| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | ![]() Gözümün Bebeği Ey baharımın kadife renkli çiçeği, Yatağımdan kalıp sana koştuğumda Öbek öbek nazlı çiçekleri kanatlandıracağız Zümrüankanın gözbebeğine... Bir sabah gözlerine uyandığımda Ve yüreğimizden ölümsüz mutlulukları taşıyacağız Leyla ile Mecnunun çölüne... Ey mutlu hayatımın gözbebeği, Geldiğimde mavi uçurtmalar Havalandıracağız mutluluğun göğüne... Ellerim ellerine değdiğinde, Buz tutmuş yaşlarını gülüşlerinle tutuşturacağız Kızgın ateşin yüzüne... Ey bahar kokulu gülüşlerimin sevdiceği, Sevdana yandığımda Bulutların gözyaşlarıyla ıslatacağız Hazanın kurak çölüne... Saclarında baharı yasadığımda Ve avucumuzla güneşin bereketini bırakacağız Kadifemsi tomurcuğun gölgesine Ey toprak kokulu sevdamın gülen rengi Geldiğimde, Her nefesimde papatyaları bırakacağız Ateşin közüne... Nefesini nefesim bildiğimde Ve mutluluklarımızın bir damlasını bırakacağız Kelebeğin kalan ömrüne... Ey umudumun nefesi, gözümün bebeği Geldiğimde pembe bulutları takacağız Hasretin göğsüne... İyileşip sana koştuğumda Mutluluğun tek yüreğiyle kanatlanacağız Gökkuşağın sevda rengine.. ... Mutluluğun tek yüreğiyle kanatlanacağız... ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (13 Kişi) | Řσσκΐ₤ (03-10-08), anqeLL (08-10-08), Bir Ben Eksiktim (03-10-08), FauLtLesS (09-10-08), GamzeL.im (03-10-08), mavihyr (03-10-08), SaKaRiN..! (24-12-08), SiSin (03-10-08), YaGMuR_CiNi (03-10-08), [R]Redd!1 (24-12-08), _Okyanus_ (03-10-08), »Asi GüL« (02-10-08), ŞiYaR (03-10-08) |
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 17
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:952 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzeldir Sarıgene. teşekkürler |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 613
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:3164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzeldi Hαккıмdα вiLgin чσкѕα , Fiкяindє oLмαѕın ... |
|
| | #5 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.213
Forum Gücü: 97 Forum Puanı:35497 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ellerine sağlık aşkitommm harika yapmışsın ya zaten bayılıyorum çalışmalarına ![]() -Öptümm ![]() 3-5 insan var Cebime attığım öLsemde kopamayacağım.. biri de sen misin acaba? aL sana bir muamma :] |
|
| Mesaja teşekkür eden: | interlude (03-10-08) |
| | #6 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.750
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:38567 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gayet güzel (=
Geri dönmek inan içten değil Hani var ya tutamazsın kendini Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep Bile bile herşeyin bittiğini p0lly´isimli üyeden Alıntı (= |
|
| | #7 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 13.629
Forum Gücü: 155 Forum Puanı:63890 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Süper olmuş,şiirle resimle çok uyumlu bence...Emeğine ve o güzel yüreğine sağlık bacım... Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma |
|
| | #12 |
| Şair Üye Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 193
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:2956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benn çok beğendim çok güzel olmuş +rep ![]() Kendi yalanlarınıza inanmadığınızı gözlemledim.. Dürüstlüğünüzü özlemledim.. Şiirlerimin yaralı ruhunu çay misali demledim içtim.. Cezalarımı çektim, Büyük hatalar yolundan depar atarak geçtim.. ♥..baatıl inançlara baatıl rhyme yazdım..♥ |
|
| | #14 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.539
Forum Gücü: 124 Forum Puanı:48870 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| | #15 |
| Asker Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.528
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:14488 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ellerine Sağlık Çok Güzel Olmuş ... Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımda... Ardımda bir yürek yükü rüzgar...Ne zaman sevmeye koyulsam, doğrulup çoğaldı ayrılıklar Seni sildiğimde, anılar defterinden,biliyordum söküp attığımı hayatımın yarısını... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | interlude (24-12-08) |
![]() |
| Tags |
| interlude |
| Konu Seçenekleri | |
| |