| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Cezalı Üye | goy goy aslında kaynatmak , muhabbet etmek anlamına gelen "goy goy" daha çok asker argosudur... derler ki goy goy yapmayın... çoğu kullanıldığı yerlerde tebessüme neden olan "goy goy" bence çok anlamlı ve su an dilimde |
|
| | #2 |
| Muhabir Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 388
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4468 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
buna gırgır dioz normalde di mi Gone with the sin my baby and beautiful u r. So , gone with the sin my darlingg.. ![]() |
|
| | #3 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.029
Forum Gücü: 113 Forum Puanı:46786 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
enteresan ![]() ... '' İpleri dolaşmış uçurtmalar misali Ne beraber uçabildik, boşverip şu dünyayı Ne gidebildik kendi yolumuza Rüzgarda savruk, başına buyruk Senle ben...'' |
|
| | #4 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 5.335
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:31527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #5 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 996
Forum Gücü: 67 Forum Puanı:21524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | _oğlum ayran içer misin koyayım mı? - goy goy (koy koy) anne... Code:
|
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:7034 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | makara,geyik |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 495
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6900 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | daha önce hiç duymamıştım öğrenmiş oldum ![]() |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.097
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7342 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk defa duyuyorum kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.228
Forum Gücü: 224 Forum Puanı:91132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Üniversite de Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen sevgili arkadaşlarımla bir gece ağrılara sebep olacak şekilde güldüğümüz kelime : GOY Bir bardak çay daha ister misin ? şeklinde arkadaşımın yöresel uslubuyla sorduğu : GOYAM MI ? sorusuna, ayak uydurup GOY şeklinde verdiğim cevap ! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |