| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Kemalistler ![]() | Grup Gündoğarken-Sen Benim Şarkılarımsın Akorları Am--------------------E7 Belki bir şarkının her sesinde -----------------------Am Belki bir sahil meyhanesinde F----------------E7------------Am Belki de içtiğim sigaranın dumanısın Am-------------------E7 Bir yıldız gökte kayıp giderken -----------------------Am Islak bir yolda yalnız yürürken F--------------------E-------------Am-A Bambaşka bir şeyi düşünürken aklımdasın Dm------------------Am---------------E Geçmiş değil bugün gibi yaşıyorum hala seni ----------------------Am-A Sen hep benim yanımdasın Dm-----------------Am---------------------E7 Gündüzümde gecemdesin çalınmasın söylenmesin -------------------Am Sen benim şarkılarımsın Am-----------------E7 Sanki gitmemiş hep var gibi -------------------Am Bir sırrı herkesten saklar gibi F------------------E--------------Am Sessizce sokulup ağlar gibi yanımdasın Am------------------E Beni bir şeylerden aklar gibi ---------------------Am Koparmadan çiçek koklar gibi F-------------------E--------------Am-A Hiç bozulmamış yasaklar gibi yanımdasın ![]() 3-5 insan var Cebime attığım öLsemde kopamayacağım.. biri de sen misin acaba? aL sana bir muamma :] |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |