| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | |||
| Dekan ![]() | Grup Feryatın msn aşkı :) Grup Feryat - Msn Aşkım
Gormeden seni asik oldum Hergun hayalinle bekledim durdum Dun bekledim hic girmedin Masamda oturdum sabahladim Yazdiklarimin hepsini unut Gun gelecek kavusacagiz Aramizdaki mesafeyi unut Gun gelecek bulusacagiz Msn askim benim askim msn askim Hadi online ol benim askim Derdime derman ol Seni cok sevdim sevecegim Gonlumde yer verecegim Istemem seni don sevgilim Oldugunu bilseydim hic sevmezdim Aylar gecsede yillar gecsede Nalet msne girmeyecegim Yazdiklarimin hepsini unut Sayende perisan oldum Aramizdaki mesafe bile Herseyi sende unuttum.. BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. | |||
| ||||
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | MrTcN1905 (16-04-07), YaGMuR_CiNi (16-04-07) |
| | #2 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 7.084
Forum Gücü: 147 Forum Puanı:54081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok iyi yapmışlar.. helal olsun adamlara ![]() ![]() |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
süper bu yaaaa saol kanka
|
|
| | #4 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.825
Forum Gücü: 261 Forum Puanı:99288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
msn aşkım beni canım benim........... ![]() ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |