| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() | gruplar hakkinda
tam anlamadim ama sanirim bir grupa üye olan baska grupta yazamiyor.. ben bunu sacma buluyorum ben hem muzikte hem baska yerde yazmak istiyorum mesela. neden gruplara ayiriyosunuz merak ettim. (bunu dalgaci bir sekilde sormuyorum) |
| | #2 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 821
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:19167 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
özel üyelere açık meydan bölümü bildiğim kadarıyla başka türlü hepsinde yazamazsın diye biliyorum.
"Bizi aptal sananların dikkatine çok kötü giydiririz Kalıp üstünüze oturmazsa dert etmeyin Bir beden büyüğünü veririz" |
| | #3 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:936 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam da bende neden hepsinde yazamadigimizi soruyorum
|
| | #4 |
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:19167 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
normal üyeler hiçbirine yazamaz sadece bi gruba üye olup o gruba yazabilir diye biliyorum
"Bizi aptal sananların dikkatine çok kötü giydiririz Kalıp üstünüze oturmazsa dert etmeyin Bir beden büyüğünü veririz" |
| | #5 |
| Stajyer ![]()
ya arkadasim onu anladim zaten bende sebebini soruyorum simdi bence cok sacma bisey |
| | #6 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.342
Forum Gücü: 436 Forum Puanı:182039 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Grup özel bölümleri, o grup üyelerinin ortak kararlar alıp beraber çalışmalar hazırladığı, üyelerin bir birine daha çabuk kaynaşıp özel bilgilerini daha rahat paylaştığı bölümlerdir. Bu nedenle diğer üyeler bu bölüm içeriklerini göremiyor ve mesaj yazamıyor. Genelde grup içi paylaşımların yapıldığı bölümlere neden mesaj yazmak istediniz anlamadım? ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
| | #7 |
işin özeti üyeleri sitede aktif hale getirmek içindir de yapana sormak lazım benden bu kadar "Bizi aptal sananların dikkatine çok kötü giydiririz Kalıp üstünüze oturmazsa dert etmeyin Bir beden büyüğünü veririz" |
| | #8 |
| Stajyer ![]()
cünkü ben hem muzik hem düsünürler grubuna yazabilmek isterdim
|
| | #9 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.342
Forum Gücü: 436 Forum Puanı:182039 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yakarıda yazdığım sebepler gereği bu isteğin şuan için mümkün değil. Grubumuzla ilgili benzer bir öneri gelmişti grup içinde bir anketle karar almıştık. O konuya da göz atabilrsiniz. http://www.zamansiz.com/dusunurler-grubu-t147462.html ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
| | #10 |
| Stajyer ![]()
ben gereksiz buldum ama neyse madem öyle karar verilmis |
| | #11 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.655
Forum Gücü: 209 Forum Puanı:83216 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Düşünürler grubu üyelerine yazmak istiyorsanız. Forumun yönetime ve gruplara ait bölümler hariç tüm bölümleri herkese açık. Oraya yazdıklarınızı grup ayrımı olmadan herkes okuyabilir. (Düşünürler Grubu da dahil) Eğer düşünürler grubunun kendi içerisindeki özel yazışmaları ve özel bilgilerini görmek istiyorsanız. Düşünürler grubu üyesi olmanız veya Grubun çoğunluğunun mesajlarının açık olmasını istemesi gereklidir. Bu uygulama, o gruptaki kişilerin özellerini gizlemeleri adına gereklidir. Anlayışınız için teşekkürler. Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |