Konu Seçenekleri
Eski 20-08-08, 17:27 Çevrimdışı   #1

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.895
Teşekkür etti: 6.508
RepForum Gücü: 320
Forum Puanı:147379
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
güğüm

içine su konulan kap. türküsüde vardır;

dürüyemin güyümleri kalaylı ahh kalaylı
fistan geymiş etekleri alaylııııııı alaylıııııı amman amman diyerekten .

annem sobanın üzerine koyardı bu zımbırtıyı...kaynamaya başlamadan önce ""çivvvvvvv çivvvvvvvvv" diye ses çıkarırdı allah sizi inandırsın o ses ninni gibi geliyordu

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Eski 20-08-08, 17:30 Çevrimdışı   #2
Doçent
Düşünürler grubu

DüşüM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.691
Teşekkür etti: 1.424
RepForum Gücü: 40
Forum Puanı:15260
DüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
sobası olan evin her türlü sıcak su ihtiyacını karşılayan nesne

Mesaja teşekkür eden:
Opeth (20-08-08)
Eski 20-08-08, 17:30 Çevrimdışı   #3

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.308
Teşekkür etti: 4.825
RepForum Gücü: 261
Forum Puanı:99288
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bizim evde hala olan güzel bi su ısıtma kabı o nunu yüzünden sobanın üzerinde hiç kestane pişiremezdim güğümleri hiç sevmem o yüzden
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (20-08-08)
Eski 20-08-08, 17:31 Çevrimdışı   #4
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 186
Teşekkür etti: 140
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:4792
Dedi Ki Forumda Saygin ve popüler biriDedi Ki Forumda Saygin ve popüler biriDedi Ki Forumda Saygin ve popüler biriDedi Ki Forumda Saygin ve popüler biriDedi Ki Forumda Saygin ve popüler biriDedi Ki Forumda Saygin ve popüler biriDedi Ki Forumda Saygin ve popüler biriDedi Ki Forumda Saygin ve popüler biriDedi Ki Forumda Saygin ve popüler biriDedi Ki Forumda Saygin ve popüler biriDedi Ki Forumda Saygin ve popüler biri
98 de babamın köyünde de her eve su gelene değin, her ziyaretimizde elimize tutuşturulup çeşmenin yoluna düştüğümüz ve o yaz sıcağında yere dökülen sular nedeniyle çamura bulandığımız anıların objesi.
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (20-08-08)
Eski 20-08-08, 17:32 Çevrimdışı   #5
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.304
Teşekkür etti: 1.750
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:38567
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
eskiden bizde de vardı bundan sobanın üstünde dururdu hepp.. yapısıktı sanki

aah ah cocukluum geldi simdi aklıma

Geri dönmek inan içten değil
Hani var ya tutamazsın kendini
Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep
Bile bile herşeyin bittiğini

p0lly´isimli üyeden Alıntı (=
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (20-08-08)
Eski 20-08-08, 17:38 Çevrimdışı   #6
Doçent
Genç Kuvvet

Rock'n Rose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.712
Teşekkür etti: 897
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:9701
Rock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayran
şarkı değişik

güğüm süpperrr

ay tutamıycam kendimi oynıycam tek tek basaraktan bade süzerekten dermişim

bizde de bi zamanLar bundan wardı
hemi de tıpkısının aynısı

Sadece Susmak İstiyorum
Yalan İnsanLarı KaaLe ALmadan...
HakLıyken , Haksız Gözüksem BiLe Kendimi Savunmadan...
HUZUR buLmak İstiyorum GözLerimi Kapayıp , Kimseyi Anmadan...
SessizLiği Dinlemek İstiyorum , Herşeyi Yaşamış Gibi Yaparak...
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (21-08-08)

Konu Seçenekleri