Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 11-04-08, 11:02 Çevrimdışı   #1
Stajyer

DunkeLheit - ait Avatar
Genel Mesajlar: 98
Teşekkür etti: 2
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:936
DunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuş
gruplar hakkinda

tam anlamadim ama sanirim bir grupa üye olan baska grupta yazamiyor.. ben bunu sacma buluyorum
ben hem muzikte hem baska yerde yazmak istiyorum mesela. neden gruplara ayiriyosunuz merak ettim.
(bunu dalgaci bir sekilde sormuyorum)

Eski 11-04-08, 11:04 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Müzik grubu

Disorder - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.180
Teşekkür etti: 821
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:19167
Disorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
özel üyelere açık meydan bölümü bildiğim kadarıyla başka türlü hepsinde yazamazsın diye biliyorum.

"Bizi aptal sananların dikkatine çok kötü giydiririz
Kalıp üstünüze oturmazsa dert etmeyin
Bir beden büyüğünü veririz"

Eski 11-04-08, 11:05 Çevrimdışı   #3
Stajyer

DunkeLheit - ait Avatar
DunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuşDunkeLheit üç beş tanıdığı olmuş
tamam da bende neden hepsinde yazamadigimizi soruyorum

Eski 11-04-08, 11:08 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Müzik grubu

Disorder - ait Avatar
Disorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
normal üyeler hiçbirine yazamaz sadece bi gruba üye olup o gruba yazabilir diye biliyorum

Eski 11-04-08, 11:12 Çevrimdışı   #5
Stajyer

DunkeLheit - ait Avatar
ya arkadasim onu anladim zaten
bende sebebini soruyorum simdi

bence cok sacma bisey

Eski 11-04-08, 11:13 Çevrimiçi   #6
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.974
Teşekkür etti: 15.342
RepForum Gücü: 436
Forum Puanı:182039
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Grup özel bölümleri, o grup üyelerinin ortak kararlar alıp beraber çalışmalar hazırladığı, üyelerin bir birine daha çabuk kaynaşıp özel bilgilerini daha rahat paylaştığı bölümlerdir.
Bu nedenle diğer üyeler bu bölüm içeriklerini göremiyor ve mesaj yazamıyor.
Genelde grup içi paylaşımların yapıldığı bölümlere neden mesaj yazmak istediniz anlamadım?

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
нѕуη (12-04-08), Virane (11-04-08)
Eski 11-04-08, 11:14 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Müzik grubu

Disorder - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
işin özeti üyeleri sitede aktif hale getirmek içindir de yapana sormak lazım benden bu kadar

Eski 11-04-08, 12:00 Çevrimdışı   #8
Stajyer

DunkeLheit - ait Avatar
cünkü ben hem muzik hem düsünürler grubuna yazabilmek isterdim

Eski 11-04-08, 12:04 Çevrimiçi   #9
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.974
Teşekkür etti: 15.342
RepForum Gücü: 436
Forum Puanı:182039
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Yakarıda yazdığım sebepler gereği bu isteğin şuan için mümkün değil.
Grubumuzla ilgili benzer bir öneri gelmişti grup içinde bir anketle karar almıştık.
O konuya da göz atabilrsiniz.
http://www.zamansiz.com/dusunurler-grubu-t147462.html

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 11-04-08, 12:08 Çevrimdışı   #10
Stajyer

DunkeLheit - ait Avatar
ben gereksiz buldum
ama neyse madem öyle karar verilmis

Eski 11-04-08, 20:57 Çevrimiçi   #11

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.212
Teşekkür etti: 2.655
RepForum Gücü: 209
Forum Puanı:83216
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Düşünürler grubu üyelerine yazmak istiyorsanız. Forumun yönetime ve gruplara ait bölümler hariç tüm bölümleri herkese açık. Oraya yazdıklarınızı grup ayrımı olmadan herkes okuyabilir. (Düşünürler Grubu da dahil)

Eğer düşünürler grubunun kendi içerisindeki özel yazışmaları ve özel bilgilerini görmek istiyorsanız. Düşünürler grubu üyesi olmanız veya Grubun çoğunluğunun mesajlarının açık olmasını istemesi gereklidir.

Bu uygulama, o gruptaki kişilerin özellerini gizlemeleri adına gereklidir.
Anlayışınız için teşekkürler.

Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program

" Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..."

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
нѕуη (12-04-08), Snorland (12-04-08), Virane (11-04-08), YaGMuR_CiNi (12-04-08)
Kapalı konu

Konu Seçenekleri