Konu Seçenekleri
Eski 22-08-08, 14:17 Çevrimiçi   #1
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.257
Teşekkür etti: 13.629
RepForum Gücü: 155
Forum Puanı:63890
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
GRUP YORUM 6 Eylül Harbiye Konseri

Arkdaşlar Biletix Resmi Sitesinin verdiği bilgilere göre bilet fiyatları 23,00 YTL

Mekan Bilgisine Gelince Nasıl Gidildiği Hakkında Bilmiyen arkdaşlarımız olabilir...

Taksim'den Şişli yönüne devam eden otobüsleri kullanabililirsiniz. Beşiktaş yönünden ise Harbiye dolmuşlarını da kullanmanız mümkündür. Taksim - 4. Levent metro hattının Osmanbey durağına 450 m mesafededir.

Yine Aynı Göğün Altında... Yine Harbiye’deyiz...

Şarkılarımız halkındır. Halka aittir. Onlardan aldığımızı, yine onlara sunduğumuz mekanların ayrı bir yeri olmuştur müzik yaşamımızda... İşte Harbiye Açıkhava Tiyatrosu da, bizim için çok önemli bir konser mekanıdır. 2001’den bugüne geleneğimizdir bir bakıma Harbiye. Bu geleneği sürdürüyor, 2008’de de bu mekandan sevdiklerimize, dostlarımıza seslenecek olmanın haklı gururunu taşıyoruz.

6 Eylül’de, Cumartesi saat 20.30’da, orada, Harbiye’de olacağız. Tedariğinizi hazırlayın, koyun sırt çantalarınıza umutlarınızı, geleceğe dair düşlerinizi ve siz de katılın bu yolculuğa...

TeDaRiKsİz YoLcU

Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma
Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
αηтιкαριтαℓιѕт (22-08-08), DR_CoCoRiCo (22-08-08), NuraYY (22-08-08), Rock'n Rose (22-08-08), S.M.U.R.F (22-08-08), scary10 (31-08-08)
Eski 22-08-08, 14:19 Çevrimdışı   #2
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.338
Teşekkür etti: 3.365
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:99822
DR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bu kente yalnızlık çöktüğü zaman .....

özledim grup yorumu gidenler için guzel konser olacak ...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (22-08-08)
Eski 22-08-08, 14:31 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.259
Teşekkür etti: 334
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5355
αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
büyük ihtimalle giderim

Ah bir tutsaydın ellerimi
Biraz gözlerime inansaydın
Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Bu forumda sigara içilmez.
Cezası: 593 YTL

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (22-08-08)
Eski 22-08-08, 14:31 Çevrimdışı   #4
Haftanın Moderatörü

Forumda uzman

hakancem - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.622
Teşekkür etti: 3.339
RepForum Gücü: 104
Forum Puanı:34940
hakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
tühbe ne kadar olmak isterdim:(

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (22-08-08)
Eski 22-08-08, 14:35 Çevrimiçi   #5
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
hakancem´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tühbe ne kadar olmak isterdim:(
Valla bende gidemiyorum kardeş,anca böyle duyurularını yaparak teselli buluyorum :(

TeDaRiKsİz YoLcU

Eski 22-08-08, 14:37 Çevrimdışı   #6
Haftanın Moderatörü

Forumda uzman

hakancem - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.622
Teşekkür etti: 3.339
RepForum Gücü: 104
Forum Puanı:34940
hakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
olsun bizede bir gün kismet olur be kardes

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (22-08-08)
Eski 22-08-08, 14:38 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.259
Teşekkür etti: 334
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5355
αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
kardeşler siz ist dışındasınız demek yazık valla
ben gideceğim heralde

Ah bir tutsaydın ellerimi
Biraz gözlerime inansaydın
Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Bu forumda sigara içilmez.
Cezası: 593 YTL

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
hakancem (22-08-08), ŞiYaR (22-08-08)
Eski 22-08-08, 14:41 Çevrimiçi   #8
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
hakancem´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
olsun bizede bir gün kismet olur be kardes
Her konserde özel davetli olmama rağmen gidemiyorum :( ama gidecem bi gün elbet

Alıntı:
αηтιкαριтαℓιѕт´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşler siz ist dışındasınız demek yazık valla
ben gideceğim heralde

tamam anladık yoldaşım,hava atıpta kıskandırma şimdi bizi

TeDaRiKsİz YoLcU

Mesaja teşekkür eden:
hakancem (22-08-08)
Eski 22-08-08, 18:24 Çevrimdışı   #9
Rektör
Genel Mesajlar: 8.445
Teşekkür etti: 6.507
RepForum Gücü: 66
Forum Puanı:16538
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
grup yorumun üzerinden çok sular geçti..ben hala eskileri dinliyorum ..konserlerine de pek gitmem

şişedeki balık

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (22-08-08)
Eski 22-08-08, 19:33 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

S.M.U.R.F - ait Avatar
Genel Mesajlar: 897
Teşekkür etti: 470
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1024
S.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Bu konserden haberim vardı Ama verdiğin ek biligiler için saol Şiyar Abi yeni gördüm konser ile igili ayrıntıları Bende gitmeye çalışacağım da kuzenimi kandırmaya çalışıyorum

Hürriyet Hepimize Yetmiyor ,
Hürriyet Hepimize Yetebilir !

SAVAŞSIZ BİR DÜNYA !!!

Matem Müjdeleyen Kanlı Baykuşun,
Ocağına İncir Dikilir Bir Gün . . .
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
scary10 (31-08-08), ŞiYaR (22-08-08)
Eski 22-08-08, 19:43 Çevrimiçi   #11
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
S.M.U.R.F´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu konserden haberim vardı Ama verdiğin ek biligiler için saol Şiyar Abi yeni gördüm konser ile igili ayrıntıları Bende gitmeye çalışacağım da kuzenimi kandırmaya çalışıyorum
Valla gidebiliyorsan kaçırma bence.ben ve hakancem kardeşte gidemiyoz sen git bari yerimize :(

TeDaRiKsİz YoLcU

Eski 22-08-08, 19:45 Çevrimdışı   #12
Doçent
Genç Kuvvet

Rock'n Rose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.712
Teşekkür etti: 897
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:9701
Rock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayran
kuşatma aLtında fon müziğine bitiyorum...

tşkLer... büyük ihtimaL giderim

Sadece Susmak İstiyorum
Yalan İnsanLarı KaaLe ALmadan...
HakLıyken , Haksız Gözüksem BiLe Kendimi Savunmadan...
HUZUR buLmak İstiyorum GözLerimi Kapayıp , Kimseyi Anmadan...
SessizLiği Dinlemek İstiyorum , Herşeyi Yaşamış Gibi Yaparak...
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (22-08-08)

Konu Seçenekleri