| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan Antikapitalistler ![]() | ![]() Grup Yorum MyShowland'de Grup Yorum, yeni albümüyle birlikte 28 Mayıs 2006 tarihinde MyShowland'te dinleyicileriyle buluşuyor. Uzun zamandır beklenen, Grup Yorum'un yeni albümüyle, yeni şarkıların coşkusuyla sizleri bu eşsiz müzik ziyafetini dinlemeye / izlemeye davet ediyor. ![]() Grup Yorum 28 Mayıs Pazar 18:00 Mekan : My Showland (Eski Mydonose Showland) (info) Bilet Fiyatları : 22,50 YTL İrtibat: İdil Kültür Merkezi Tel: 0212 245 00 70 - 244 31 60 I don't care. e=mc² "Onur, milliyeti olmayan o ulustur, aynı zamanda bir köprü olan o gökkuşağıdır, içinde hangi kanın dolaştığı önemli olmayan kalpteki o tınıdır; sınırlar, gümrükler ve savaşlarla alay eden asi itaatsizliktir" |
|
| | #2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 670
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:80569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Malesef gelme ihtimalim yok ama albümün cikmasini sabirsizlikla bekliyorum , Türkiyeye geldigimde de mutlaka satin alicam , sevdigim sanatcilarin albümlerini aliyorum fakat burada bulmam imkansiz gibi biraz gecikmeli olacak yani tesekkürler bizleri bilgilendirdigin icin. |
|
| | #3 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:3867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu mydonose niye myshowland olmuş bilen varmı
|
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 771
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:14028 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu konser kaçmaz ben senin yerine izlerim sidalay paylaşım için saol...
...Artık Sen de Herkes Gibisin... |
|
| | #5 |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:11433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eftelya lütfen beni de götürrrr eftelya beni konsere götür birlikte gidelim tamam mı "Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun." |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |