| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Göz Kapaklarındaki Enerji Göz açip kapayincaya kadar derizde bu kisa sürede ne kadar enerji sarfettigimizi düsünmeyiz. Isterseniz inanmayin fakat insanin göz kapakalarini açip kapamak için harcadigi enerji 20 kg'lik bir yükü kaldirmak için harcadigimiz enerjiye eşittir. |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.238
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4698 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vaybeeeeeeeeeeeee yaradan muhteşem yaratmış sonsuz şükürler olsun
*İnsanların yaptığı sahte paralar kadar,paraların yaptığı sahte insanlar da vardır. |
|
| | #3 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 3.017
Forum Gücü: 196 Forum Puanı:80059 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kapatmıyorum artık ... (:![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
|
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vayy beeee eurutripteki adamın göz kapakları ile açtığı bira geldi aklımaaa Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #5 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vay canınaaaa... Demek 20 kg.ha.Yaradan güzel yaratmış. Yok imza falan!!! |
|
| | #6 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 702
Forum Gücü: 56 Forum Puanı:21848 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bak öyLe dedin GözLerim Kapanmaya BaşLadı uykum mu geLdi ne ![]() |
|
| | #7 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.255
Forum Gücü: 79 Forum Puanı:23520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
harbiden gözleri bi an için zor açar oldum=)
BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş |
|
| | #8 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 39 Forum Puanı:12641 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
20 kg.lık bir ağırlığı kaldırmak için karın, sırt, göğüs, omuz ve kol kaslarının sistematik bir çalışması gerekir. Bu kadar yoğun kas demetlerinin kaldırmakta kullandığı enerji çok büyüktür. göz açıp kaparken, sadece gözkapağını yönlendiren çok ince, lifsi bir kas çalışır. Bu kasın o enerjiyle herhangi bir anda karşılaşması, bu kasın ezilmesine, kopmasına yol açar. Belki iki hareketin de sarkomer başına harcadığı enerji miktarı eşit olabilir, ancak bu eşit miktarda enerji kullanıldığı anlamına gelmez. 20 kglık bir ağırlığı kaldırırken kullandığımız kaslardaki sarkomer miktarı, gözkapaklarımızdaki sarkomer miktarının yaklaşık 7800-8000 katıdır. Denemek serbest. Bir gün gözlerinizi kapatın ve o gün boyunca 20 kg.lık ağırlık kaldırıp indirerek, kan şekerinizin düşme miktarını ölçtürün. Diğer gün de normal kan şekeri miktarınızı.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Язшμ§™ (01-09-07) |
| | #9 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
artık daha dikkatli olacam öyle boşa göz kırpmak yok kızlara bile ...........
|
|
| | #10 | ||
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 222
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:670 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
"Ey millet,Allah birdir.Şanı büyüktür.(mustafa Kemal Atatürk 7 Şubat 1923-Balıkesir) Alıntı:
| ||
|
| | #11 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.467
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:3077 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vay be
HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi ama eğer öyle olsaydı hiçbir insan şişman olmazdı ki zayıflamak çok kolay olurdu(özellikle de tikliler )
Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım Belki de bir son dakika fotoğrafı olup Duvarlarına asıldım Gerçek olan tek şey vardı Hüzünlü bir öyküde Yanlış bir adrese postalanmıştım ben |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |