DownLoad iki
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü
Anket Sonuçlarını Göster: "Gözden uzak olan gönülden de mi uzak olur??"
Evet,çok doğru 10 45,45%
Hayır,seven asla unutmaz 12 54,55%
Yaşamadım,bilmiyorum 0 0%
Oylayanlar: 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 07-07-08, 16:06 Çevrimdışı   #1
Rektör
Genç Kuvvet

ρяєηѕєѕ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.879
Teşekkür etti: 3.022
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:32567
ρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Gözden uzak olan gönülden de mi uzak olur???

"Gözden uzak olan gönülden de mi uzak olur??"

.

-
Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (=
Eski 08-07-08, 19:49 Çevrimdışı   #2
Öğrenci
Sanatkârlar grubu

trifolium88 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:15
trifolium88 Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
yasiyorum, biliyorum (=
Eski 08-07-08, 22:28 Çevrimiçi   #3
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

G-peyki - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.091
Teşekkür etti: 861
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:4053
G-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
bend e....hayir diyorum

Geldi bir gun hayatima....
Sesimi tek o duydu karanlikta....
Elimi tutup cekti o anda...
Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim

1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade

Doctors & Others
Eski 09-07-08, 13:54 Çevrimdışı   #4
Doçent
Genç Kuvvet

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.588
Teşekkür etti: 1.059
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:11121
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Hayır,seven asla unutmaz cünkü gönül gözü diye bişey onları birbirine bağlar diye düşünüyorum
Eski 09-07-08, 13:54 Çevrimdışı   #5
Dekan
Genç Kuvvet

ραѕα - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.725
Teşekkür etti: 2.117
RepForum Gücü: 50
Forum Puanı:12967
ραѕα Rep olayını aşmışραѕα Rep olayını aşmışραѕα Rep olayını aşmışραѕα Rep olayını aşmışραѕα Rep olayını aşmışραѕα Rep olayını aşmışραѕα Rep olayını aşmışραѕα Rep olayını aşmışραѕα Rep olayını aşmışραѕα Rep olayını aşmışραѕα Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
evet çok dogru benvce

Eski 09-07-08, 13:55 Çevrimdışı   #6
Doçent
Genç Kuvvet

_canözüm_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.212
Teşekkür etti: 4.895
RepForum Gücü: 66
Forum Puanı:27086
_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hayır sewene asla mesafe engel deıldır ama bu sewgı gercek ise tabı

konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen...
yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem...

Eski 09-07-08, 16:23 Çevrimdışı   #7
Profesör
Düşünürler grubu

иỉℓαу - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.716
Teşekkür etti: 1.482
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:30720
иỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Gözden uzak oLan gönüLden de uzak oLur!
(:

.

.

hala saklı bir yerde o görmediklerin
o bilmediklerin, içimdeki acılar...
hala kaldı bir yerde o hissetmediklerin,
hiç sezmediklerin,
içimdeki aşk...

Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((:
Eski 09-07-08, 17:04 Çevrimdışı   #8
Profesör
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.232
Teşekkür etti: 2.659
RepForum Gücü: 159
Forum Puanı:70779
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Gönülden Uzak Olmak Unutulmak Demek Degildir ki..Ve Seven Unutmaz..

Sevdiğin şehirde olmak gibiydi,
Onun yanında olmak..
Orada doğmamış bile olsan,
Orada yaşamayı ve orada ölmeyi
İstediğin şehirde gezmek gibiydi..
En güzel sokaklar Onundu..
En sevimli dükkanlar,
En parlak ışıklar,
Hepsi O şehirdeydi;
başka hiçbir yerde gün batımı
İnsanı öyle büyüleyemezdi..
Eski 09-07-08, 17:33 Çevrimdışı   #9
Stajyer

Dark_Saga - ait Avatar
Genel Mesajlar: 91
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 1
Forum Puanı:489
Dark_Saga ara sıra gören oluyorDark_Saga ara sıra gören oluyorDark_Saga ara sıra gören oluyorDark_Saga ara sıra gören oluyorDark_Saga ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Hayır uzaklaştırmaz. Aksine daha da bağlanmanıza sebeb olur. 4. senem ordan biliyorum
Eski 09-07-08, 17:40 Çevrimdışı   #10
Rektör
Genç Kuvvet

ρяєηѕєѕ - ait Avatar
ρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
Dark_Saga´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hayır uzaklaştırmaz. Aksine daha da bağlanmanıza sebeb olur. 4. senem ordan biliyorum
4. seneniz Gerçekten Çok Sabırlıymışsınız
Aşk budur bence...

.

-
Mesaja teşekkür eden:
Dark_Saga (09-07-08)
Eski 09-07-08, 17:43 Çevrimdışı   #11
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.447
Teşekkür etti: 3.815
RepForum Gücü: 85
Forum Puanı:35308
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
evet uzak oluyo :(
sevgi bitmiyo belki ama bişeyler değişiyo hiçbişey eskisi gibi olmuyo
yanındaki gibi olamıyosun
ne kadar seversen sev mesafeler araya bi sınır koyuyo acı ama gerçek (:

Sana millerce uzakta olsam bile,
Güneşler yollardım yine
Bu karanlık ve soğuk kabuslar dinsin diye
Yaslandım sevgine...

ben ben olalı bulamadım özümü...
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
LaViNia (10-07-08), shedevil (09-07-08)
Eski 09-07-08, 17:44 Çevrimdışı   #12
Rektör
Genç Kuvvet

ρяєηѕєѕ - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
Maçakızı´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Ağlamak istiorm bebeim

.

-
Eski 20-07-08, 21:34 Çevrimiçi   #13
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.508
Teşekkür etti: 3.095
RepForum Gücü: 144
Forum Puanı:59529
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Zor Olsada Yined Kişinin Kendisinde Bitiyor Olay..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Eski 20-07-08, 22:00 Çevrimiçi   #14
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.560
Teşekkür etti: 967
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:5893
_osiris_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_osiris_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_osiris_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_osiris_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_osiris_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_osiris_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_osiris_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_osiris_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_osiris_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_osiris_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_osiris_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Başkaları için böyle ancak benim için değil. benim için mesafenin önemi yok.

"Biri Bana Gelsin O da Sensin"
Eski 20-07-08, 22:40 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Bυя¢U - ait Avatar
Genel Mesajlar: 563
Teşekkür etti: 552
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:3943
Bυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Maçakızı´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
aynen böyle

Anlamını Yitirmiş Bir Cümleyim Ben.
Toparlamıyor Yeni Kelimeler...

>>>Öss<<<
Eski 20-07-08, 22:41 Çevrimdışı   #16
Doçent
Huzur Pınarı

♥karDanaDAmM♥ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.016
Teşekkür etti: 935
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:4768
♥karDanaDAmM♥ Forumda Saygin ve popüler biri♥karDanaDAmM♥ Forumda Saygin ve popüler biri♥karDanaDAmM♥ Forumda Saygin ve popüler biri♥karDanaDAmM♥ Forumda Saygin ve popüler biri♥karDanaDAmM♥ Forumda Saygin ve popüler biri♥karDanaDAmM♥ Forumda Saygin ve popüler biri♥karDanaDAmM♥ Forumda Saygin ve popüler biri♥karDanaDAmM♥ Forumda Saygin ve popüler biri♥karDanaDAmM♥ Forumda Saygin ve popüler biri♥karDanaDAmM♥ Forumda Saygin ve popüler biri♥karDanaDAmM♥ Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
ne yasıkkı oluo yaaa

Hayattan anlam yüklüyorr.....%52

Ne kadar zamanımız var? Çok fazla değill... :(

C'est la vie...
Eski 20-07-08, 22:55 Çevrimdışı   #17
Grup Lideri
Şarkıların Ressamı

Genç Kuvvet

tılsım - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.295
Teşekkür etti: 1.349
RepForum Gücü: 66
Forum Puanı:18897
tılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
_canözüm_´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hayır sewene asla mesafe engel deıldır ama bu sewgı gercek ise tabı
katılıyorum..

.

benim iki canım var ki (:

..::ahsoss&halocan::..

.

Konu Seçenekleri