| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Kör olmasına neden olduğunuz sevdiğinize gözlerinizi verirmiydiniz? | |||
| Verirdim | | 7 | 17,95% |
| Vermezdim | | 11 | 28,21% |
Bir gözümü verirdim | | 10 | 25,64% |
| Bilemiyorum, kararsızım | | 11 | 28,21% |
| Oylayanlar: 39. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | |||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gözlerinizi Sevdiğinize Verirmiydiniz? Kör olmasına neden olduğunuz sevdiğinize gözlerinizi verirmiydiniz? kiss because i am a girl
Klipteki genç, bir kaza sonucu sevgilisinin gözlerinin kör olmasına yol açıyor .Duyduğu vicdan azabı ve suçluluk psikolojisiyle kendi gözlerini ona bağışlayıp, görmesini sağlıyor. Siz bu kadar sevebilir misiz? | |||
| ||||
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 5.007
Forum Gücü: 225 Forum Puanı:102353 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu videoo bence artık sen de herkes gibisin.. |
|
| | #3 |
![]()
Teşekkür etti: 18.829
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:90838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir gözümü verirdim, ikimizde birbirimizi görmeye devam ederdik Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın? Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım. |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 225 Forum Puanı:102353 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok duygusal düşünmek istemiyorum aslında klipte anlatılan aşk gerçekten çok hoş...Belki binlerce kez izledim..Ömür boyu yanında olurdum her anlamda..Ama gözlerimi vermezdim sanırım bence artık sen de herkes gibisin.. |
|
| | #5 |
Gelinciğim esah mı dion gıı bence artık sen de herkes gibisin.. |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.561
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:89319 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bilmiyorum Ki, O Anda Ki Duygularima Bagli Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. « Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum » » Yine Benden Gidiyor Giden « « Aşka Direniyorum » |
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.002
Forum Gücü: 178 Forum Puanı:62520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vermezdim Yorgun... |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2047 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla o videodaki sevgili bana aitse verirdim )
|
|
| | #10 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.349
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:35874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vermezdim eğer ben suçluysam onun gözleri ben olurdum ama gözlerimi aldıktan sonra beni hala seviceğinin garantisini kimse veremez bu yüzden bi suçluluk duygusu için kendimi riske atamam MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #11 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | asla vermem |
|
| | #12 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 702
Forum Gücü: 56 Forum Puanı:21848 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vermezdim Heralde.. |
|
| | #13 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.515
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kim dürtmüş? vermem! allah öyle bir secim yapmak zorunda bırakmasın kimseyi benide.. onalr sadece filmlerde olur..Cekik gözlü manyaklar işte Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| | #14 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.489
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:21181 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vermem herhalde yok herhalde değil vermemne kadar vicdanım sızlasa da gözlerimden olamam ![]() . |
|
| | #15 |
Teşekkür etti: 5.623
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:79985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sag mi sol mu alacan :![]() ![]() ![]() ![]() ----------------------- Anlamadigim niye gözümüzü veriyoz, hergün okadar kisi ölüyor, sirada beklesin kiz bulunur billa biri isi dramatize etmeye gerek yok |
|
| | #16 |
Teşekkür etti: 3.414
Forum Gücü: 147 Forum Puanı:58829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vermezdim herhalde ama organ mafyasiyla anlasip bi goz alabilirdim Dalgaya vuralim video fazla duygusal (: ![]() Müslüman öne eğik başın Filistin ağlıyor Her gün hayvan değil insan ölüyor Her gün hayvan değil çocuk ölüyor Müslüman sen baktıkça biri daha ölüyor!! 1 Ocak 2008 |
|
| | #17 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.747
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:35897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayat kurtarmak insani duygudur organ bağışı zaten yaptım. ancak yaşarken bunu yapmak pek kolay olmasa gerek.bir dünyayı aydınlatırken kendi dünyamı karartmak istemem birini veririm nede olsa o kişi candır canımdır. |
|
| | #18 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 4.238
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:32486 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kör olmasına neden oldugum kişiye gözlerimi verseydim..ya bende göz kalmazdı..yada bir cok gözümün olması lazımdı.. ama sevdigim için....yeterki dogru.. dürüst olsun..o zaman degil gözlerimi..canımı veririm.... ![]() Güzel Kadın.... GÜZEL GÖZLÜ . GÜZEL GÜLÜŞLÜ YARİM..... |
|
| | #19 |
| Yard. Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.238
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4698 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bana emanet edilen bir şeyi ben nasıl verebilirim ki sonra hesabı sorulmıyak mı ki
*İnsanların yaptığı sahte paralar kadar,paraların yaptığı sahte insanlar da vardır. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Kayıp_Şair (14-12-07) |
| | #20 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.369
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | soruya soruyla cevap verelim ölümüne sebeb oldugun birine canini verirmiydin ? yane cevabim hayir olur ((: Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |