Notices

Konu Seçenekleri
Eski 26-10-08, 00:00 Çevrimdışı   #1
Stajyer
Sanatkârlar grubu

Uykucu - ait Avatar
Genel Mesajlar: 62
Teşekkür etti: 37
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:3348
Uykucu Forumda Saygin ve popüler biriUykucu Forumda Saygin ve popüler biriUykucu Forumda Saygin ve popüler biriUykucu Forumda Saygin ve popüler biriUykucu Forumda Saygin ve popüler biriUykucu Forumda Saygin ve popüler biriUykucu Forumda Saygin ve popüler biriUykucu Forumda Saygin ve popüler biriUykucu Forumda Saygin ve popüler biriUykucu Forumda Saygin ve popüler biriUykucu Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Gözlerin & TAN

Öptüğüm dudakları, saçlarını unuttum
Uyurken seyrettiğim yüzünü de unuttum

Ama gözlerin varya
O kör olası gözlerin
Onlar hala duruyor
Bende yarası derin

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

..Bir şiir yazdım sana..
..Beni hep hatırla diye..
...Uykucu..
Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
CiiqOlatAa (26-10-08), DevrikCümLe (26-10-08), FauLtLesS (26-10-08), LaPerla (26-10-08), PigLet (26-10-08), Sessiz Senfoni (26-10-08)
Eski 26-10-08, 00:02 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent

DevrikCümLe - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.462
Teşekkür etti: 1.357
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:15424
DevrikCümLe tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDevrikCümLe tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDevrikCümLe tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDevrikCümLe tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDevrikCümLe tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDevrikCümLe tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDevrikCümLe tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDevrikCümLe tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDevrikCümLe tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDevrikCümLe tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDevrikCümLe tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman

cok güzel ellerine sağlıkk

.

son şiir de sustu bizi...
devrik bir cümleyim şimdi...
onarma beni...
hani gitsem diyorum, yok olsam...
karanfil zifiriliğinden uzak serin bir gölgede,
düş cambazlığına bürünsem diyorum...
bir avuç düş kırıklığıyla..
Eski 26-10-08, 00:02 Çevrimdışı   #3
Dekan

CiiqOlatAa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.706
Teşekkür etti: 780
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:6100
CiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
cok guzel

ellerine saglikk.

.

*Bu kizin cok dersi varr
Eski 26-10-08, 01:21 Çevrimiçi   #4
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.819
Teşekkür etti: 3.251
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:99091
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Tan'in en cok ''O kör olası gözlerin'' kismini söylesini seviyorum (:
calisma da cok uyumlu olmus..
tebrikler..

Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla
Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
İçimde taşırım sesini hala..

Yeterki sen üzülme
Kendine dert etme
Seni bir ömür beklerim
Sen aşkımdan vazgeçme..
Eski 26-10-08, 01:35 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi

Sessiz Senfoni - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.138
Teşekkür etti: 2.053
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:20363
Sessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
insanı öyle etkilerki o gözler..yüreğine işler o bakışlar.. gözlerimi kapattıgımda bile o gözleri görebiliyorum..

anlamlı.. eline sağlık.

Bir bavul dolusu cümle var defterimde.Yara bandı tutmayacak kadar derin tümcelerim...
Sen yollarina 29 harfle acı döşeyen bir şahsa 'yara'değilde
'yar' diyebilir misin?
Eski 26-10-08, 01:37 Çevrimdışı   #6
Doçent
Düşünürler grubu

DüşüM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.691
Teşekkür etti: 1.424
RepForum Gücü: 40
Forum Puanı:15260
DüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Çok güzel olmuş.

Eski 26-10-08, 02:43 Çevrimiçi   #7
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.728
Teşekkür etti: 16.303
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203347
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ellerine sağlık

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Eski 26-10-08, 02:23 Çevrimdışı   #8
Profesör

LaPerla - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.086
Teşekkür etti: 1.951
RepForum Gücü: 53
Forum Puanı:17537
LaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaPerla tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ilk defa dinledim sarkiyi sarkida resimde calismada cok iyi olmus ellerine saglik...

.
.
Konuşmak susmanın kokusudur.
Ya sus-git, ya konuş-gel, ortalarda kalma.
Yalan korkaklığın tortusudur.
Dürüst kaba ol, eğreti saygılı olma.
Ö.A.

Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor

Özdemir Asaf
Eski 26-10-08, 10:40 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.650
Teşekkür etti: 841
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10823
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
çok güzel(:
emğine sağlık(:

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..
Eski 26-10-08, 15:27 Çevrimiçi   #10

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.643
Teşekkür etti: 4.703
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:95956
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ho$, Emegine Saglik

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..

Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım..
(:
Eski 26-10-08, 19:37 Çevrimdışı   #11
Doçent
Düşünürler grubu

gKhNn' - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.575
Teşekkür etti: 1.501
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:14319
gKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
eLLerine sağLık

-

Ağlama artık yüreğim giden gitti dönmez geri..
Zaten seven çeker sevdanın bedelini..

Kar$ıyaka

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic18057_7.gif

Tags
klibi, klip, mp3 dinle, tan gözlerin

Konu Seçenekleri