Konu Seçenekleri
Eski 26-06-08, 17:29 Çevrimdışı   #1

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kahkaha Gremlinler

Çocuklugumun unutulmaz filmlerinden biridir kendileri
Gizmo adlı tatlı bir yaratık vardı
Üstüne su geldiğinde
sırtından fokur fokur pis yaratıklar çıkardı
durmadan yerlerdi
Gizmo diğerlerine göre pek pısırıktır
ama çok sevimlidir
Hele bir kız gremlin vardı ki
2. filmde mi ne bilmiyorum çok tatlıydı
Ahan gizmo

Bunlar da diğerleri

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
HANNİBAL (06-08-08), Scнiивея (26-06-08)
Eski 26-06-08, 17:38 Çevrimdışı   #2
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.618
Teşekkür etti: 1.489
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:21181
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Gizmo'yu yimek gelirdi içimden o derece şeker

ama diğerlerini sevmem pis,sıçan suratlılar

.

.
Eski 26-06-08, 17:51 Çevrimdışı   #3

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.107
Teşekkür etti: 3.349
RepForum Gücü: 96
Forum Puanı:35874
MissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yaa ben hatırlamıyorum hiç

MmMmMmMmMmMmm...!

Eski 26-06-08, 18:22 Çevrimdışı   #4
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.949
Teşekkür etti: 2.980
RepForum Gücü: 96
Forum Puanı:39893
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman

sınıfta bir kız vardı paso ona derdim deli olurdu geriye gittim şimdi

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 06-08-08, 04:12 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Kemalistler

peris - ait Avatar
Genel Mesajlar: 932
Teşekkür etti: 333
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2429
peris çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
her yayınlandığında izlerdim çocukluk filmine bak be bir sahnesi vardı uyanıyorlar mıydı bir şeyler oluyordu hem tırsar hem izlerdim

ja wohl!!!yüreğim yangın yeri biliyor musun? gözü arkada kalmak böyle bir şey galiba!

ta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım...
Eski 06-08-08, 04:28 Çevrimiçi   #6
Yard. Doçent
Kemalistler

SessizSeyirci - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.483
Teşekkür etti: 498
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:4588
SessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
ben hala zayıf insanlara gremlin derim. hiç unutmadım gizmoyu

Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir...
Eski 06-08-08, 04:49 Çevrimdışı   #7
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 12.164
Teşekkür etti: 2.068
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:97157
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Bakışlarına Hayrandım

Aylak Aylak Uykulu Uykulu Bakardı
Eski 06-08-08, 12:06 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi
Kemalistler

peris - ait Avatar
Genel Mesajlar: 932
Teşekkür etti: 333
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2429
peris çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
bu gizmonun bde oyuncağı yokmuyduuuu hareket de ediodu konuşuodu

ja wohl!!!yüreğim yangın yeri biliyor musun? gözü arkada kalmak böyle bir şey galiba!

ta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım...

Konu Seçenekleri