| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() | grup degistirmek
ben muzik grubundan genc kuvvete gecmek istiyorum ama tilsim (genc kuvvet lideri) bayadir forumda yok adminler bi el atsa süper olur seytanimi öldürdüm, bebek melegimi büyütüyorum yandigim dünyayi kendim kücültüyorum |
|
| | #2 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.303
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gruplara üye onayına Adminler karışmıyorlar. Grup liderinin onayını beklemeniz gerekmekte. ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #3 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:936 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
foruma bir süredir ugramiyor ama kendisi, bilginiz var mi? gelicek mi yine? ona göre beklicem
seytanimi öldürdüm, bebek melegimi büyütüyorum yandigim dünyayi kendim kücültüyorum |
|
| | #4 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.303
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birkaç gündür girmemiş ama gelecektir. En kötü ihtimalle hafta sonu gelir ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #5 |
| Stajyer ![]()
bekleyim o zaman ![]() ya keske heryere yazabilsem süper olurdu seytanimi öldürdüm, bebek melegimi büyütüyorum yandigim dünyayi kendim kücültüyorum |
|
| | #6 |
| Grup Lideri Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.509
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:8658 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen gel benm gruba üye ol bak hemen onaylarım ![]() tılsımda yakın zamanda gelir heralde By_Blok ! ! ! ThE AdMiRaL |
|
| | #7 |
| Stajyer ![]()
napcam sporda ben ![]() hic sportif degilimdir seytanimi öldürdüm, bebek melegimi büyütüyorum yandigim dünyayi kendim kücültüyorum |
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.365
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |