| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]() | Grup İsimleri Hakkında Arkadaşlar çoğu fena değil (tabi ben bunu yazınca değişen bişey olmayacak ama eleştiri işte)ama bilinçlendirme grubu abartı derecesinde genel olmuş ve bana göre komik neden mi ? bilinçlendireceklerse bunu copy paste yoluyla mı yapacaklar yada kendi bilgi dağarcıklarını mı zorlayacaklar ? şu forumun yaş ortalaması ne yada aranızda bir branş üzerine öğretim görevlisi yada öğretmen yada görmüş geçirmiş hayat okulundan terk bi arkadaş yada bir süper zeka bilgi küpü mü var ? hadi nur-hizmet ilim irfan dağıtıyo düşünürler düşünüyo ona da eyvallah ama bilinçlendirme beni hangi konuda nasıl bilinçlendirebilir ? yada kendileri ne kadar bilinçlenmişler ? bana göre daha basit yada dar isimler bulun ondan sonra yine bilinçlendirirsiniz... |
| Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi) | delkray (26-01-07), Esrarengizz (29-08-07), ferdikucuk (05-02-07), iηƒєяηαℓ (06-02-07), Samson (11-05-07), sawasuar (26-01-07) |
| | #2 | |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.421
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:3224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bence güzel bir noktayı yakalamışsın yönetimde bu açıdan düşünebilirdi aslında ![]() | |
| | #3 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.194
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:5273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nasıl yanı saçmalamışın ya
Biz Horon Kadar Karadeniz Zeybek Kadar Egeyiz Karşılama kadar Trakyalıyız Halay Kadar Bar Kadar Semah kadar Doğuluyuz Güneydoğuluyuz Anadoluyuz BİZ BÜYÜK TÜRK MİLLETİYİZ..! |
| | #4 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.421
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:3224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence hiç saçma değil gayet mantıklı... burda kimse kimseyi bilinçlendirecek yetkiye sahip değil sen sadece bizlerle fikirlerini paylaşırsın yada paylaşılmış bir fikir üzerinde tartışma yaparsın ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | djborga (27-01-07) |
| | #5 | |
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:5273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ümseyi bilinçlendircek bir yetkiye sahip değil ancak hayatta 2 doğru yoktur. biz kaynak göstererek bazi konuları ispatlamaya calısıyoruz Biz Horon Kadar Karadeniz Zeybek Kadar Egeyiz Karşılama kadar Trakyalıyız Halay Kadar Bar Kadar Semah kadar Doğuluyuz Güneydoğuluyuz Anadoluyuz BİZ BÜYÜK TÜRK MİLLETİYİZ..! | |
| | #7 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | #8 |
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:5273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen iste olur kardeş ancak dini tartışmalar da alıntı yapmadan olmuyor değilmi Biz Horon Kadar Karadeniz Zeybek Kadar Egeyiz Karşılama kadar Trakyalıyız Halay Kadar Bar Kadar Semah kadar Doğuluyuz Güneydoğuluyuz Anadoluyuz BİZ BÜYÜK TÜRK MİLLETİYİZ..! |
| | #9 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.033
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:8929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Grup isimleri kuran kişiler tarafından seçiliyor. Yönetimin onayı ile grup üye başvurularını kabul ediyor v.s. gruplar oluşuyor. Rahatsızlığınızı grup liderlerine ÖM ile bildirebilirsiniz. Konu kilitli. |
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |