey Dahmer
"my pain is self choosen"

Konu Seçenekleri