| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent ![]() |
ya merak ediorum bu grubu bilem warmı bakalım koca forumda kac kişi cıkcak merak ettim bilenlerin ben yazması yeterli |
|
| | #2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 773
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:49631 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mp3-Albüm-Video klip Istekleriniz istekleriniz diye bir bölüme bu konuyu neden açtın. muhabbete taşıyorum... ![]() |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.517
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:22613 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hee bleyrum grup koridor u .... ama öle biyerde okudummu duydummu hatırlamyom ... baktım mp3 lerime onlar yokmuş |
|
| | #4 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() |
bende bir sarkilari var ama.......
|
|
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 46
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:490 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok dehset sarkıları war yaw hoş müzik yapıolar bi sarkıları wardı aklıma gelcek seyyyyy hımmm???hah yürüken yanlızlığa yada yürüyorken olcak tam hatırlamıom
|
|
| | #6 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
ne olur bırakma ellerimi şarkısına hasta oldum arkadaşlar sizede tavsiye ederim
|
|
| | #7 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 137
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:45 ![]() |
bende biliyorum........ |
|
| | #8 | |||
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende biliormm klipleride war ztn
İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! | |||
| ||||
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.807
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tanımaz mıyız ya.. =) "Senin o gözlerin var ya" demo halindeyken dolaşıyodu sanırım nette.. o zaman vardı bende =)) ![]() - "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: - [ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ] Anti-Aşk Aşk=Yalan&Acı |
|
| | #10 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
arkadaşlar şarkının yazarı bestecisi ve ilk okuyanı ben yani MEHMET GÜRPINAR ŞU AN YARGIYA BAŞVURDUM.ŞARKI BENİM DİYEN DELİKANLILAR HODRİ MEYDAN KİMİN BELGELERİ GERÇEK ŞARKI KİMİN ADALET ÖNÜNDE HESAPLAŞALIM İŞTA ADRESİM grupretina@hotmail.com |
|
| | #11 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.421
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:3224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende bu klipteki şarkılarını biliyorum. bir ara baya dinliyodum ![]() |
|
| | #12 | |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |