| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: "Gözden uzak olan gönülden de mi uzak olur??" | |||
| Evet,çok doğru | | 10 | 45,45% |
| Hayır,seven asla unutmaz | | 12 | 54,55% |
| Yaşamadım,bilmiyorum | | 0 | 0% |
| Oylayanlar: 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]() | Gözden uzak olan gönülden de mi uzak olur??? "Gözden uzak olan gönülden de mi uzak olur??" ![]() . ![]() - Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (= |
|
| | #2 |
| Öğrenci Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:15 ![]() ![]() | yasiyorum, biliyorum (= |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 861
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4053 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bend e....hayir diyorum ![]() Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| | #4 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.059
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:11121 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayır,seven asla unutmaz cünkü gönül gözü diye bişey onları birbirine bağlar diye düşünüyorum ![]() |
|
| | #5 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 2.117
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:12967 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet çok dogru benvce |
|
| | #6 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 4.895
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:27086 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayır sewene asla mesafe engel deıldır ama bu sewgı gercek ise tabı ![]() konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #7 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.482
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:30720 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gözden uzak oLan gönüLden de uzak oLur! (: . hala saklı bir yerde o görmediklerin o bilmediklerin, içimdeki acılar... hala kaldı bir yerde o hissetmediklerin, hiç sezmediklerin, içimdeki aşk... Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((: |
|
| | #8 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.659
Forum Gücü: 159 Forum Puanı:70779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gönülden Uzak Olmak Unutulmak Demek Degildir ki..Ve Seven Unutmaz.. Sevdiğin şehirde olmak gibiydi, Onun yanında olmak.. Orada doğmamış bile olsan, Orada yaşamayı ve orada ölmeyi İstediğin şehirde gezmek gibiydi.. En güzel sokaklar Onundu.. En sevimli dükkanlar, En parlak ışıklar, Hepsi O şehirdeydi; başka hiçbir yerde gün batımı İnsanı öyle büyüleyemezdi.. |
|
| | #9 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:489 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayır uzaklaştırmaz. Aksine daha da bağlanmanıza sebeb olur. 4. senem ordan biliyorum ![]() |
|
| | #10 | |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.022
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:32567 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
4. seneniz Gerçekten Çok Sabırlıymışsınız![]() Aşk budur bence... ![]() . ![]() - Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (= | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Dark_Saga (09-07-08) |
| | #11 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.815
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:35308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet uzak oluyo :( sevgi bitmiyo belki ama bişeyler değişiyo hiçbişey eskisi gibi olmuyo yanındaki gibi olamıyosun ne kadar seversen sev mesafeler araya bi sınır koyuyo acı ama gerçek (: Sana millerce uzakta olsam bile, Güneşler yollardım yine Bu karanlık ve soğuk kabuslar dinsin diye Yaslandım sevgine... ben ben olalı bulamadım özümü... |
|
| | #12 | |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.022
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:32567 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ağlamak istiorm bebeim ![]() . ![]() - Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (= | |
|
| | #13 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.095
Forum Gücü: 144 Forum Puanı:59529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zor Olsada Yined Kişinin Kendisinde Bitiyor Olay.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. |
|
| | #14 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 967
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:5893 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Başkaları için böyle ancak benim için değil. benim için mesafenin önemi yok. "Biri Bana Gelsin O da Sensin" ![]() |
|
| | #15 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 552
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Anlamını Yitirmiş Bir Cümleyim Ben. Toparlamıyor Yeni Kelimeler... >>>Öss<<< | |
|
| | #16 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 935
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:4768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne yasıkkı oluo yaaa ![]() ![]() Hayattan anlam yüklüyorr.....%52 Ne kadar zamanımız var? Çok fazla değill... :( C'est la vie... |
|
| | #17 |
| Grup Lideri Şarkıların Ressamı Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.349
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:18897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | katılıyorum.. . ![]() benim iki canım var ki (: ..::ahsoss&halocan::.. . |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |