| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Cezalı Üye |
Bu Kelimelere Dikkat konuşmaz kadar bu için fare insan bir hiç Şimdi bu kelimelerin başına FARE ekleyerek okuyun (fare konuşmaz,fare kadar,fare bu...) Sonra yine üstten alta bu sefer kelimelerin sonuna FARE ekleyerek okuyun ( konuşmaz fare,kadar fare,bu fare...) Sonra üstten alta düz okuyun (konuşmaz, kadar, bu, için....) Son olarakta alttan üste bi defa okuyun.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | -misspasha- (16-08-07) |
| | #3 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 544
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1641 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sensin o |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.550
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:22971 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ama sensin . ...hayat zoR...aMa ben kahRaManıM... |
|
| | #5 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.284
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:23569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunu biliyorum yaf ilk bakışta tanıdım bunu 7.sınıf şakalarımızdandı ne sinir olmuştum bana ilk yapıldığında ama az insanıda delirmemiştim birinde az kalsın hocadan dayak yiyodum hocaya götürdüm okuttum die ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 63
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:282 ![]() ![]() ![]() |
ben sondan başladım |
|
| | #7 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 887
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:4585 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben bildiğim için yapmadığım ![]() |
|
| | #8 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:29 ![]() |
ben okumadım gözlerim okudu![]() |
|
| | #9 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 68
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() Bir an amacı hiç anlıyamıcamı sandım ![]() tanrı yaratırken öylesine unutmuşki beni.. tüm kötülükleri ve karanlıkları çekemicemi biLe biLe üstüme yüklemiş sanki karanLıklar içinde uyur oLmuşum tüm kötü rüyalarıma inat. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ℓєαяѕιση (24-08-07) |
| | #10 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben onları uygulamadan okumustum zaten Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #11 |
| Asistan Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 111
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:635 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel numaraymış ilk okulda yemiştim yine yedim böylede bir adamım MoneyUsAndThemAnyColourYouLikeBrainDamageEsclipse ![]() http://img501.imageshack.us/img501/4...024x768pq8.jpg |
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 247
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:371 ![]() ![]() ![]() ![]() |
off dalga geccek basqa bı adambulamadın mı? |
|
| | #13 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
eman Tanrımm biri daha bu şakayı yapmıştı bana hehe..
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |