| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]() | Goz Yaniltmaclari :)
Aşağıdaki şekillerde yatay ve dikey çizgiler düz mü acaba ? ![]() ![]() ![]() Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 73
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
düz acaba mı? ne?
|
|
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
basım döndüüüüüüüüü
Sevmek nedir bilir misin? Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır. Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki. Yani "sevmek" işte. |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 868
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dikkatle bakinca ogle evet Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| | #5 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 729
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:6852 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anlayamadım ama düz sanırım .. |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 868
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet duz Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 176
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:150 ![]() ![]() |
güzelmiş |
|
| | #8 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 105
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:100 ![]() ![]() |
güselmiş teşekürler(anlamadım ama neyseeee) |