| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]() | Lübnan’lı genç kız ağladığında insanları hayrete düşürüyor.Bu kız ağladığında gözyaşı yerine gözlerinden kristal akıtıyor. ![]() ![]() ![]() Lübnanlı kızın gozunden gozyası yerıne krıstal akıyor.buyuklugu tırnagınız kadar.fakat hıc bır zarar vermıyomus acı vermıyomus.ve 1 gunde 78 tane krıstal cıkmıs.doktorla henuz teshıs koyamamıs. ![]() Güzel Kadın.... GÜZEL GÖZLÜ . GÜZEL GÜLÜŞLÜ YARİM..... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _Okyanus_ (04-11-07) |
| | #2 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.928
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o kızı bi zıpcıktıyla evlendiricen.. sonra boşancaklar falan.. kız üzülcek epey.. aile zengin oldu düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #3 | |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yok imza falan!!! | |
|
| | #4 | |
![]()
Teşekkür etti: 18.829
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:90838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın? Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım. | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |