| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Göz Renklerine Göre Kişilik
Pek çok alanda olduğu gibi, gözlerin rengi de insanlarin kişiliklerini belirleme bakmından kullanılan bir sistemdir. Mavi Gözlü insanlar : Durağan olmayı sevmeyen, enerji dolu, karar verme kabiliyeti olarak pozitif yönde gelişmiş olan, eli açık, değişimlerin kendilerini korkutmadığı kişilerdir. Biraz hayalperesttirler. Bu yapıları nedeniyle de gerçekleri görmekte zorlanırlar. Siyah Gözlü insanlar : Olaylar karşısında çok çabuk heyecanlanan, disiplinli, düzenli kişilerdir. Duygu yüklü olan bu insanların, gerek sevgisi, gerek de kindarlığı oldukça çok güçlüdür. Onlar karşılarındaki insanları daima idare etmek isterler. Yeşil Gözlü İnsanlar : Sevdiklerini kırmak istemeyen bir yapilari vardir. Kırıcı olmamaya çok dikkat ederler, çok asabi yaradılış da olmalarına rağmen bu böyledir. Bu yüzden hislerine hakim olmayı bilirler. Ela Gözlü Olanlar : Sezgisel güçleri yüksektir, oldukça hassas bir kalbe sahip insanlardir. Gururlarına olabildiğince çok düşkün kişilerdir, gururları kırıldığı zaman asla ve asla afları yoktur. Aslında çok daha yumuşak başlı, daha anlayışlı olmaları gerekmektedir. Kahverengi Gözlü insanlar : Aslında bu insanlar kendilerini idare ettirmek konusunda isteksizdirler. Bir kötü yönleri de her yerde sırlarini açıklamalarıdır ...Artık Sen de Herkes Gibisin... |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 56
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla doru ne diyim... |
|
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 358
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:3427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet doruluk payı olduıkça yüksek bunların |
|
| | #4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 773
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:49631 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar bunlar derecesiz gözlük gibi herkese uyar ![]() ![]() benimkide uyuyo gibi gözüküyo ama diğerlerine baktım onlarda uyuyo ![]() |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.716
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayır efendim yalan - külliyen yalan ![]() |
|
| | #6 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 876
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:7110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI | |
|
| | #7 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:3867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence çoğu doğru
|
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Iyide Benim Gözlerim Bir Mavi Bir Yesil Degisip Duruo Nolcek Elalasio Kisin Hemde 3unude okudum 3ude uyuyo gibi gibi ![]() |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:1188 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet hepsinden biseyler var bende de yaaf ..........
|
|
| | #10 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 44
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:2497 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeşil Gözlü İnsanlar : Sevdiklerini kırmak istemeyen bir yapilari vardir. Kırıcı olmamaya çok dikkat ederler, çok asabi yaradılış da olmalarına rağmen bu böyledir. Bu yüzden hislerine hakim olmayı bilirler. evet çok haklı doğru SoN UmuT'uMmm... |
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 256
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:9747 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bana çok asabisin demeye çalışıo bu yaa renk ela.
All the sickness you conceive All the horror you create Will bring you to your knees |
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 146
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:788 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ye benim gözüm kahverengi ile ela karışımı bişiymiş o zaman ben ikisinidemi okuyum tüm rüzgarlar senin olsun bende ayrı rüyadasın dilerim birgün uyanırsın... [glint]En yakın zamanda görüşmek üzere [/glint] |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:345 ![]() ![]() ![]() ![]() |
oooooo çok enteresan...............
Ağlarsan kıyamam kıyamam ki küçüğüm, Gözlerine bakıp da sana yalan diyemem Söylesene diyorsun söylemek zor küçüğüm, Başkası var gönlümde san yalan diyemem Deyip de çektin gittin ! |
|
| | #14 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:2386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kahverengi Gözlü insanlar : Aslında bu insanlar kendilerini idare ettirmek konusunda isteksizdirler. Bir kötü yönleri de her yerde sırlarini açıklamalarıdır sır açıklama konusuna katılmıyorum... ............ELVEDA.......... |
|
| | #15 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 771
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:14028 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
üçüde uyuyo.. ...Artık Sen de Herkes Gibisin... | |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 680
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3610 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benimki pek tutmuyo be gözlerim bozuk diye mi acaba Her düğünde yanınıza yaklasıp sıra sende diyen yaşlılardan sıkıldıysanız, her cenazede yanlarına gidip sıra sende deyip intikamınızı alın. ![]() |
|
| | #17 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bunlar bizi kandirmis ![]() | |
|
| | #18 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.421
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:3224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | alakası yok ![]() |
|
| | #19 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimkiler kırmızı ama Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #20 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 416
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim her gozum ayri renk. bana uygun bir madde yok. ben neye inanmaliyim?
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |