Konu Seçenekleri
Eski 26-09-08, 15:44 Çevrimdışı   #1
Rektör
Genel Mesajlar: 8.361
Teşekkür etti: 4.662
RepForum Gücü: 113
Forum Puanı:39785
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Gül, Gülen’e yakın derneğin yemeğinde

NTV
Güncelleme: 13:14 TSİ 26 Eylül 2008 Cuma

NEW YORK - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türk Kültür Merkezi’nin düzenlediği yemekte yaptığı konuşmada, kültürler arası diyaloğun farklı ulusları tek bir şemsiye altında toplamak için artık her zamankinden daha önemli olduğunu söyledi.
Haberin devamı

Gül, Türkiye’nin geleneğinde hoşgörü, diyalog ve başkalarının kültür ve dinine saygı olduğunu ifade etti.

Davetli oldukları halde Azerbaycan ve Birleşmiş Milletler’den hiçbir temsilci yemeğe gelmedi.

Yemeğe Cumhurbaşkanı Gül dışında Zimbabve Devlet Başkanı Robert Mugabe ve Tacikistan Devlet Başkanı İmamali Rahmanov da katıldı.

New York’da yaşayan bazı Türkler yemeği düzenleyen Türk Kültür Merkezi’nin Kültür Bakanlığı’ndan yüklü miktarda para desteği aldığını iddia ettiler.

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "

Eski 26-09-08, 18:54 Çevrimdışı   #2
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.791
Teşekkür etti: 2.950
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:31215
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Cumhurbaşaknı olarak tarafsızlığını yitirmiş olduğundan artık bunlar doğal karşılanmalı...

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Bir taş at.
Bir yumruk yükselt.
Şehitleri an.
Hakikati söyle.
Tarihine sahip çık.
Bir slogan at.
Hainlerle hesaplaş...

Eski 26-09-08, 18:57 Çevrimdışı   #3
Doçent

вєαяqє - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.417
Teşekkür etti: 556
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:3943
вєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Tuğrul Bey´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Cumhurbaşaknı olarak tarafsızlığını yitirmiş olduğundan artık bunlar doğal karşılanmalı...
bencede

Yaşasın tam bağmsız Türkiye!
Yaşasın Marksizm-Leninizm!
Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği!
Yaşasın işçiler,köylüler
Kahrolsun Emparyalizm!

Eski 26-09-08, 19:03 Çevrimdışı   #4
Doçent

вєαяqє - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.417
Teşekkür etti: 556
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:3943
вєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Tuğrul Bey´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bencede

Yaşasın tam bağmsız Türkiye!
Yaşasın Marksizm-Leninizm!
Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği!
Yaşasın işçiler,köylüler
Kahrolsun Emparyalizm!

Eski 26-09-08, 22:11 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

S.M.U.R.F - ait Avatar
Genel Mesajlar: 897
Teşekkür etti: 470
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1024
S.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Skandal

Hürriyet Hepimize Yetmiyor ,
Hürriyet Hepimize Yetebilir !

SAVAŞSIZ BİR DÜNYA !!!

Matem Müjdeleyen Kanlı Baykuşun,
Ocağına İncir Dikilir Bir Gün . . .

Eski 26-09-08, 22:18 Çevrimdışı   #6
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.304
Teşekkür etti: 1.750
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:38567
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
afiyet olsun

Geri dönmek inan içten değil
Hani var ya tutamazsın kendini
Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep
Bile bile herşeyin bittiğini

p0lly´isimli üyeden Alıntı (=

Eski 26-09-08, 22:22 Çevrimdışı   #7
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.274
Teşekkür etti: 1.477
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:10840
_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Davetli oldukları halde Azerbaycan ve Birleşmiş Milletler’den hiçbir temsilci yemeğe gelmedi.
Büyük başarı Aferin Türkiyenin Dünyada geldiği konuma bakalım

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"

Konu Seçenekleri