Konu Seçenekleri
Eski 02-10-08, 23:01 Çevrimdışı   #1

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.706
Teşekkür etti: 4.539
RepForum Gücü: 124
Forum Puanı:48870
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
gülümseme Gözümün Bebeği - İsmail Sarıgene

Gözümün Bebeği

Ey baharımın kadife renkli çiçeği,
Yatağımdan kalıp sana koştuğumda
Öbek öbek nazlı çiçekleri kanatlandıracağız
Zümrüankanın gözbebeğine...
Bir sabah gözlerine uyandığımda
Ve yüreğimizden ölümsüz mutlulukları taşıyacağız
Leyla ile Mecnunun çölüne...

Ey mutlu hayatımın gözbebeği,
Geldiğimde mavi uçurtmalar
Havalandıracağız mutluluğun göğüne...
Ellerim ellerine değdiğinde,
Buz tutmuş yaşlarını gülüşlerinle tutuşturacağız
Kızgın ateşin yüzüne...

Ey bahar kokulu gülüşlerimin sevdiceği,
Sevdana yandığımda
Bulutların gözyaşlarıyla ıslatacağız
Hazanın kurak çölüne...
Saclarında baharı yasadığımda
Ve avucumuzla güneşin bereketini bırakacağız
Kadifemsi tomurcuğun gölgesine

Ey toprak kokulu sevdamın gülen rengi
Geldiğimde,
Her nefesimde papatyaları bırakacağız
Ateşin közüne...
Nefesini nefesim bildiğimde
Ve mutluluklarımızın bir damlasını bırakacağız
Kelebeğin kalan ömrüne...

Ey umudumun nefesi, gözümün bebeği
Geldiğimde pembe bulutları takacağız
Hasretin göğsüne...
İyileşip sana koştuğumda
Mutluluğun tek yüreğiyle kanatlanacağız
Gökkuşağın sevda rengine..

...

Mutluluğun tek yüreğiyle kanatlanacağız...

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin ! - büyütüyorum seni.

...
Mesaja teşekkür eden: (13 Kişi)
Řσσκΐ₤ (03-10-08), anqeLL (08-10-08), Bir Ben Eksiktim (03-10-08), FauLtLesS (09-10-08), GamzeL.im (03-10-08), mavihyr (03-10-08), SaKaRiN..! (24-12-08), SiSin (03-10-08), YaGMuR_CiNi (03-10-08), [R]Redd!1 (24-12-08), _Okyanus_ (03-10-08), »Asi GüL« (02-10-08), ŞiYaR (03-10-08)
Eski 02-10-08, 23:04 Çevrimdışı   #2
Asistan

purpleizm - ait Avatar
Genel Mesajlar: 247
Teşekkür etti: 17
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:952
purpleizm üç beş tanıdığı olmuşpurpleizm üç beş tanıdığı olmuşpurpleizm üç beş tanıdığı olmuşpurpleizm üç beş tanıdığı olmuşpurpleizm üç beş tanıdığı olmuşpurpleizm üç beş tanıdığı olmuşpurpleizm üç beş tanıdığı olmuşpurpleizm üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Güzeldir Sarıgene.

teşekkürler
Eski 02-10-08, 23:07 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

»Asi GüL« - ait Avatar
Genel Mesajlar: 784
Teşekkür etti: 613
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:3164
»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
güzeldi

Hαккıмdα вiLgin чσкѕα ,
Fiкяindє oLмαѕın ...
Eski 03-10-08, 02:16 Çevrimdışı   #4

Bölümünde uzman

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.365
Teşekkür etti: 2.394
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:32478
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Eline Sağlık KoLom

-

FİNALLERdeyim !! (5-16 Ocak) [3/8]

> Pozitif Olana Dek Negatifim !
Mesaja teşekkür eden:
interlude (03-10-08)
Eski 03-10-08, 16:56 Çevrimdışı   #5
Rektör
Kemalistler

SiSin - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.074
Teşekkür etti: 3.213
RepForum Gücü: 97
Forum Puanı:35497
SiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Ellerine sağlık aşkitommm harika yapmışsın ya zaten bayılıyorum çalışmalarına

-Öptümm

3-5 insan var Cebime attığım

öLsemde kopamayacağım..
biri de sen misin acaba?
aL sana bir muamma
:]
Mesaja teşekkür eden:
interlude (03-10-08)
Eski 03-10-08, 17:29 Çevrimdışı   #6
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.304
Teşekkür etti: 1.750
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:38567
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
gayet güzel (=

Geri dönmek inan içten değil
Hani var ya tutamazsın kendini
Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep
Bile bile herşeyin bittiğini

p0lly´isimli üyeden Alıntı (=
Mesaja teşekkür eden:
interlude (03-10-08)
Eski 03-10-08, 17:39 Çevrimiçi   #7
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.257
Teşekkür etti: 13.629
RepForum Gücü: 155
Forum Puanı:63890
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Süper olmuş,şiirle resimle çok uyumlu bence...Emeğine ve o güzel yüreğine sağlık bacım...

TeDaRiKsİz YoLcU

Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma
Mesaja teşekkür eden:
interlude (03-10-08)
Eski 03-10-08, 17:45 Çevrimdışı   #8
Doçent

No-WaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.063
Teşekkür etti: 996
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:16154
No-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
eline sağllık

NO WoMaN No CrY

Mesaja teşekkür eden:
interlude (03-10-08)
Eski 03-10-08, 17:58 Çevrimdışı   #9

Bölümünde uzman

_Okyanus_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.204
Teşekkür etti: 5.007
RepForum Gücü: 225
Forum Puanı:102353
_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
harika olmuş bebeğimm

bence artık sen de herkes gibisin..
Mesaja teşekkür eden:
interlude (03-10-08)
Eski 03-10-08, 18:16 Çevrimdışı   #10
Rektör
Genel Mesajlar: 9.179
Teşekkür etti: 15.459
RepForum Gücü: 221
Forum Puanı:93162
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Eline saglik çok ho$ olmu$
Mesaja teşekkür eden:
interlude (03-10-08)
Eski 03-10-08, 18:19 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

GamzeL.im - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.275
Teşekkür etti: 1.254
RepForum Gücü: 39
Forum Puanı:16443
GamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Cok janjanli ..
Ellerine saglik

Görmedim - Duymadim - Bilmiyorum
Mesaja teşekkür eden:
interlude (03-10-08)
Eski 03-10-08, 18:29 Çevrimdışı   #12
Şair Üye
Figüranlar

mavihyr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 269
Teşekkür etti: 193
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:2956
mavihyr çevresinde seviliyormavihyr çevresinde seviliyormavihyr çevresinde seviliyormavihyr çevresinde seviliyormavihyr çevresinde seviliyormavihyr çevresinde seviliyormavihyr çevresinde seviliyormavihyr çevresinde seviliyormavihyr çevresinde seviliyormavihyr çevresinde seviliyormavihyr çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
benn çok beğendim çok güzel olmuş +rep

Kendi yalanlarınıza inanmadığınızı gözlemledim..
Dürüstlüğünüzü özlemledim..
Şiirlerimin yaralı ruhunu çay misali demledim içtim..
Cezalarımı çektim,
Büyük hatalar yolundan depar atarak geçtim..

♥..baatıl inançlara baatıl rhyme yazdım..♥

Mesaja teşekkür eden:
interlude (03-10-08)
Eski 08-10-08, 15:09 Çevrimdışı   #13
Stajyer

anqeLL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 45
Teşekkür etti: 55
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:197
anqeLL ara sıra gören oluyoranqeLL ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
İsmail Sarıgene

harika bir yasardırrr
tşkelerrrrrr
Mesaja teşekkür eden:
interlude (24-12-08)
Eski 24-12-08, 15:45 Çevrimdışı   #14

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.706
Teşekkür etti: 4.539
RepForum Gücü: 124
Forum Puanı:48870
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin ! - büyütüyorum seni.

...
Eski 24-12-08, 15:48 Çevrimdışı   #15
Asker
Düşünürler grubu

[R]Redd!1 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.811
Teşekkür etti: 3.528
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:14488
[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Ellerine Sağlık Çok Güzel Olmuş ...

Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımda...

Ardımda bir yürek yükü rüzgar...Ne zaman sevmeye koyulsam,
doğrulup çoğaldı
ayrılıklar
Seni sildiğimde, anılar defterinden,biliyordum söküp attığımı hayatımın yarısını...
Mesaja teşekkür eden:
interlude (24-12-08)

Tags
interlude

Konu Seçenekleri