DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Yardım, Destek

Konu Seçenekleri
Eski 17-04-08, 12:26 Çevrimdışı   #1
Stajyer

DunkeLheit - ait Avatar
Genel Mesajlar: 98
Teşekkür etti: 2
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:936
DunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuş
grup degistirmek

ben muzik grubundan genc kuvvete gecmek istiyorum ama tilsim (genc kuvvet lideri) bayadir forumda yok

adminler bi el atsa süper olur

seytanimi öldürdüm,
bebek melegimi büyütüyorum
yandigim dünyayi kendim kücültüyorum
Eski 17-04-08, 12:28 Çevrimiçi   #2
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.736
Teşekkür etti: 16.303
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203372
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Gruplara üye onayına Adminler karışmıyorlar.
Grup liderinin onayını beklemeniz gerekmekte.

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Eski 17-04-08, 12:30 Çevrimdışı   #3
Stajyer

DunkeLheit - ait Avatar
DunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuş
foruma bir süredir ugramiyor ama kendisi, bilginiz var mi? gelicek mi yine? ona göre beklicem

seytanimi öldürdüm,
Eski 17-04-08, 12:34 Çevrimiçi   #4
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.736
Teşekkür etti: 16.303
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203372
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Birkaç gündür girmemiş ama gelecektir.
En kötü ihtimalle hafta sonu gelir

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Eski 17-04-08, 12:42 Çevrimdışı   #5
Stajyer

DunkeLheit - ait Avatar
bekleyim o zaman
ya keske heryere yazabilsem süper olurdu

seytanimi öldürdüm,
Eski 17-04-08, 14:54 Çevrimiçi   #6
Grup Lideri
Spor grubu

ThE AdMiRaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.834
Teşekkür etti: 1.509
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:8658
ThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
sen gel benm gruba üye ol bak hemen onaylarım

tılsımda yakın zamanda gelir heralde

By_Blok

!
!
!
ThE AdMiRaL
Eski 18-04-08, 13:04 Çevrimdışı   #7
Stajyer

DunkeLheit - ait Avatar
napcam sporda ben
hic sportif degilimdir

seytanimi öldürdüm,
Eski 18-04-08, 13:20 Çevrimdışı   #8
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.338
Teşekkür etti: 3.365
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:99822
DR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
DunkeLheit´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
napcam sporda ben
hic sportif degilimdir

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Konu Seçenekleri