| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | 12. yy da latin sanat akımına karşı doğmuş bir sanat alayışıdır.. edebiyat,müzik,mimari,resim gbi bi çok alanda etkileri vardır.. ve gothic her şeyden önce sevmesek bile saygı duyulması gereken bir sanat anlayışıdır. gothic sanatın her dalında kendini göstermiştir karanlık,kasvetli ve ihtişamlıdır.. 'anne ben gothic oldum' diye dolanmak yaz ortasında postal,deri, siyah giymek kimseyi gothic yapmaz sadece gülünç yapar ![]() ve gothici bu şekilde görüp küçümsememek en doğrusu çünkü gothic asla türkiyede ergenlik çağındaki bizlerin uyguladığı saçma şeyler değil ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #2 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.928
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Türkiye için - içi boşaltılmış bir terim ve tarz olarak kalacağına eminim. kendine güveni olmayan bir kaç insanın özünden sapması olarak nitelendiriyorum. " anne ben gothic oldum. " cümlesine örnek oluşturacak insanların yaptıklarını.. düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | CiiqOlatAa (07-10-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |