| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi ![]() | e-dana gazetesi yönetim kurulu başkanlığından duyuru kısa bir süre önce değerli dostumuz, biricik kardeşimiz, anamız, bacımız, ablamız vs. vs. greenday hakkında aslı astarı olmayan iftiralar atılarak, karalama kampanyaları başlatılmış, kişi hakkında 4 ileri 1 geri konuşulmuş, duyguları incitilmiş, gururu örselenmiş, ruhuna tuz ruhu sürülmüş olup, kişinin yaşamında derin yaralar ve cızıklar açılmıştır. arkadaşın geyik olduğu öne sürülüp, fotomontaj hilesiyle boynuzları çıkartılmış ve tüm e-dana camiasının önünde şahsın kariyeri yerle bir edilmiştir. biz e-dana gazetesinin yönetim kurulu olarak greenday kardeşimize sahip çıkmaya karar verdik.işte bu yüzden bir bağış kampanyası başlattık. toplanan paralarla kardeşimizi en iyi hastanelerdeki en iyi veterinerlere ay aman doktorlara emanet ederek çizilen karizmasının düzeltilmesini sağlayacağız. alacağınız her e-dana gazetesi kardeşimizin kurtuluşu için bir ümit olacaktır.bu çağrıya kulak verin, unutmayın bu sizinde başınıza gelebilirdi. gün birlik ve beraberlik günü, birimiz hepimiz, hepimiz greenday için.... e-dana gazetesi yönetim kurulu SANIRIM GİTMEK GEREK BURALAR BİZE GÖRE DEĞİL ARTIK |
|
| | #2 | |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 609
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:1619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Aşık olan miskin olur, Hak yoluna teslim olur, Her ne dersen boyun tutar, Çare yok gönül yıkmaya YUNUSEMRE | |
|
| | #3 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:5918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum bunu ben yaptım ama bu sadece bi şakaydı eşşek şakası bile olsa onu yaptım ama ondan kötü bir tebki görmedim anlayışla karşıladı ama bence senin bu yazını görünce kızacak "bir bağış kampanyası başlattık. toplanan paralarla kardeşimizi en iyi hastanelerdeki en iyi veterinerlere ay aman doktorlara emanet ederek çizilen karizmasının düzeltilmesini sağlayacağız." |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 116
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2205 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiçbirşey olmaz. green_day kardeşim bunun bir espri olduğunu gayet iyi bilir. SANIRIM GİTMEK GEREK BURALAR BİZE GÖRE DEĞİL ARTIK |
|
| | #5 | |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.070
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:5796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
suvunun gardişlerim ben geldim hehehe ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnızlık Ömrüm Boyunca Tanımadığım Bir Yabancıydı ; Onunla Simdilerde Beraber Uyanıyoruz Her Yeni Güne İki Yalnız Şarkılar Yazıyoruz, Yorgunuz Çok Yorgunuz Çok Yorgunuz... | |
|
| | #6 | |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.070
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:5796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
aaa züpersin abi bilmezmiyimkine bilerim hatta yazıyı okuyasıncaya kadar yarıldım gülmekten Yalnızlık Ömrüm Boyunca Tanımadığım Bir Yabancıydı ; Onunla Simdilerde Beraber Uyanıyoruz Her Yeni Güne İki Yalnız Şarkılar Yazıyoruz, Yorgunuz Çok Yorgunuz Çok Yorgunuz... | |
|
| | #7 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yani ; dio ki .. Bu kadar iftira az , birazcik daha attin gardisLeri ![]() | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |