Notices

Konu Seçenekleri
Eski 01-11-08, 19:52 Çevrimiçi   #1
Dekan
Genç Kuvvet

the(.) - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.048
Teşekkür etti: 2.385
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13121
the(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmış
------->Gökhan TÜRKMEN-Yan Sen<-------

Gökhan TÜRKMEN-Yan Sen

Hiç aklıma gelirmiydi bu ayrılık
Kendime soruyorum cevap yok neden ayrıldık

Hiç hesapta yokken böyle durup dururken
Yine aynı telaş yine aynı hüzün yeniden yalnızlık

Ah acıyor bak canım bazen
Ama gel diyemem gelme hiç diyemem
Yar dönüyor bak tüm aşklarım bazen
Sende dön diyemem yanma hiç diyemem

Yan sen
Bir ses gibi herkes gibi dünler gibi yan
Geçtim tüm hayaller gibi düşler gibi yan

Git ne yapıyorsan ben nasılsa görmeyeceğim
Sonra geri dönme ölsen dönmeyeceğim

Ben,
Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu!
Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum...
....................
..................
................
..............
............
..........
........
......
....
{C'est la vie}
the
.
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
BigBang (01-11-08), DevrikCümLe (01-11-08), DüşüM (03-11-08), FauLtLesS (03-11-08), Sessiz Senfoni (01-11-08)
Eski 01-11-08, 19:54 Çevrimdışı   #2
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.749
Teşekkür etti: 3.078
RepForum Gücü: 122
Forum Puanı:53551
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Eline sağlık kardeşim...

Birisine Verdiğiniz Değeri
Göstermenin En Güzel Yolu Ona
Vakit Ayırmaktır...
Mesaja teşekkür eden:
the(.) (01-11-08)
Eski 01-11-08, 19:56 Çevrimiçi   #3
Dekan
Genç Kuvvet

the(.) - ait Avatar
the(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmış
Alıntı:
BigBang´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eline sağlık kardeşim...
kardes senınde emeın yok dııl asıl ben tesekkur ederım

Ben,
....................
..................
................
..............
............
..........
........
......
....
{C'est la vie}
the
.
Mesaja teşekkür eden:
BigBang (01-11-08)
Eski 01-11-08, 19:58 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi

Sessiz Senfoni - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.138
Teşekkür etti: 2.053
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:20363
Sessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
son resim çok güzel

eline sağlık..

Bir bavul dolusu cümle var defterimde.Yara bandı tutmayacak kadar derin tümcelerim...
Sen yollarina 29 harfle acı döşeyen bir şahsa 'yara'değilde
'yar' diyebilir misin?
Mesaja teşekkür eden:
the(.) (01-11-08)
Eski 01-11-08, 20:11 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent

DevrikCümLe - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.462
Teşekkür etti: 1.357
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:15424
DevrikCümLe tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDevrikCümLe tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDevrikCümLe tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDevrikCümLe tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDevrikCümLe tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDevrikCümLe tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDevrikCümLe tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDevrikCümLe tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDevrikCümLe tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDevrikCümLe tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDevrikCümLe tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
çok hoş olmuş elceğizlerine sağlıkk =)

.

son şiir de sustu bizi...
devrik bir cümleyim şimdi...
onarma beni...
hani gitsem diyorum, yok olsam...
karanfil zifiriliğinden uzak serin bir gölgede,
düş cambazlığına bürünsem diyorum...
bir avuç düş kırıklığıyla..
Mesaja teşekkür eden:
the(.) (01-11-08)
Eski 01-11-08, 21:18 Çevrimiçi   #6
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.819
Teşekkür etti: 3.251
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:99091
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Gökhan Türkmen
siradaki calismayi 'dön' sarkisina bekliyorum
rica ediyorum
tebrikler, begendim yine..

Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla
Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
İçimde taşırım sesini hala..

Yeterki sen üzülme
Kendine dert etme
Seni bir ömür beklerim
Sen aşkımdan vazgeçme..
Mesaja teşekkür eden:
the(.) (01-11-08)
Eski 01-11-08, 21:51 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

$.<3.M.!.N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.726
Teşekkür etti: 480
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:6278
$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
emeğine sağlk cnmçok hoş olmş

minik hayaLLerim vaRdı.. uçar kaçar oLduLar..
Mesaja teşekkür eden:
the(.) (01-11-08)
Eski 01-11-08, 23:01 Çevrimiçi   #8

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.643
Teşekkür etti: 4.703
RepForum Gücü: 216
Forum Puanı:96462
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Secimler Ho$, Emegine Saglik

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..

Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım..
(:
Mesaja teşekkür eden:
the(.) (01-11-08)
Eski 01-11-08, 23:14 Çevrimiçi   #9
Dekan
Genç Kuvvet

the(.) - ait Avatar
tesekkurler arkadaslar

Ben,
....................
..................
................
..............
............
..........
........
......
....
{C'est la vie}
the
.
Eski 02-11-08, 02:06 Çevrimiçi   #10
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.730
Teşekkür etti: 16.303
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203372
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ellerine sağlık

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Mesaja teşekkür eden:
the(.) (02-11-08)
Eski 03-11-08, 09:25 Çevrimiçi   #11
Dekan
Genç Kuvvet

the(.) - ait Avatar
tesekkurler snorland eksık olma

Ben,
....................
..................
................
..............
............
..........
........
......
....
{C'est la vie}
the
.
Eski 03-11-08, 11:40 Çevrimdışı   #12
Grup Lideri
Genç Kuvvet

ραѕα - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.672
Teşekkür etti: 2.535
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:22382
ραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
orcan çok güzel olmus ellerine saglık

Mesaja teşekkür eden:
the(.) (03-11-08)
Eski 03-11-08, 12:56 Çevrimiçi   #13
Dekan
Genç Kuvvet

the(.) - ait Avatar
EYVALLAh kardesım saolasın o senin güzelliğin

Ben,
....................
..................
................
..............
............
..........
........
......
....
{C'est la vie}
the
.
Eski 03-11-08, 13:26 Çevrimiçi   #14

Bölümünde uzman

FauLtLesS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.572
Teşekkür etti: 2.080
RepForum Gücü: 58
Forum Puanı:23228
FauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ellerine sağlık

вέDέLLi мυтLυLυкLaя «'3

ZamanSız GeLdim Kendimé YanıLGı T/adında…
Ve YanGın oLdum Kentimin YaLınSızLıĞına YanıLdıĞım
YanımLa . .
Mesaja teşekkür eden:
the(.) (03-11-08)
Eski 03-11-08, 13:51 Çevrimdışı   #15
Asistan
Figüranlar

camdankalp - ait Avatar
Genel Mesajlar: 296
Teşekkür etti: 107
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:1573
camdankalp üç beş tanıdığı olmuşcamdankalp üç beş tanıdığı olmuşcamdankalp üç beş tanıdığı olmuşcamdankalp üç beş tanıdığı olmuşcamdankalp üç beş tanıdığı olmuşcamdankalp üç beş tanıdığı olmuşcamdankalp üç beş tanıdığı olmuşcamdankalp üç beş tanıdığı olmuşcamdankalp üç beş tanıdığı olmuşcamdankalp üç beş tanıdığı olmuşcamdankalp üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
cok güzel olmus ellerine saglik

Hayal düş işte.
Bu gökyüzü, güneş.
Hepsi.
Yok böyle bir şey.
Sunulan hayatların
son perdesini oynuyoruz
..
Figüranız biz bu sahnede..

S.Ş
Mesaja teşekkür eden:
the(.) (03-11-08)
Eski 03-11-08, 13:58 Çevrimdışı   #16
Doçent
Düşünürler grubu

DüşüM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.691
Teşekkür etti: 1.424
RepForum Gücü: 40
Forum Puanı:15260
DüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
İlk üç resmi çok beğendim.
Ellerine sağlık.

Mesaja teşekkür eden:
the(.) (03-11-08)
Eski 22-11-08, 02:02 Çevrimdışı   #17
Dekan
Antikapitalistler

roza - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.446
Teşekkür etti: 6.710
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:30492
roza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bekledigim kadar var,senin sesinden ayrı güzel elbet..
emegine saglık canım.

tam ellerimi bırakmışken..
şimdi boşluktayım,ölecegim derken..
tutbenidüşmeden
..
Mesaja teşekkür eden:
the(.) (22-11-08)
Eski 22-11-08, 02:05 Çevrimiçi   #18
Dekan
Genç Kuvvet

the(.) - ait Avatar
daha duet yapıcaz senle bal gözlüm

tesekkurler hayata ınat yanımda ol olurmu mutlu olalım hep

Ben,
....................
..................
................
..............
............
..........
........
......
....
{C'est la vie}
the
.