| |
| |
| Notices |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]() | ------->Gökhan TÜRKMEN-Yan Sen<------- Gökhan TÜRKMEN-Yan Sen Hiç aklıma gelirmiydi bu ayrılık Kendime soruyorum cevap yok neden ayrıldık ![]() ![]() Hiç hesapta yokken böyle durup dururken Yine aynı telaş yine aynı hüzün yeniden yalnızlık ![]() ![]() Ah acıyor bak canım bazen Ama gel diyemem gelme hiç diyemem Yar dönüyor bak tüm aşklarım bazen Sende dön diyemem yanma hiç diyemem ![]() ![]() Yan sen Bir ses gibi herkes gibi dünler gibi yan Geçtim tüm hayaller gibi düşler gibi yan ![]() ![]() Git ne yapıyorsan ben nasılsa görmeyeceğim Sonra geri dönme ölsen dönmeyeceğim ![]() ![]() ![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... .................... .................. ................ .............. ............ .......... ........ ...... .... {C'est la vie} the . |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | BigBang (01-11-08), DevrikCümLe (01-11-08), DüşüM (03-11-08), FauLtLesS (03-11-08), Sessiz Senfoni (01-11-08) |
| | #3 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 2.385
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13121 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kardes senınde emeın yok dııl asıl ben tesekkur ederım ![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... .................... .................. ................ .............. ............ .......... ........ ...... .... {C'est la vie} the . |
|
| Mesaja teşekkür eden: | BigBang (01-11-08) |
| | #4 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 2.053
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:20363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | son resim çok güzel ![]() eline sağlık.. Bir bavul dolusu cümle var defterimde.Yara bandı tutmayacak kadar derin tümcelerim... Sen yollarina 29 harfle acı döşeyen bir şahsa 'yara'değilde 'yar' diyebilir misin? |
|
| Mesaja teşekkür eden: | the(.) (01-11-08) |
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.357
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:15424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok hoş olmuş elceğizlerine sağlıkk =) son şiir de sustu bizi... devrik bir cümleyim şimdi... onarma beni... hani gitsem diyorum, yok olsam... karanfil zifiriliğinden uzak serin bir gölgede, düş cambazlığına bürünsem diyorum... bir avuç düş kırıklığıyla.. |
|
| | #6 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.251
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99091 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gökhan Türkmen ![]() siradaki calismayi 'dön' sarkisina bekliyorum ![]() rica ediyorum ![]() tebrikler, begendim yine.. Karışır hüzünlenirim, sen aldırma Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim, sen aldırma İçimde taşırım sesini hala.. Yeterki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme.. |
|
| | #8 |
![]()
Teşekkür etti: 4.703
Forum Gücü: 216 Forum Puanı:96462 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Secimler Ho$, Emegine Saglik Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım.. (: |
|
| | #9 |
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13121 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tesekkurler arkadaslar ![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... .................... .................. ................ .............. ............ .......... ........ ...... .... {C'est la vie} the . |
|
| | #10 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.303
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ellerine sağlık ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| Mesaja teşekkür eden: | the(.) (02-11-08) |
| | #11 |
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13121 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tesekkurler snorland eksık olma ![]() ![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... .................... .................. ................ .............. ............ .......... ........ ...... .... {C'est la vie} the . |
|
| | #13 |
EYVALLAh kardesım saolasın o senin güzelliğin
![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... .................... .................. ................ .............. ............ .......... ........ ...... .... {C'est la vie} the . |
|
| | #14 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 2.080
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:23228 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ellerine sağlık
вέDέLLi мυтLυLυкLaя «'3 *** ZamanSız GeLdim Kendimé YanıLGı T/adında… Ve YanGın oLdum Kentimin YaLınSızLıĞına YanıLdıĞım YanımLa . . |
|
| Mesaja teşekkür eden: | the(.) (03-11-08) |
| | #15 |
| Asistan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 107
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:1573 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok güzel olmus ellerine saglik Hayal düş işte. Bu gökyüzü, güneş. Hepsi. Yok böyle bir şey. Sunulan hayatların son perdesini oynuyoruz.. Figüranız biz bu sahnede.. S.Ş |
|
| Mesaja teşekkür eden: | the(.) (03-11-08) |
| | #17 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.710
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:30492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bekledigim kadar var,senin sesinden ayrı güzel elbet.. emegine saglık canım. tam ellerimi bırakmışken.. şimdi boşluktayım,ölecegim derken.. tutbenidüşmeden .. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | the(.) (22-11-08) |
| | #18 |
daha duet yapıcaz senle bal gözlüm tesekkurler hayata ınat yanımda ol olurmu mutlu olalım hep ![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... .................... .................. ................ .............. ............ .......... ........ ...... .... {C'est la vie} the . |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |