Konu Seçenekleri
Eski 19-06-08, 13:41 Çevrimdışı   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142202
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
isaret Gözyaşlarını tutamadı

Orhan Gencebay, hasta annesini ziyaret için Samsun’a geldi

ÜNLÜ sanatçı Orhan Gencebay, hasta olan annesi 90 yaşındaki Habibe Gencebay’ı ziyaret için memleketi Samsun’a geldi. Anne Gencebay, oğlunu karşısında görünce gözyaşlarını tutamadı.
Dün akşam Samsun'a gelen Orhan Gencebay, Lise Caddesi'nde oturan annesi Habibe Gencebay’ın elini öpüp hayır duasını aldı. Anne Habibe Gencebay oğlunu görünce gözyaşlarını tutamadı. Annesi ile sohbet edip hasret gideren Gencebay, daha sonra şehri gezdi. Yolda ünlü sanatçıyı görenler kendisine yakın ilgi gösterdi. Fiziki görünümüyle son derece dinç duran 64 yaşındaki Orhan Gencebay, spor kıyafet tercih etti. Birkaç gün annesinin yanında kalacağını ve hasret gidereceğini söyleyen Gencebay, “Annem rahatsızlanınca onu görmek için buraya geldim. Annemi çok özlemişim” diye konuştu.

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .

Eski 19-06-08, 18:09 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
aSk
Düşünürler grubu

aSk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 741
Teşekkür etti: 59
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1501
aSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
hea qeLmis duymusdm : )= Sevmem ama ßen o adami pfs.

Ey Şair ! ßana Yağmurdan ßahSetme, Yağdır...

Victor Hugo.

uzun Süren Sürgünden Sonra aSk Yine ßurda =P

Konu Seçenekleri