| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | Gözyaşı.. Yeri gelir sevinçten, yeri gelir üzüntüden... süzülüverir gözlerimizden. ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Kış Uykusu Moduna Hazırlık... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Proserpina (18-09-07) |
| | #2 |
![]()
Teşekkür etti: 18.829
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:90838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tuzlu.
Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın? Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım. |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.228
Forum Gücü: 224 Forum Puanı:91132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dolu dolu oluyor da akmıyor bir türlü. |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 333
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ağlayamayınca psikopatlaşıyor insan zamanla ![]() ta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.550
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:22971 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok ağlayınca da psikopatlaşıyo insan... ayarını bilmek gerek...azı zarar çoğu da hasta yapar...zor iş ![]() . ...hayat zoR...aMa ben kahRaManıM... |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 595
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:4452 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayatta en sevdiğim en zevk aldığım beni en çok anlatandır aslında.... ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... |
|
| | #7 | |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 333
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... | |
|
| | #8 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.251
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99091 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cogu zaman icime attigim damlalar (: Karışır hüzünlenirim, sen aldırma Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim, sen aldırma İçimde taşırım sesini hala.. Yeterki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme.. |
|
| | #9 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.555
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:33931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O iki damlanın akması öyle bir rahatlatır ki insanıı.. ((: . 3 2 1 kayıt (: Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) |
|
| | #10 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 140
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:4792 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hislerin tümü soyuttur ya... Aşk, acı, sevinç, coşku İşte tüm bunların tek somut halidir Gözyaşı |
|
| | #11 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.698
Forum Gücü: 279 Forum Puanı:125360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yürek ağlarken gözden akan... (: Seviyorum ağlamayı... Gülmeyi sevdiğim kadar... ![]() Gözlerinden akmasa kalbinden akacak Dışarıya vurmasa içinde kanayacak Kaçmak olmaz Sana hiç yakışmaz Bilirim hiç sevmezsin Tüm bu duygulardan nasibini alıp Kabullenmelisin Belli ki hayatında sevgiyi tatmamışsın Belli ki bugüne kadar hiç aşık olmamışsın Ağlamaktan korkma canım Böyle de çok güzelsin Ağlamaktan çekinme canım Böylede çok güzelsin
Konu n!da tarafından (28-09-08 Saat 23:55 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #12 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sabahları Gözlerimi Açtığımda Fark Ettiğim Tuzlu Su (= Göz Kuruması Olmasından Daha Iyidir |
|
| | #13 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 19
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gözdeki mikropları yok etmeye yarayan damlacık topluluğu =)
|
|
| | #14 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 315
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4038 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gözler ne renk olursa olsun gözyaşları hep aynı renktir (rimel sürülmedigi sürece ) ayshula =)) ![]() ~ PıNaRR ~ |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |