| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Cezalı Üye | Gothic Metal Gothic Metal 90'lerde ABD ve Avrupa'da çıkmış bir müzik türüdür.Kısaca goth metal de denir.Bu müziği yapan grupların %90'ı kadın vokal kullanır.Klavye ağırlıktadır ve biraz power metal etkileri de vardır.Gitarlar yumuşak çalınr ve bateri sakindir.Sözler çoğunlukla;ölüm,korku,din,tanrı,cennet-cehennem ilişkisi,yas,boşluk gibi konular üstüne yazılır.Bazen bu konu tartışmalara yol açmıştır.Örneğin;hala Evanescence ile Nightwish'in hala gothic metal olup olmadığı tartışılmaktadır. Bu müziği icra eden gruplar: Darkwell Epica HIM Lacuna Coil Lake Of Tears Moonspell Paradise Lost Theatre Of Tragedy Trail Of Tears The Gathering Therion Tristania Within Templation |
|
| | #2 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.928
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | HIM ve Evanescence tek geçerim ![]() kaynaklar vikipedia sanırım düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #3 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.508
Forum Gücü: 320 Forum Puanı:147379 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Metal Müzikte en sevdiğim tarz.. Keman ve vokal iyi olursa harikadır (: opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |