| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Grup Yorum Akorlari Cemo - Grup Yorum Em Am F Dm Dağların yücesinde ateş yanar F G G Oturmuşta başına sevdalılar Dm F Gün gelir kah pe savrulur Dm G Em Cemo ovaya inende... Am F G Em Yar yar...yar yar...(2) Em Alnında yıldızlı bere Em Elinde mavzeriyle Am F Çıkıp Dersim dağlarında Em G Türkü söylemek var ya.. G Dm Dm F G Em Oy Cemo!..Cemo caaaan..Cemo can.. Cemo (2) - Grup Yorum C Am Dm Bb Dağların yücesinde ateş yanar Bb C Am C Oturmuşta başına sevdalılar Dm Bb Gün gelir ***** savrulur G C Am Cemo ovaya inende... Dm Bb C Am Yar yar...yar yar...(2) C Am Alnında yıldızlı bere C Am Elinde mavzeriyle Dm Bb Çıkıp Dersim dağlarında Am C Türkü söylemek var ya.. C G C Bb C Am Oy Cemo!..Cemo caaaan..Cemo can.. C Bb-C-Dm C Am Cemo caaaan.. Cemo caaaan C Am Dm Bb Savrulup ovaya inen bulutlar Bb C Am C Kuşkusudur kopacak fırtınanın Dm Bb O büyük günün görkeminde G C Am Çocuklar halaya duracak |
|
| Mesaja teşekkür eden: | MissCrow (24-08-07) |
| | #2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 670
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:80569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Özgür Tutsak - Grup Yorum Cm-fm6-bb Eb-ab Fm-bb-gm-ab-gm Gm Cm Gm Cm F7 Bb Ölümlere yatarımda,baş eğmem zındanlara Gm Cm Gm Cm F7 Bb Duvarları kale olsa,esır olmam yıne sana Gm Cm f6 Bb Gm Cm f6 Bb Demir kapılarda yanar ( damarımda kanda yanar )] Bb Eb Ab Adım özgürlük oldukça ] Ab Fm Bb Gm Yüreğımde köz oldukça ] Gm Ab Cm ( ikincide Gm at ) Özgür tutsak oldukça ] Gm Cm Gm Cm F7 Bb Ümranıye bucada,bayraklastık barıkatta Gm Cm Gm Cm F7 Bb Onurumuz sehıtlerle,özgürlestık tutsaklıkta gm Cm Gm Cm F7 Bb Analarla kardeslerle,omuz verdık kurtulusa Gm Cm Gm Cm F7 Bb Zalımlerı yenıyoruz,yürüyoruz aydınlığa |
|
| | #3 |
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:80569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seher Yeli Kız - Grup Yorum Am Dm Em Am F Em ) Kömür gözlü kız ) 2 Em Dm F Em Sende sevdalara düştün demek Em F Em Düştünde daldın yangınlara Am Dm f Em Yerin hazır haydi katıl bu halaya kavgaya Am Dm Em Am F Em ) Seher yeli kız ) 2 Em Dm F Em Sende yarınlarını aldın demek Em F Em Aldında girdin dalgalara Am Dm F Em ) Hedef liman haydi dayan boranlara ) 2 Em F ) Gece saçlı kız ) 2 Am Em F Em ) Sende anadan geçtin demek ) 2 Em F Em Geçtinde koştun sevdalına Am Dm F Em Yurdun bekler haydi sarıl ak duvağa |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:80569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mısri Kız - Grup Yorum Em Adı yasak bir çiçektir dağlarda F Arar yurdunu tarifsiz çağlarda Am G Bir ezgi başlatır dünyaya karşı G F Em Susar türküsü dumanlı çığlarda ) 2 Em Mısrinin günü dolmaz ) Em ) Sevdanın izni olmaz ) Am ) 2 N Sevdaya yasak koyanın ) G F ) Dünyada yeri olmaz oooff ) G F Em He le le ley es kurbaney heey ) 2 Em Mısri kız derler dereler taşkını F Yollar yorgunu, yokuşlar aşkını Am G Direnir düşmana satmaz aşkını G F Em Zindanda düşmanın direnç şaşkını ) 2 ---------------N------------------- Em Cudinin gözleri Cizreye bakar F Her kızın çığlığı bir gönül yakar Am G Her sevda başına bir ateş takar G F Em Diclenin suları kendini yakar ) 2 ---------------N-------------------- |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:80569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Madenciden - Grup Yorum Em İndin maden ocağına,kara elmas diyarına Am Em Yeryüzü sıcak olsun diye dost Am G F Yıllar boyu kazma salladın suskunca bu zindanda F G Cocukların gülsün diye dost F G F Em Oysa bizim evde gülen yok Em Yürü derler yürü derler açlığa yürü derler Am Kara elmas tabut olmuş gerekirse ölüm derler G F Günü gelir utanmadan ağlaşana gülün derler dost F G F Em Artık yalanlara sabrın yok Em Bugün maden ocagıda kara elmas diyarına Am Em İnmedik selam olsun sana dost Am G F Ölesiye ışık hasretiyle dolmuş bu yüzlere F G Grev grev güneş doğmuş dost F G F Em Artık kaybedecek bir şey yok Em Yer altında ezilenler yeryüzne seslenirler Am Madenler bizim derler gerekirse ölüm derler G F Günü geldi grev derler günü geldi grev derler dost F G F Em Artık yalanlara sabrın yok. |
|
| | #6 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 796
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:437 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkürler... Bende yeni yeni başladım gitara yaz boyunca öğrenmeye çalışıcam... I don't care. e=mc² "Onur, milliyeti olmayan o ulustur, aynı zamanda bir köprü olan o gökkuşağıdır, içinde hangi kanın dolaştığı önemli olmayan kalpteki o tınıdır; sınırlar, gümrükler ve savaşlarla alay eden asi itaatsizliktir" |
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.716
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Grup Yorum - Uğurlama Code:
![]() |
|
| | #8 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 25
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:73 ![]() | |
|
| | #9 |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:73 ![]() |
Em B7 Köyün evleri karanlık ) Em B7 ) 2 Gökte yıldız pırpır eder ) G Ben bir asker kaçağıyam G Gelin bana bir tas su ver Am Em Bir tas su ver,bir tas su ver B7 Em Bir tas su ver Em B7 Neyleyim kusura kalma ) Em B7 ) 2 Elleri kınasız gelin ) G Çalar asker kaçakları G Kapıları geceleyin Am Em Geceleyin geceleyin B7 Em Geceleyin B7 ler çalınmasa da olur aslında ama şarkıyı daha güzel yapıyor |
|
| | #10 |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:73 ![]() | Bize ölüm yok
G D Em D ) Kavganın alevlidir rüzgarı )2 G D Em ) Yayılır gider ılık ılık ) G D Am D Dağların başakların üzerinden G D Em Buğday gibi bereketli G D Am D Dağların başakların üzerinden G D Em Akarsu gibi aydınlık G D Kim demiş ölüm var diye bize G D Kardeş kardeş atan bu yürek bizim G D Hey! Bize ölüm yok Am Em Bize ölüm yok G D Bize ölüm yok G D Em Bu yürek hiç durmayacak (Bu yürek hiç susmayacak) |
|
| | #11 |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:73 ![]() | büyü
Em Am Em ) Büyü de baban sana büyüde büyü ) 2 Am G F E E7 ) Acılar alacak yokluklar alacak büyü de baban sana ) 2 Em Am Em ) Büyüde baban sana büyü de büyü ) 2 Am G F E E7 ) Bitmez işsizlikler açlıklar alacak büyü de baban sana ) 2 Em Am Em ) Büyü de baban sana büyü de büyü ) 2 Am G F E E7 ) Baskılar işkenceler kelepçeler gözaltılar zindanlar alacak ) 2 Em Am Em ) Büyü de baban sana büyü de büyü ) 2 Am G F E E7 ) Büyüyüp de onyedine geldiğinde baban sana idamlar alacak ) 4 (erdal gibi onyedine geldiğinde baban sana idamlar alacak) |
|
| | #12 |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:73 ![]() |
ah bir de akorlar kaymasa
|
|
| | #13 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
cok güzel olmus arkadaslar,,,tesekkürler güncel tutup cogaltirsaniz cok sevinecem
|
|
| | #14 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 101
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:503 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir Görüş Kabininde Bir Görüş Kabininde Em Am F Am Ne kadar da ufalmış bedeni göz yaşıma sığdın sen Am Em Am F G-F-em Açlık mı yemiş ömrünü yavrum al sütünü iç kızım } 2 Em Am F Saçların beyazınamı sakladım al evini Am Em Am F-G-em Yoksa güneş sendemi batıyor batıyor geceleri } 2 Em Am F G F Am Eriyen bedenimi düşünme göğ giydim üstüme Am Em Am F Em Yüzünü asma kederine anam yiğitler bitmez bizde } 2 Türkiye İşçi Sınıfına Selâm! Meydanlarda Hasretimizi Haykıranlara, Toprağa, Kitaba, İşe Hasretimizi, Hasretimizi, Ayyıldızlı Esir Bayrağımıza... |
|
| | #15 |
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:503 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gel Ki Şafaklar Tutuşsun Gel Ki Şafaklar Tutuşsun Em Am Em Karanlığın içinden şafakla gel günle gel Am Em D Em Kan ve barut içnden dirençle gel kinle gel Em D Em Gel gülüm gül, gel gülüm gel Am Gelki geceler çatlasın Em Gelki şafaklar tutuşsun D Em Bizim olsun alın terimiz hey Em Am Em Yağmur sele dönende derelerden taşta gel Am Em D Em Biz kavgaya girende sevdalara düşte gel Em D Em Gel gülüm gül, gel gülüm gel Am Gelki geceler çatlasın Em Gelki şafaklar tutuşsun D Em Bizim olsun emeğimiz hey Em Am Em Doluşunca alanlar şehirde gel kırda gel Am Em D Em Haykırınca zindanlar zincirleri kırda gel Em D Em Gel gülüm gül, gel gülüm gel Am Gelki geceler çatlasın Em Gelki şafaklar tutuşsun D Em Bizim olsun alın terimiz hey Türkiye İşçi Sınıfına Selâm! Meydanlarda Hasretimizi Haykıranlara, Toprağa, Kitaba, İşe Hasretimizi, Hasretimizi, Ayyıldızlı Esir Bayrağımıza... |
|
| | #16 |
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:503 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seni Seviyorum.. Seni Seviyorum Em Am Em Insanlar icindeyim Seviyorum insanlari ) 2 G Am Dm Em Hareketi seviyorum dusunceyi seviyorum G Am C Em Kavgami kavgami kavgami seviyorum ) 2 G Am C Em Sen kavgamin icinde bir insansin sevgilim G(D) Am(Em) Seni seviyorum ) 2 Em Am Em Aydinligin icindeyim seviyorum aydinligi ) 2 G Am Dm Em Paylasmayi seviyorum esitligi seviyorum G Am C Em Kavgami kavgami kavgami seviyorum ) 2 G Am C Em Sen kavgamin icinde bir insansin sevgilim G(Dm) Am(Em) Seni seviyorum ) 2 Türkiye İşçi Sınıfına Selâm! Meydanlarda Hasretimizi Haykıranlara, Toprağa, Kitaba, İşe Hasretimizi, Hasretimizi, Ayyıldızlı Esir Bayrağımıza... |
|
| | #17 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | slm
merhaba dostlar aranıza yeni katıldım.Cemonun ritmi ne bilen var mı.Sevgiler
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |