| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]() |
> >Küstah mı sarhoş mu! > >22 Haziran 2007 Cuma 07:20 > >Cem Hakko, içkiyi fazla kaçırınca ağzından çıkanı kulağı duymadı. İşte o >sözler; > >Alem dergisinin gecesine katılan Cem Hakko içkiyi fazla kaçırınca kelimenin >tam anlamıyla saçmaladı. Söylediği sözleri başka türlü açıklamak mümkün >değil. > >Neler mi dedi? İşte Cem Hakko'nun ağzından çıkan laflar; >"22 temmuz'dan sonra neler olacağını göreceksiniz, bizi azınlık görenler bu >ülkedeki patronların kim olduğunu öğrenecekler. >Cem Uzan dahi üç sene önce elimi öperdi şimdi bizden oy istiyor. >Amerika ne derse o olur, biz ülkenin musevi vatandaşları olarak patronuz. >Siz işçisiniz. Vakko olarak da hepinizi biz giydiriyoruz, bayıla bayıla, >övüne övüne Vakko'dan giyiniyorsunuz. Çukurova Grubu'na da reklam >veriyoruz, bu gece de benim paramla oluyor, sinirlendirmeyin beni keserim >reklamları." > >Bu konuşmalara tanık olanlar büyük bir şaşkınlık yaşadı. > > > > > >Bizde diyoruz ki: Vakkodan giyiniyorsanız bir daha düşünün. ![]() Güzel Kadın.... GÜZEL GÖZLÜ . GÜZEL GÜLÜŞLÜ YARİM..... |
|
| | #2 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.203
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim anlamadığım bunun duyurularda ne iş var...
|
|
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:10328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biras açık konuşmuş.. yosa herkesin bildiği şeyler...
. . . hep yalnız ben... |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.369
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen bunun haber bolumunde olmasi gerekli idi Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |