Konu Seçenekleri
Eski 04-08-06, 14:02 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent

_\\SlipknoT//_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.279
Teşekkür etti: 46
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:490
_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor
kahkaha grup koridoru bilen warmı yaw

ya merak ediorum bu grubu bilem warmı bakalım koca forumda kac kişi cıkcak merak ettim bilenlerin ben yazması yeterli
Eski 04-08-06, 14:05 Çevrimdışı   #2

ares - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.690
Teşekkür etti: 773
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:49631
ares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Mp3-Albüm-Video klip Istekleriniz istekleriniz diye bir bölüme bu konuyu neden açtın. muhabbete taşıyorum...

Eski 04-08-06, 14:37 Çevrimdışı   #3
Rektör
Genel Mesajlar: 6.184
Teşekkür etti: 1.517
RepForum Gücü: 73
Forum Puanı:22613
Çaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hee bleyrum grup koridor u ....

ama öle biyerde okudummu duydummu hatırlamyom ... baktım mp3 lerime onlar yokmuş
Eski 04-08-06, 18:13 Çevrimdışı   #4
Öğrenci

meltem52 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:5
meltem52 Herkese mesafeli
bende bir sarkilari var ama.......
Eski 04-08-06, 20:15 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent

_\\SlipknoT//_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.279
Teşekkür etti: 46
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:490
_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor
cok dehset sarkıları war yaw hoş müzik yapıolar bi sarkıları wardı aklıma gelcek seyyyyy hımmm???hah yürüken yanlızlığa yada yürüyorken olcak tam hatırlamıom
Eski 22-04-07, 11:26 Çevrimdışı   #6
Öğrenci
Genel Mesajlar: 3
Forum Puanı:1
burjuvazii Herkese mesafeli
ne olur bırakma ellerimi şarkısına hasta oldum arkadaşlar sizede tavsiye ederim
Eski 22-04-07, 11:50 Çevrimdışı   #7
Asistan

MecHuL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 218
Teşekkür etti: 137
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:45
MecHuL Herkese mesafeli
bende biliyorum........

Aşk karşındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla onun hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır...
Eski 22-04-07, 11:57 Çevrimdışı   #8
Dekan
Düşünürler grubu

`KarameL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.084
Teşekkür etti: 1.539
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:25036
`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bende biliormm klipleride war ztn
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

İçimde kalbimi unuttum..
İçince düşüyor aklıma yaşamak
İnansam düşerdim peşine...
Ama 'yalanlar' !
Eski 23-04-07, 08:34 Çevrimdışı   #9
Doçent

İnCi ÇiÇéKi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.403
Teşekkür etti: 1.807
Forum Puanı:26603
İnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tanımaz mıyız ya.. =)

"Senin o gözlerin var ya" demo halindeyken dolaşıyodu sanırım nette.. o zaman vardı bende =))

- "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: -

[ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ]

Anti-Aşk

Aşk=Yalan&Acı
Eski 24-05-07, 19:45 Çevrimdışı   #10
Öğrenci
Genel Mesajlar: 2
Forum Puanı:1
meki03 Herkese mesafeli
arkadaşlar şarkının yazarı bestecisi ve ilk okuyanı ben yani MEHMET GÜRPINAR ŞU AN YARGIYA BAŞVURDUM.ŞARKI BENİM DİYEN DELİKANLILAR HODRİ MEYDAN KİMİN BELGELERİ GERÇEK ŞARKI KİMİN ADALET ÖNÜNDE HESAPLAŞALIM İŞTA ADRESİM grupretina@hotmail.com
Eski 24-05-07, 20:25 Çevrimdışı   #11
Doçent
Düşünürler grubu

sawasuar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.418
Teşekkür etti: 1.421
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:3224
sawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
bende bu klipteki şarkılarını biliyorum. bir ara baya dinliyodum

Eski 24-05-07, 21:41 Çevrimdışı   #12
Dekan
Düşünürler grubu

`KarameL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.084
Teşekkür etti: 1.539
Forum Puanı:25036
`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
meki03´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar şarkının yazarı bestecisi ve ilk okuyanı ben yani MEHMET GÜRPINAR ŞU AN YARGIYA BAŞVURDUM.ŞARKI BENİM DİYEN DELİKANLILAR HODRİ MEYDAN KİMİN BELGELERİ GERÇEK ŞARKI KİMİN ADALET ÖNÜNDE HESAPLAŞALIM İŞTA ADRESİM grupretina@hotmail.com
eminmisn kardeşş

İçimde kalbimi unuttum..
İçince düşüyor aklıma yaşamak
İnansam düşerdim peşine...
Ama 'yalanlar' !

Konu Seçenekleri