| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Çocuklugumun unutulmaz filmlerinden biridir kendileri ![]() Gizmo adlı tatlı bir yaratık vardı Üstüne su geldiğinde sırtından fokur fokur pis yaratıklar çıkardı durmadan yerlerdi ![]() Gizmo diğerlerine göre pek pısırıktır ama çok sevimlidir ![]() Hele bir kız gremlin vardı ki ![]() 2. filmde mi ne bilmiyorum çok tatlıydı ![]() Ahan gizmo ![]() Bunlar da diğerleri ![]() ![]() Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #2 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.489
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:21181 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gizmo'yu yimek gelirdi içimden o derece şeker ![]() ama diğerlerini sevmem pis,sıçan suratlılar ![]() . |
|
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.349
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:35874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaa ben hatırlamıyorum hiç MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #4 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.980
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:39893 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sınıfta bir kız vardı paso ona derdim deli olurdu geriye gittim şimdi ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 333
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | her yayınlandığında izlerdim çocukluk filmine bak be bir sahnesi vardı uyanıyorlar mıydı bir şeyler oluyordu hem tırsar hem izlerdim ![]() ta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 498
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4588 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben hala zayıf insanlara gremlin derim. hiç unutmadım gizmoyu ![]() ![]() Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir... |
|
| | #7 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bakışlarına Hayrandım ![]() Aylak Aylak Uykulu Uykulu Bakardı |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 333
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu gizmonun bde oyuncağı yokmuyduuuu hareket de ediodu konuşuodu ![]() ta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |