| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]() | GRUP YORUM 6 Eylül Harbiye Konseri ![]() Arkdaşlar Biletix Resmi Sitesinin verdiği bilgilere göre bilet fiyatları 23,00 YTL Mekan Bilgisine Gelince Nasıl Gidildiği Hakkında Bilmiyen arkdaşlarımız olabilir... Taksim'den Şişli yönüne devam eden otobüsleri kullanabililirsiniz. Beşiktaş yönünden ise Harbiye dolmuşlarını da kullanmanız mümkündür. Taksim - 4. Levent metro hattının Osmanbey durağına 450 m mesafededir. Yine Aynı Göğün Altında... Yine Harbiye’deyiz... Şarkılarımız halkındır. Halka aittir. Onlardan aldığımızı, yine onlara sunduğumuz mekanların ayrı bir yeri olmuştur müzik yaşamımızda... İşte Harbiye Açıkhava Tiyatrosu da, bizim için çok önemli bir konser mekanıdır. 2001’den bugüne geleneğimizdir bir bakıma Harbiye. Bu geleneği sürdürüyor, 2008’de de bu mekandan sevdiklerimize, dostlarımıza seslenecek olmanın haklı gururunu taşıyoruz. 6 Eylül’de, Cumartesi saat 20.30’da, orada, Harbiye’de olacağız. Tedariğinizi hazırlayın, koyun sırt çantalarınıza umutlarınızı, geleceğe dair düşlerinizi ve siz de katılın bu yolculuğa... Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma |
|
| Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi) | αηтιкαριтαℓιѕт (22-08-08), DR_CoCoRiCo (22-08-08), NuraYY (22-08-08), Rock'n Rose (22-08-08), S.M.U.R.F (22-08-08), scary10 (31-08-08) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.365
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu kente yalnızlık çöktüğü zaman ..... özledim grup yorumu gidenler için guzel konser olacak ... GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (22-08-08) |
| | #3 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 334
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5355 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
büyük ihtimalle giderim
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #5 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 13.629
Forum Gücü: 155 Forum Puanı:63890 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla bende gidemiyorum kardeş,anca böyle duyurularını yaparak teselli buluyorum :( Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 334
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5355 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşler siz ist dışındasınız demek yazık valla ben gideceğim heralde Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #8 | |
Forum Gücü: 155 Forum Puanı:63890 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her konserde özel davetli olmama rağmen gidemiyorum :( ama gidecem bi gün elbet ![]() Alıntı:
tamam anladık yoldaşım,hava atıpta kıskandırma şimdi bizi Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | hakancem (22-08-08) |
| | #10 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 470
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1024 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu konserden haberim vardı Ama verdiğin ek biligiler için saol Şiyar Abi yeni gördüm konser ile igili ayrıntıları Bende gitmeye çalışacağım da kuzenimi kandırmaya çalışıyorum Hürriyet Hepimize Yetmiyor , Hürriyet Hepimize Yetebilir ! SAVAŞSIZ BİR DÜNYA !!! Matem Müjdeleyen Kanlı Baykuşun, Ocağına İncir Dikilir Bir Gün . . . |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 155 Forum Puanı:63890 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla gidebiliyorsan kaçırma bence.ben ve hakancem kardeşte gidemiyoz sen git bari yerimize :(
Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma |
|
| | #12 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 897
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:9701 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kuşatma aLtında fon müziğine bitiyorum... tşkLer... büyük ihtimaL giderim ![]() Sadece Susmak İstiyorum |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |