| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | > Lüzumsuz BİLGİLER Ansiklopedisi CİLT 1-2 < ( Aynı konu ilginç olaylar ve yazılar bölümünde de var ) "E-DANA" Diger Forumların Takip Ettiği Forum...! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() |
teşekkürler...
|
|
| | #3 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.251
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99091 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | harika bir kitap Karışır hüzünlenirim, sen aldırma Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim, sen aldırma İçimde taşırım sesini hala.. Yeterki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme.. |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.233
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lüzumsuzsa okuyayım David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #5 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 2 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:39 ![]() |
Link silinmiş yenilermisiniz?
|
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 333
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | merak ettim okumak isterim ![]() ta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #7 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.140
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:18119 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
thanks
"bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |