| |
| |
| Notices |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer Sanatkârlar grubu ![]() | Gözlerin & TAN Öptüğüm dudakları, saçlarını unuttum Uyurken seyrettiğim yüzünü de unuttum ..Bir şiir yazdım sana.. ..Beni hep hatırla diye.. ...Uykucu.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi) | CiiqOlatAa (26-10-08), DevrikCümLe (26-10-08), FauLtLesS (26-10-08), LaPerla (26-10-08), PigLet (26-10-08), Sessiz Senfoni (26-10-08) |
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.357
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:15424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cok güzel ellerine sağlıkk son şiir de sustu bizi... devrik bir cümleyim şimdi... onarma beni... hani gitsem diyorum, yok olsam... karanfil zifiriliğinden uzak serin bir gölgede, düş cambazlığına bürünsem diyorum... bir avuç düş kırıklığıyla.. |
|
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 780
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:6100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok guzel ellerine saglikk. * Bu kizin cok dersi varr |
|
| | #4 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.251
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99091 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tan'in en cok ''O kör olası gözlerin'' kismini söylesini seviyorum (: calisma da cok uyumlu olmus.. tebrikler.. Karışır hüzünlenirim, sen aldırma Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim, sen aldırma İçimde taşırım sesini hala.. Yeterki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme.. |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 2.053
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:20363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | insanı öyle etkilerki o gözler..yüreğine işler o bakışlar.. gözlerimi kapattıgımda bile o gözleri görebiliyorum.. anlamlı.. eline sağlık. Bir bavul dolusu cümle var defterimde.Yara bandı tutmayacak kadar derin tümcelerim... Sen yollarina 29 harfle acı döşeyen bir şahsa 'yara'değilde 'yar' diyebilir misin? |
|
| | #6 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.424
Forum Gücü: 40 Forum Puanı:15260 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok güzel olmuş.
|
|
| | #7 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.303
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ellerine sağlık ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #8 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.951
Forum Gücü: 53 Forum Puanı:17537 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk defa dinledim sarkiyi sarkida resimde calismada cok iyi olmus ellerine saglik... . Konuşmak susmanın kokusudur. Ya sus-git, ya konuş-gel, ortalarda kalma. Yalan korkaklığın tortusudur. Dürüst kaba ol, eğreti saygılı olma. Ö.A. Kendi bahçesinde dal olamayanın biri Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor Özdemir Asaf |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 841
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10823 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzel(: emğine sağlık(: ''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #10 |
![]()
Teşekkür etti: 4.703
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:95956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ho$, Emegine Saglik Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım.. (: |
|
| | #11 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.501
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:14319 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eLLerine sağLık Ağlama artık yüreğim giden gitti dönmez geri.. Zaten seven çeker sevdanın bedelini.. Kar$ıyaka ![]() |
|
![]() |
| Tags |
| klibi, klip, mp3 dinle, tan gözlerin |
| Konu Seçenekleri | |
| |