| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Galatasaray TV, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) kararıyla durdurulan yayınlarına yeniden başladı. ![]() Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, GS TV'nin bugün saat 18.00 itibariyle yeniden yayın yaşamına başladığı belirtilerek, ''Yaklaşık 2 gün boyunca yayınlarına ara veren GS TV'nin yeniden faaliyete geçmesinde rol oynayan, başta Ulaştırma Bakanlığı olmak üzere Türksat yetkilileri ve RTÜK yönetimine, anlayış ve desteklerinden ötürü teşekkürü borç biliriz. Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu olarak, yaşanan bu kesintinin tekerrür etmemesi doğrultusunda her türlü tedbirin alındığını kamuoyunun bilgisine sunarız'' denildi. Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | J.Mengele (17-11-08) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.369
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kapanmis olmasina sevinenler tekrar üzülün hadi cunki tekrar Yayindayiz ![]() ![]() Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | DevrikCümLe (18-11-08) |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gideyimde izleyeyim biraz Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| Mesaja teşekkür eden: | нѕуη (17-11-08) |
| | #4 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 287
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:2218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paylaşım için tşk
|
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 684
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:11727 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ateşten gömlekler, topraktan çömlekler,ne maymundan geldin,ne de seni getirdi leylekler,sago ya kulak ver!... [( ? _\\\\\\!//////_ ?)] [ Kuvvet-M!ra ] Dudaklarım kanayana kadar yapmak istediğim işte bu R4p |
|
| | #6 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 36
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:4615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kapali olmasida acik olmasida bsy farketmiyo ztn hcbsy yok (:
|
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | senin izleyip izlememende hiç bisey degistirmiyor Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | J.Mengele (20-11-08) |
| | #8 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende sinyali full çekiyor ama ne görüntü nede ses var, keza BJK tvde aynı durumda. Frekanslarımı değişti... İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
|
| | #9 | |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bende de ayni durum var belki sifreli yayina gecmis olabilirler Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() | |
|
| | #10 |
Teşekkür etti: 4.561
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:89319 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bendede Öyleydi Yeniden Tüm Kanalları Taratın, O Zaman Çıkıyor ![]() Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. « Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum » » Yine Benden Gidiyor Giden « « Aşka Direniyorum » |
|
| | #11 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o zaman pid ayarlari degisti kanalin ((: Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| | #12 |
Teşekkür etti: 273
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6562 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
açık konuşmak gerekirse 3 takımın da taraftarı değilim ama en kaliteli yayın fb tv nin çok güzel belgeseller canlı yayın maçlar ve fenerin oynadığı maçlardan günün maçı oluyor haber bültenleri oluyor çok profesyonel bir tv kanalı Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tuğrul Bey (20-11-08) |
| | #13 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | GS Tv frekansi degismis yeni frekans 10970 V 30000 Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _C@sKuN_ (20-11-08) |
| | #14 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.698
Forum Gücü: 279 Forum Puanı:125360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aman ne güzel
|
|
| | #15 |
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kıskançlık kötü birşey
Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #16 |
Teşekkür etti: 684
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:11727 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hsyn saol teşekkürler ...
![]() Ateşten gömlekler, topraktan çömlekler,ne maymundan geldin,ne de seni getirdi leylekler,sago ya kulak ver!... [( ? _\\\\\\!//////_ ?)] [ Kuvvet-M!ra ] Dudaklarım kanayana kadar yapmak istediğim işte bu R4p |
|
| Mesaja teşekkür eden: | нѕуη (20-11-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |