| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Gözüme bişey kaçtı dialogları (: -Ağlama be artık verengül ağlamıyorum gözüme havyar kaçtı ![]() çok zenginiz allah kahretsin ![]() -ağlama ya noldu rukiye? ağlamıyorum gözüme bişey kaçtı ![]() he tamam o zaman ağlıyorum be blöf yapmıştım ilgilen benle ![]() -ağlıyorsun ama sen hayriye... yok ya gözüme bişiy kaçtı... ![]() nerde kaçtı... ne zmn kaçtı.. kaç saattir orda... hayri.. ![]() hayır bak bu önemli...nasıl bişiydi neye benziyordu ananın gözüne benziyordu... bu ilgisizliğinden zırlıyorum... annemi karıştırma... gel üfliyimde çıksın... ![]() -ağlama artık nilay ağlamıyorum gözüme bişey kaçtı ![]() yalan söyleme eğer gözüne bişey kaçsaydı sadece tek gözün sulanırdı ikisi birden değil ![]() allah belanı versin senin ![]() ama doğru söyledim di mi ![]() -ağlama ayşegül bak benide ağlatıcaksın ağlamıyorum gözüme soğan kaçtı recep ![]() oha |
|
| | #3 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 8
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | -ağlama ayşegül bak benide ağlatıcaksın ağlamıyorum gözüme soğan kaçtı recep oha Süperdi... TşkLer.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | AygülAkın (11-12-07) |
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.744
Forum Gücü: 204 Forum Puanı:88013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tşkler ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | AygülAkın (11-12-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |