| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | Gözü kapali Xp kullanin C:\WINDOWS\system32 klasörünün içindeki narrator'u çalıştırın. körler için tasarlanmış xp ye özel çok güzel bir program. bu programı çalıştırdıktan sonra sakın kapatmayın hoparlörden acayip sesler duyacaksınız. Mouse'nin gösterdiği şeyleri program sesli olarak size iletiyor. denemek için herhangi bir klasörün üzerine birkez tıklayın program size sesli olarak klasörün adını söylesin yalnızca tek sorun ingilizce söylemesi. tabi bu da sizin ingilizcenizi geliştirecek. En eğlenceli tarafı explorer sayfası açarken" www" diye yazarken çok güzel ses çıkarıyor. Mutlaka deneyin.. Not : İşletim sisteminiz başka sürücüde olabilir ![]() C:\WINDOWS\system32 D:\WINDOWS\system32 E:\WINDOWS\system32 |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | SecReT_G!RL (24-12-06), savran (24-12-06), ShabanDamergy (09-12-06), wolf_57 (30-03-07), ¢увєятυяк (24-12-06) |
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.467
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:3077 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Guzel Olaymiş Paylaşim Için Teşekkurler
|
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.467
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:3077 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paylaşım için teşekkurler
|
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:762 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilmiyodum gerçekten çok yararlı bir bilgi tşk Yaşamak özlemsiz, özlem Sevgisiz, Sevgi Sensiz Olmaz.Unutma Ki Sevmek Her Zaman Beraber Olmak Değil, Sensizken Bile Seninle Olabilmektir |
|
| Mesaja teşekkür eden: | wolf_57 (30-03-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |