| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: GS-FB maçını kim kazanır? | |||
| Galatasaray kazanır... | | 19 | 52,78% |
| Fenerbahçe kazanır... | | 14 | 38,89% |
| Berabere biter... | | 1 | 2,78% |
| Derbi bu belli olmaz... | | 2 | 5,56% |
| Oylayanlar: 36. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | GS-FB maçını kim kazanır?
Pazar akşamı oynanıcak ve şampiyonu büyük ölçüde belirleyecek derbiyi kim kazanır?
Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Disorder (23-04-08) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.517
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:22613 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gönlüm fb'mden yana bakalım ne olur.. |
|
| | #3 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
feneri tek geçerim...
İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
|
| | #4 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 7.084
Forum Gücü: 147 Forum Puanı:54081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ümit Karan'ın durumu kesinlik kazanmadan bir tahmin yapmam yanlış olur. Maç günü sahada olmazsa , gol yollarında büyük sıkıntı çekeriz. Ümit'li olursak galibiyet , Ümit'siz olursak berabere diyorum. ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | serkhan_585 (28-04-08) |
| | #5 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 707
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GALATASARAYYYYYYYYY inşallah galatasaray kazanır ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.369
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | renkda$ ben maç saatine kadar bisey diyemiyorum ((: Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.940
Forum Gücü: 138 Forum Puanı:50215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gelenegi bozmamak üzere bu maci FB alir Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya; Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı ... |
|
| | #8 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.414
Forum Gücü: 147 Forum Puanı:58829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
insallah Galatasaray kazanicak.
![]() Müslüman öne eğik başın Filistin ağlıyor Her gün hayvan değil insan ölüyor Her gün hayvan değil çocuk ölüyor Müslüman sen baktıkça biri daha ölüyor!! 1 Ocak 2008 |
|
| Mesaja teşekkür eden: | serkhan_585 (27-04-08) |
| | #9 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 821
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:19167 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | derbi bu belli olmaz dedim ancak eminimki harika bi maç olacak "Bizi aptal sananların dikkatine çok kötü giydiririz Kalıp üstünüze oturmazsa dert etmeyin Bir beden büyüğünü veririz" |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | J.Mengele (22-04-08), serkhan_585 (27-04-08) |
| | #10 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 1.206
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:27735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | GaLatasarayım ßu maçı aLıcaktır..maça qidiorm..! =) ... .. . uA Pamukkale PoseidoN Galatasaray Terbiyesi.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Disorder (23-04-08), serkhan_585 (27-04-08) |
| | #11 |
| Grup Lideri Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.509
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:8658 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | konu başlığı "nasıl sonuçlanır" olursa daha iyi olur skor avantajı fbnin yanında olacaktır By_Blok ! ! ! ThE AdMiRaL |
|
| | #12 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.303
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Son senelerde bu tip maçlarla çok karşılaştık ve bu maçların bir ayağı hep Fenerbahçe idi... Hemen hemen hepsinde de istediği sonucu almasını bildi. Gönlümden geçen yine böyle olması ![]() Çok zor maç olacak gibi geliyor fakat Galatasaray B.Ş.Belediye karşısında oynadığı taktikle oynarsa GS'ye pek şans vermiyorum. Fenerbahçe bu taktiği 1 senedir oynuyor ve bu taktikle zorlu karşılaşmalardan çıkarak iyi bir tecrübe kazandı. Galatasarayın tek eksiği tecrübe olur, buda sonucu etkiler gibi geliyor. Eğer Felkamp zamanındaki gibi Fenerbahçe'ye önde basacak bir oyunla oynarsa daha fazla şansı olur ![]() Bol gollü olsunda en azından izlediğimizden zevk alalım sonuç ne olursa olsun değmiş olur ![]() ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| Mesaja teşekkür eden: | нѕуη (25-04-08) |
| | #13 |
| Asistan Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 120
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:143 ![]() ![]() | F E N E R B A H Ç E inş fener alacak bu maçı |
|
| | #14 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 458
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tabi ga;atasaray kazanicak
|
|
| | #15 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.085
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11318 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anketler Galatasarayı gösteriyor.Güzel bir derbi olacak inş.Gönlümüz tabiki Galatasarayın yenmesinden yana.İyi de oynasa kötü de.İyi olan değil Galatasaray kazansın ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | serkhan_585 (26-04-08) |
| | #16 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
buradaki anketlerin değil, fenerhabçemizin izin vermesi galatasarayın galibiyetini gösterir. öyle bir şey olmayacağına göre Fenerbahçem yenecek...
İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
|
| | #17 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 458
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
izin?! :-))) gorucez bakalim.macha az kaldi.
|
|
| | #18 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 168
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:817 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
celtinmenlik kazansın ![]() ama tabiii bununla birlkte galatasarayy kazansınnn . . . . . . . . . ![]() Zira, Can susarsa, ömür çürür... |
|
| | #19 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | F E N E R B A H Ç E |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tuğrul Bey (26-04-08) |
| | #20 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 951
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:8672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() G A L A T A S A R A Y![]() ![]() ![]() hayatta ya tozu dumanı yutarsın yada tozu dumana katarsın ...seçim senin! ♂ + ♀ = ? |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |