Konu Seçenekleri
Eski 14-06-07, 23:06 Çevrimdışı   #1
Dekan

CiiqOlatAa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.706
Teşekkür etti: 780
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:6100
CiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
>Capkiinlar (tss)

mekan haydarpaşa
-pardon saati sorablir miyim?
-şurda kocaman yazıo göremiyo musun?
Adam kızın oturduğu masaya yaklaşır yanındaki boş sandalyeyi tutar ve dil sürçmek suretiyle
-Boş musunuz
-Hayır arkayı beşledik gör müyon mu
-Ben sandalye için sormuştum
-Ben sizi yanlız bırakayım o zaman
tanışmak isteyen erkek kızın masasında birşey arar gibi yapar. kültablasını kaldırır altına bakar vs. aranır da aranır.
sonunda kız dayanamaz ve sorar
- ne arıyorsunuz siz
- sizinle tanışmak için güzel bir bahane arıyordum, ama bulamadım
- bunun üzerine benim "aaaaayy çok tatlısınnn" mı demem gerekiyo
- eeööö e tabi olabilir
- defol!!
-Daha önce tanışmış mıydık yavrum
-Sanmam hayvanat bahçesine gitmeyi sevmem
-Hönk
- Pardon tanışabilir miyiz?
- Sebep?
- eeöö
- eee
- güzelsiniz desem
- bu benim sorunum desem?
- pardon abla
- Tanrım... Sizi daha önce tanımalıydım
- Ben o kadar vakit kaybını göze alamazdım
- Nasıl???
- Naş diyorum kısa ve öz
- yalnız mıyız?
- Sorduğun soruyla çelişme
- nası????
- hem çoğul hem yalnız olamayız dimi ama
- öhmm pardon
- ne o bayım.. zeki mi geldim?
- İlk görüşte aşka inanır mısınız
- ....
- İnanmıyosanız çıkıp bi daha gelicem de
- ay yesinler sempatik şey
- ehehe
- dövecem ama bak
- Merhaba nasılsın
- ???
- Şaşırdın mı
- ???
- Ben Varol..
- Yokol!!!
Kız köpek gezdirmektedir;
- ehhehe ne sevimli şey... Isırır mı
- Parcalar bile
- Ne güzel gözleriniz var
- Lens onlar
- eööe olsun yine de güzel
- ha sonuna kadar zorlucam şansımı diyosun
- sizi birine benzetiyor gibiyim?
- siyah kuşak var bende.... asıl ben seni benzetebilirim
-kabalığımı maruz görün. bu kadar güzel olmayı nasıl başarıyorsunuz?
-makyaj.
-hayır hayır bu cenabı Allahın bir güzelliği olmalı
-bilemiyorum allahla işim olmaz.
- ??! -kaçar-
- pardon bayan bişey sorabilir miyim ?
- tabii..
- bu ne güzellik ??
- hangisi
-pardon saatiniz var mı acaba?
--yok maalesef...
-bende var...
-iyi güle güle kullan
- pardon saatiniz var mi acaba?
- yok, maalesef.
- aliriz?
- yemezler
-merhaba, saat var mı
-ne?
-saat diyorum.
-eee
-kaç olmuş acaba.
-ne oldu randevun mu var.
-yoo.
-o halde niye soruyorsun
-merak ettim de
-bi git be!!
- Pardon isminizi öğrenebilir miyim
- Naapcan
- Kalbime kazıycam, kimse unutturamasın diye
- Ha çok romantiğim diyosun
- Evet...
- Peki embesilliğini gizleyebilecek bi özelliğin var mı
-Pardon tanışabilir miyiz
-2 soru sorcam bilirsen tanışırız
-1-Cumhurbaşkanımızın adı
-Erdoğan
-daaaaat 2- ekmek kaç YTL
-YTL mi o ne
-daaaaaaaaat hadi canım hadi seni televoledeki mankenler paklar
- Sigaran ve sen ölesine birbirine benzionuz ki... Ama onu ben yaktım, beni de sen
- Allala enteresan... Bence de sen ve sigaram benziyosunuz... İkinizi de ayağımın altında ezebilirim
- Upss
- bayaannn gülüşünüz ne kadar tatlı. babanız şekerci mi?
- hayır semerci senin gibi eşeklere semer dikiyoo...[

.

*Bu kizin cok dersi varr
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
ℓєαяѕιση (15-06-07), Dr.No (15-06-07), LaViNia (14-06-07), Lucky (14-06-07), Zerdüşt. (14-06-07)
Eski 14-06-07, 23:07 Çevrimdışı   #2
Doçent
Kemalistler
Genel Mesajlar: 2.639
Teşekkür etti: 3.196
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8645
Zerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
süperdi yha saol

Galiyev
Eski 14-06-07, 23:27 Çevrimdışı   #3
Dekan
Düşünürler grubu

Lucky - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.943
Teşekkür etti: 2.695
RepForum Gücü: 129
Forum Puanı:52321
Lucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
vay be.
Allah o tür cevaplari verecek kizlardan, bütün erkekleri korusun.
Onlar kiz degil, cadi beee
Eski 14-06-07, 23:29 Çevrimdışı   #4
Dekan

CiiqOlatAa - ait Avatar
CiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
redkid5´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
vay be.
Allah o tür cevaplari verecek kizlardan, bütün erkekleri korusun.
Onlar kiz degil, cadi beee
kOrktu benden duydunuzmu

.

*Bu kizin cok dersi varr
Eski 14-06-07, 23:32 Çevrimdışı   #5
Dekan
Düşünürler grubu

Lucky - ait Avatar
Lucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
CiiqOlatAa´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kOrktu benden duydunuzmu
Kendi adima söyliiim.
Ben onlarla da senlede basacikabilirim. bende hazir cevapimdir yaaani.

Konu Lucky tarafından (14-06-07 Saat 23:38 ) de değiştirilmiştir..
Eski 14-06-07, 23:35 Çevrimdışı   #6
Profesör

metalik_manyak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.794
Teşekkür etti: 795
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:7413
metalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmış
çok karışık olmuş yawww

Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım
Eski 14-06-07, 23:36 Çevrimdışı   #7
Profesör

¨¨grübchen¨¨ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.638
Teşekkür etti: 887
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:4585
¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
Kendi adima söyliiim.
hi. bi kızla başa çıkacağını zannetmiyorum
Eski 14-06-07, 23:39 Çevrimdışı   #8
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
- Sigaran ve sen ölesine birbirine benzionuz ki... Ama onu ben yaktım, beni de sen
- Allala enteresan... Bence de sen ve sigaram benziyosunuz... İkinizi de ayağımın altında ezebilirim
- Upss
- bayaannn gülüşünüz ne kadar tatlı. babanız şekerci mi?
- hayır semerci senin gibi eşeklere semer dikiyoo...

ehuhehu züpper bunlar

Eski 14-06-07, 23:44 Çevrimdışı   #9
Dekan
Düşünürler grubu

Lucky - ait Avatar
Alıntı:
grübchen´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Cem yilmaz,i bilirsin.yakin, imdir ona
Eski 14-06-07, 23:53 Çevrimdışı   #10
Dekan

CiiqOlatAa - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Kendi adima söyliiim.

.

*Bu kizin cok dersi varr
Eski 14-06-07, 23:54 Çevrimdışı   #11
Dekan

CiiqOlatAa - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
metalik_manyak´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
çok karışık olmuş yawww

idare et napim cOpy paste yaptim bOle Oldu

.

*Bu kizin cok dersi varr
Eski 14-06-07, 23:54 Çevrimdışı   #12
Dekan

CiiqOlatAa - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
grübchen´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

bende

.

*Bu kizin cok dersi varr

Konu Seçenekleri