Konu Seçenekleri
Eski 16-08-07, 01:33 Çevrimdışı   #1
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 510
Teşekkür etti: 544
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1641
Hasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyor
kahkaha >>>Bu kelimelere dikkat<<<

Bu Kelimelere Dikkat

konuşmaz
kadar
bu
için
fare
insan
bir
hiç

Şimdi bu kelimelerin başına FARE ekleyerek okuyun (fare konuşmaz,fare kadar,fare bu...)

Sonra yine üstten alta bu sefer kelimelerin sonuna FARE ekleyerek okuyun ( konuşmaz fare,kadar fare,bu fare...)

Sonra üstten alta düz okuyun (konuşmaz, kadar, bu, için....)
Son olarakta alttan üste bi defa okuyun..
Mesaja teşekkür eden:
-misspasha- (16-08-07)
Eski 16-08-07, 01:36 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.477
Teşekkür etti: 3.550
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:22971
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
gıcıksın ya

.

...hayat zoR...aMa ben kahRaManıM...
Mesaja teşekkür eden:
Hasbihal (16-08-07)
Eski 16-08-07, 01:37 Çevrimdışı   #3
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 510
Teşekkür etti: 544
Forum Puanı:1641
Hasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyorHasbihal çevresinde seviliyor
Sensin o
Eski 16-08-07, 01:38 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.477
Teşekkür etti: 3.550
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:22971
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ama sensin

.

...hayat zoR...aMa ben kahRaManıM...
Eski 17-08-07, 17:32 Çevrimdışı   #5

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.858
Teşekkür etti: 4.284
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:23569
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bunu biliyorum yaf ilk bakışta tanıdım bunu 7.sınıf şakalarımızdandı ne sinir olmuştum bana ilk yapıldığında ama az insanıda delirmemiştim birinde az kalsın hocadan dayak yiyodum hocaya götürdüm okuttum die

Eski 22-08-07, 20:04 Çevrimdışı   #6
Asistan

Manyax Girl - ait Avatar
Genel Mesajlar: 230
Teşekkür etti: 63
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:282
Manyax Girl ara sıra gören oluyorManyax Girl ara sıra gören oluyorManyax Girl ara sıra gören oluyor
ben sondan başladım
Eski 22-08-07, 20:56 Çevrimdışı   #7
Profesör

¨¨grübchen¨¨ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.638
Teşekkür etti: 887
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:4585
¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri
ben bildiğim için yapmadığım
Eski 23-08-07, 15:38 Çevrimdışı   #8
Stajyer

zuhal - ait Avatar
Genel Mesajlar: 97
Teşekkür etti: 1
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:29
zuhal Herkese mesafeli
ben okumadım gözlerim okudu
Eski 23-08-07, 19:06 Çevrimdışı   #9
Asistan

miCa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 485
Teşekkür etti: 68
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:943
miCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuş

Bir an amacı hiç anlıyamıcamı sandım

tanrı yaratırken öylesine unutmuşki beni..
tüm kötülükleri ve karanlıkları
çekemicemi biLe biLe üstüme yüklemiş sanki
karanLıklar içinde uyur oLmuşum
tüm kötü rüyalarıma inat.
Mesaja teşekkür eden:
ℓєαяѕιση (24-08-07)
Eski 23-08-07, 19:12 Çevrimdışı   #10

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ben onları uygulamadan okumustum zaten

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 23-08-07, 22:45 Çevrimdışı   #11
Asistan
Sanatkârlar grubu

saykodelik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 161
Teşekkür etti: 111
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:635
saykodelik ara sıra gören oluyorsaykodelik ara sıra gören oluyorsaykodelik ara sıra gören oluyorsaykodelik ara sıra gören oluyorsaykodelik ara sıra gören oluyorsaykodelik ara sıra gören oluyor
güzel numaraymış ilk okulda yemiştim yine yedim böylede bir adamım

SpeakToMeBreatheOnTheRunTimeTheGreatGigInTheSky
MoneyUsAndThemAnyColourYouLikeBrainDamageEsclipse

http://img501.imageshack.us/img501/4...024x768pq8.jpg
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Hasbihal (24-08-07), machine (09-09-07)
Eski 30-08-07, 22:29 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi
Genel Mesajlar: 805
Teşekkür etti: 247
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:371
cash_mowing ara sıra gören oluyorcash_mowing ara sıra gören oluyorcash_mowing ara sıra gören oluyorcash_mowing ara sıra gören oluyor
off dalga geccek basqa bı adambulamadın mı?
Eski 31-08-07, 21:07 Çevrimdışı   #13
Öğrenci
Genel Mesajlar: 1
Teşekkür etti: 0
Forum Puanı:1
cansu_ada Herkese mesafeli
eman Tanrımm biri daha bu şakayı yapmıştı bana hehe..

Konu Seçenekleri